Axel og Patrick har givet mig en fantastisk service og jeg har følt mig tryg ved deres hjælp. Jeg har i lang tid været meget angst for identitetstyveri, men efter at have talt med dem er jeg blevet me... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 12 af de 18 bedste virksomheder i Forsikringsselskab
Vores digitale cyberforsikring er en innovativ løsning, der hjælper dig med at forebygge og beskytte dig mod identitetstyveri, misbrug af billeder og navn på sociale medier samt økonomisk misbrug og uautoriseret adgang til dine brugerkonti på forskellige digitale platforme.
Amaliegade 6, 2. tv., 1256, København K, Danmark
- info@sundfornuft.dk
- sundfornuft.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Bliver svinet til
Hvorfor ringe i og hvorfor er jeres service personale virkelig ubehageligt
Opfordrer andre til at holde lang være
Jeg har klaget til jer og I ville undersøge det
Stalkere og svindlere
De har kimet mig ned i 3 uger, ringer mindst en gang om dagen og sender uadskillelige sms’er.
Hvor har i mit navn, nummer og information om mine data fra?
Hvad med at lade folk være?
Og så når man forsøger at ringe tilbage for at bede jer om at lade mig være når man har blokeret samtlige telefonnumre møder man en automatiseret voicemail. Hvad foregår der?

Besvarelse fra sundfornuft.dk
Skulle have hjælp til at betal mine…
Skulle have hjælp til at betal mine regninger og supporter var gode til at hjælpe mig. Service var super og service aftal ser jeg frem til at bruge.
Meget god til at informere og tålmodig…
Meget god til at informere og tålmodig tak venlig hilsen Jytte
Har fået en uopfordret sms hvor de…
Har fået en uopfordret sms hvor de skriver:
Hej Joan
Vi har forsøgt at kontakte dig vedr. datalæk
Ring gerne på 39192030 - det tager 2 min. at få overblik.
Sundfornuft.dk
Den er heldigvis røget direkte i spam mappen.

Besvarelse fra sundfornuft.dk
God og grundig forklaring på hvad…
God og grundig forklaring på hvad sundfornuft.dk kan hjælpe med.
Jeg fik hjælp til at få min computer gennemgået.
Jeg fik en god forklaring og vejledning på hvad jeg skal gøre, hvis der er noget jeg skal have hjælp til
Det var nemt at følge med i når man fik…
Det var nemt at følge med i når man fik det forklaret over computeren, kan klart anbefales.
God forklaring på hvordan Sund Fornuft…
God forklaring på hvordan Sund Fornuft virker og hvad de gør for at hjælpe fremover
Det har været ganske udmærket med hjælp…
Det har været ganske udmærket med hjælp igennem tingene. Jeg er meget tilfreds
Jeg synes service er god
Jeg synes service er god. Jeg meget tilfreds
Patrick har været sød og rar til at…
Patrick har været sød og rar til at forklare tingene og hjulpet mig med at få opdateret mit id skjold og cyberforsikring
Jeg er virkelig tilfreds med…
Jeg er virkelig tilfreds med sundfornuft de løser alle opgaver som jeg har brug for løs. Altid behagelig service man får
Gode informationer og behagelig samtale
Jeg har haft en behagelig samtal med adam over flere dage HAHA
Gode informationer og gode input
Ringer igen hvis jeg har brug for mere hjælp for i er min hjælper nu sundfornuft!
Jeg har fået en god service og sikkerhed sætte op på min computer.

Sundfornuft gode service
super service gode folk og fantastisk support

Besvarelse fra sundfornuft.dk
Jeg har talt med tre forskellige meget…
Jeg har talt med tre forskellige meget søde kompetente og meget tålmodige mænd, der har hjulpet mig med min cybersikkerhed. Det har været svært for mig at stole på om jeg gjorde det rigtige og om det var scam, men alle har været så søde og hjulpet så godt. der er altid hjælp at hente og vi sidder sammen og får styr på det. kan kun anbefale det.

Sundfornuft behagelig samtale
Behagelig. Rart at der var god tid til at få oprettet safe id.

Besvarelse fra sundfornuft.dk
Sundfornuft hurtige og venlige betjening
Jeg synes det var en hurtig og venlige betjening. Jeg kan kun anbefale det.