Fin service, rimelige priser
Har gennem flere år fået Undervognsbehandlet min bil hos Søren. Et par gange taget ud til kontrol ved FDM som blev bestået, de havde indtil da aldrig fundet fejl ved behandlingen ved de kontrollerede biler.
Har nu prøvet dette sted to gange med to forskellige biler, og det har absolut ikke været nogen succes.
Efter første gang virkede et af el-vinduerne ikke efter rustbehandling af dørene, og ophænget til reservehjulet (hjulet hænger under bilen) var i stykker. Fejlen med vinduet blev afvist som umuligt, men han kunne dog kigge på det - efter regning vel at mærke. Ophænget fik vi bare oplyst var gammelt, og derfor havde han ikke noget ansvar for det, så der stod vi med et vindue og et ophæng der virkede da vi afleverede bilen, men ikke da vi fik den retur. Begge dele er svære at bevise, da det jo er påstand mod påstand.
Anden gang havde vi lært hvordan man gør, for jeg tog billeder af alle de synlige mangler. Efter den helt store undervognsbehandling var det adskillige steder der var helt ubehandlet, herunder halvdelen af forbroen, og flere større områder af undervognen bagpå. Det var helt klart en sjusket og meget hurtig behandling bilen havde fået.
Denne gang var vores indsigelser støttet af billeder, så vi lavet en ny omgang sprøjning. Hvordan det så så ud inde i hulrummene kan man kun gisne om, men tiltroen er ikke høj.
Derudover er det trælst at skulle undværre bilen endnu en gang, samt køre ekstra to gange frem og tilbage til Ebeltoft.
Vi kommer aldrig til at bruge dette center igen.
Fik min bil undervognsbehandlet her i sommer for første gang hos Østjysk Undervognscenter. Blev efterfølgende udtaget til FDM check, som havde følgende bemærkninger . Inden kontrollen oplyste de, at de aldrig havde fundet fejl og mangler fra dette center. Bilen blev efterfølgende grundig gennemgået og der var intet at komme efter. Flot arbejde og god behandling. mvh Palle Støvring
Selve undervognsbehandlingen kan jeg ikke vurdere og den del af Søren Giversens forretning, overvåger FDM, så det er jeg helt tryg ved.
Men jeg kan vurderes hans høje serviceniveau, hans professionelle håndtering af min bil og prisen for hans arbejde. Den er helt i top. Så jeg kan sagtens give Østjysk Undervognscenter 5 stjerner (og gerne flere, hvis det havde været muligt) og min varmeste anbefaling.
Specialbygget værksted. Leverer lave priser ved bl.a. at samle spild op og genbruge det i stedet for at sende det til destruktion. Veludført arbejde. Med i prisen var, at man kan vælge at lade bilen indgå i stikprøvekontrol ved FDM. Varm anbefaling fra mig.