Se, hvad kunderne siger
Wij verbleven in het twee persoons huisje met sauna en bubbelbad.niet te groot maar perfect voor met zijn tweeën.huisje zag er netjes onderhouden uit! Het was heerlijk rustig ondankshet paasweekend.z... Se mere
Een mooi en prachtig huis! Het zwembad had een fijne temperatuur, de sauna ruim genoeg voor ons als gezin of lekker alleen, een zonnebank in een eigen ruimte en alles prive! De keuken was van appa... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Dit is jouw tijd om te genieten van de best quality time. En dat doe je bij Summio Waterpark De Bloemert! Dit waterrijke vakantiepark in Drenthe combineert het beste van twee provincies: de Drentse heidevelden en het Groningse Zuidlaardermeer. Perfect voor een geweldige vakantie aan het water.
Kontaktoplysninger
De Bloemert 1, 9475 TG, Midlaren, Holland
- +31850130500
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima te boeken
Prima te boeken, maar ik vind plattegrond niet helemaal duidelijk. Ik ben niet kleurenblind oid maar vond het toch lastig om 2C en/of 2L te vinden.
Prima
Summio park De Bloemert: Verblijf was prima. Park vrij saai en weinig faciliteiten maar het gedateerde huisje was schoon, had lekkere bedden (slechte kussens) en een mooie ligging. Wel een overvloed aan zilvervisjes i.v.m. vochtproblemen in de badkamer.
Het was een geweldige week in…
Het was een geweldige week in Zuidlaren, huisje met zwembad .
Maar het water van het zwembad was ijskoud.
Dus niet bevorderlijk voor iemand met hartproblemen
Snel geregeld
'S-ochtends om 11 uur geboekt en om 17:00 ingecheckt. Ging heel soepel en het huisje was prima in orde en schoon. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij het boeken werd niet om een borg gevraagd. Wat een vertrouwen
Voor herhaling vatbaar.
Fijn verblijf
Het was heerlijk rustig ondankshet paasweekend.zuidlaren is een prima dorp voor de boodschappen en heb je zin in de grote stad,Groningen ligt om de hoek.
Een heerlijk en complete bungalow
Een heerlijk en complete bungalow. Schoon en netjes. Vriendelijk ontvangst.
Snel en gemakkelijk!
Het boeken was duidelijk eenvoudig en…
Het boeken was duidelijk eenvoudig en geen rare berekeningen met extra toeslagen
De medewerkers zijn echt fantastisch…
De medewerkers zijn echt fantastisch gastvrij. Door de invaliditeit van mijn man worden door hen veel dingen geregeld zodat ook hij kan genieten (we komen meerdere keren per jaar). 23 februari jl waren wij er ook, helaas moest ik met de ambu naar groningen worden gebracht en heb daar 23 feb 's nachts een spoedoperatie moeten ondergaan. Gelukkig was onze dochter ook op het park. Wat een betrokkenheid en hulp hebben wij gehad van de receptie, tot bloemen aan toe. De vakantie was niet leuk, maar we hebben wel rust gehad mede door het meedenken van deze medewerkers en het gevoel hebben dat we er niet alleen voor stonden. Enorm enorm bedankt!
Zeer gemakkelijk geboekt
Zeer gemakkelijk geboekt door de voldoende informatie, makkelijk online betalen kortom zeer te vreden
Voor herhaling vatbaar
Ben al verschillende keren naar het park gegaan. Alles verliep geweldig. Makkelijk te boeken vriendelijk personeel mooi huisje
er komt niet gelijk een bevestiging van…
er komt niet gelijk een bevestiging van de reservering maar ook niet dat je al de helft hebt aanbetaald
Ik kan aangeven dat dit geen prettig gevoel geeft
Verplaatsen is niet gelukt
Na een bedrijfsongeval wilden we graag het weekend verplaatsen naar een andere datum, maar er was totaal niets mogelijk.
We werden uitgenodigd om anderen in onze plaats te laten gaan. Nu dat niet gelukt is heb ik een zuur gevoel bij de gastvrijheid van Summio.
Maar het zal het verdienmodel wel zijn.
Makkelijk
De boeking was makkelijk te maken. Website is duidelijk. Voldoende informatie
Betaalpagina werkte niet
Betaalpagina werkte niet. Kon niet met creditcard betalen, terwijl dat wel stond aangegeven. Dat heb ik doorgegeven. Reservering per telefoon lukte wel. Rekening zelf overgemaakt ipv creditcard.
Heerlijke vakantie…
Heerlijke vakantie gehad bij waterpark de Bloemert.
Goed geregeld en behulpzaam personeel.
Mooi park direct aan het water met een eigen aanlegsteiger.
Gemakkelijk zoeken en boeken
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.