Summio Parcs - Zeeland village Anmeldelser

Boutlaan 2, 4322 DC Scharendijke, Zeeland, NL

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Het was een mooi en fijn ingericht huis. Met fijne meubels. We hadden een hele grote tuin met een overkapping en een loungeset en uitzicht over de velden/ w... Se mere

Boeken was eenvoudig, kreeg niet de beloofde 20 euro korting. Ondanks bewijsmateriaal van hun site. Huisje (Zeeland 101) was qua grootte prima voor ons). Was alleen erg vies/onhygiënisch in san... Se mere

Makkelijk te boeken. Er zijn redelijk wat voordeeltjes te vinden in de vorm van een extra korting. Dat zie je niet vaak bij parken. Ruime keuze uit mooie accomodaties.

1. Feriepark
  2. Resort

Toe aan een heerlijke strandvakantie in Zeeland? Summio Zeeland Village, een vakantiepark in Scharendijke, heeft de perfecte ligging bij het Grevelingenmeer, de jachthaven van Scharendijke en het Noordzeestrand. Deze mooie vakantiebestemming bij het grootste zoutwatermeer van Europa én de Noordzee biedt je eindeloze mogelijkheden om te genieten van diverse watersportactiviteiten en fijne strandwandelingen. Daarnaast zijn er vele uitstapjes voor jong en oud te beleven die je vakantie in Zeeland onvergetelijk maken. Dit ruim opgezette en rustige vakantiepark biedt je alles wat je nodig hebt om samen te genieten van the best quality time.

• Boutlaan 2, 4322 DC, Scharendijke, Zeeland, Holland

• +31850130500

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

1.638 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Onderhoud slecht

Noorzeeand 51

De omgeving is mooi om te fietsen en te wandelen

Zijn heel vaak in het park geweest toen heten het nog Roompot

Wij vinden het heel achteruit gegaan op het park er staan heel veel huisjes te koop
Zwembad en supermarkt en fietsen verhuur is er niet meer
De receptie is ook dicht sleutel via kluis ophalen en ook terug doen als je weg gaat
Het park heb geen uitstraling meer
Het huisje was erg smerig en de tegel buiten lagen allemaal los buiten
We hebben zelf bij de voordeur gesnoeid omdat we niet binnen konden komen omdat de takken de ingang belemmerden
Achter de bank was niet schoongemaakt
Horren zit er niet in haast alle ramen
De schuifpui kon je haast niet open krijgen
Onder de kussens van de bank lagen heel veel kruimels
Je moet zelf het huisje veeg schoonmaken

8. juni 2026

Summio Zeeland village.

Huisje (Zeeland 101) was qua grootte prima voor ons). Was alleen erg vies/onhygiënisch in sanitaire ruimtes. Was niet schoongemaakt. Na mijn klacht kwam een schoonmaakploeg. Kinderbedje welke besteld was, niet aanwezig. Communicatie per mail/telefonisch slecht. Mail wordt niet beantwoord, verkeerde info toegestuurd gekregen inzake aankomst, geen receptie op park aanwezig .
Positief is uiteraard de mooie omgeving! Deze maakte ons lang weekend geweldig!

6. juni 2026