Sund Sult Anmeldelser 15

2,3

2,3

Under middel

ny ejer

Kom tilbage til Sundsult efter ikke at have været der et par måneder og kunne konstatere at de havde skiftet ejer
kvaliteten har taget et skarpt dyk fra 5 stjerner til en enkel
kan ikke anbefale stopper selv som kunde der

ekempelvis
Brødet: gik fra noget dejligt brød næsten lige så godt som joe and the juice
nu er det et hvidtfluet

23. maj 2023

Frisk Og Lækker Mad

Frisk Og Lækker Mad. Anbefaler Virkelig Dette Spisested. Har bestilt mad med hjem i flere år og det er lige godt hver gang! Deres blandede salater er super gode!👍

27. juni 2022

Har ellers været stor fan, men faldende kvalitet

Har ellers været stor fan, og kommet jævnligt for gode sandwiches. Men kvaliteten og kundeservice har været dalende i den senere tid. Sidste besøg fik vi serveret sandwichen med 'ovnbagt' aubergine med tommetykke aubergineskiver, der knap havde været i ovnen. Det var stort set uspiseligt. Da jeg påpegede det overfor ekspedienten, sagde hun hun godt havde lagt mærke til det. Men altså intet gjort, og intet tilbud om alternativ eller refundering. Kommer ikke tilbage lige foreløbig.

21. august 2021

En af de dårligste og dyreste…

En af de dårligste og dyreste fejltagelser!

Kyllingespydet var uspiseligt og må ha været flere dage gammelt!
De 4 slags salater må ha været fra dagen før. Spinaten smagte underligt og måtte spytte det ud!

6. juli 2021

Fik 2 burgere leveret fra wolt med…

Fik 2 burgere leveret fra wolt med tilhørende juice. Wolt manden beklagede da han kom, da han igennem posen kunne se hvad han skulle til at servere. Han sagde han havde sagt til restauranten at han ikke kunne levere dette stykke mad, som var smurt ind i juice. De sagde han skulle alligevel. Selv med juice smurt ind i burgeren var kødet stadig så tørt som saharas ørken. Desværre hænger pris og kvalitet sammen på dette sted.

11. januar 2021

Simpelthen så lækkert

Simpelthen så lækkert, anbefaler deres sandwich nummer 1, de bruger friske råvarer, de er specialt
designet sandwich, så de mixer ikke bare alle mulige ting sammen, vil helt klart anbefale dem, kommer
der altid.

15. marts 2020

Dyrere og ringere mad

Priserne er steget, studierabatten er blevet fjernet, og samtidig er kvaliteten af maden blevet ringere. Der findes både bedre og billigere alternativer. Med de nye tiltag er sund sult ikke pengene værd.

18. juni 2018

Stigning i pris og fald i kvalitet

Min veninde og jeg studerer tæt på sund sult og er gennem de sidste par år kommet der ret ofte til frokost. Det er omkring en måned siden vi sidst har været der, og i dag kom vi ind og blev mødt af hele tre nedgraderinger siden sidst. Priserne er steget - en toast der tidligere kostede 49 kr er steget til 59, dvs næsten 17%. Deruodver har de sløjfet studierabatten (tidl. 10%), så det er altså blevet 27% dyrere for hver toast vi køber. Så kunne man tænke at de måske havde opgraderet kvaliteten - men i stedet for de hele kalkunbryst stykker, man tidligere fik, var det nu skiftet ud med kalkunpålæg. Så prisen er steget betydeligt og kvaliteten er faldet... Der kommer vi desværre aldrig igen.

18. juni 2018

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Uforskammet personale. Et kundeservice kursus ville være en god idé for medarbejderen jeg blev betjent af. (en ung kvinde)
Man beklager overfor sine kunder når man laver en fejl, dette oplever jeg desværre ikke her. Man giver aldrig kunden skylden, det gjorde man desværre her.
Maden smagte ganske fint, men den dårlige oplevelse gør at jeg ikke kommer igen.
Vær opmærksom på at det ikke er sikkert at butikken har byttepenge.Det havde de i hvert fald ikke da jeg var forbi.

4. maj 2017

Super god sund mad

Jeg vil faktisk at fortælle, at da jeg var et møde sammen med nogle af grupper på Nørrebro, fik vi en spisepause med dejlige sandwich af Sund Sult's hjemlavning i første gang, det smager rigtig godt. Da jeg inviterede mine venner, at spise frokost hos dem, kunne de faktisk lide at spise alle de slags sandwich, og min familie kunne også lide dem.

Til sidst vil jeg sige at jeg giver mere end 5 stjerner.

1. marts 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto