Ruim huis, grote tuin (nr. 7) Schoonhovenseland. Goede bedden. Prima schoonmaak, snelle service bij een kapotte lamp. Heel rustig. Fijne wandelmogelijkheden, leuk rondje om het meer. Goede info vooraf... Se mere
Heel fijn huisje met grote tuin. Van alle gemakken voorzien (enige wat miste was een vriesvakje). Fijne bank/stoel. Mooie locatie zo vlak bij een leuk meer met mogelijkheden voor zwemmen, suppen. Wij... Se mere
Het boeken en inchecken is moeiteloos verlopen, mooi ruim huisje, heerlijke warme jacuzzi, goede bedden, rustig park midden in de natuur ik ben erg tot rust gekomen! Een klein minpuntje was dat het li... Se mere
Makkelijke website om te boeken. Heel erg overzichtelijk in de kosten. Ook het telefonisch aanpassen van de boeking was erg snel gebeurt. Komen nu al een aantal jaren op de summio Parc Schoonhovense... Se mere
Midden in de Drentse natuur vind je Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld. Dankzij de comfortabele vakantiewoningen en de ligging naast recreatieplas Schoonhoven, is het de ideale uitvalsbasis om even helemaal tot rust te komen. Geniet van prachtige wandel- en fietstochten door de bossen, langs heidevelden en dorpjes in de omgeving. Op dit kleinschalige vakantiepark beleef je samen met je partner, familie of vrienden the best quality time!
Marten Kuilerweg 22, 7913 VT, Hollandscheveld, Zeeland, Holland
- +31850130500
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det tager typisk over 1 måned at svare
Alles snel geregeld.
Contact gehad voor ik boeking heb gemaakt
Ik heb voordat ik de boeking gemaakt heb contact gehad ivm dat wij pas in de avond arriveren. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord dat wij dan zodra wij er zijn contact op kunnen nemen met de receptie en wij de sleutel via een kluisje kunnen krijgen. Het boeken zelf en betalen gaat ook erg makkelijk.
We wisten wat en waar we boekten!
Makkelijk reserveren via site summio
Villaparc Schoonhovenseland, aanbevolen!
Villaparc Schoonhovenseland: prima locatie, ruim park, dicht bij wandel-en fietspaden. Ruime, lichte en schone woning!

Besvarelse fra Summio Parcs - Villaparc Schoonhovenseland
Reservering online snel geregeld.

Besvarelse fra Summio Parcs - Villaparc Schoonhovenseland
Centrale Boekings service afdeling summio parc
Nadere informatie gevraagd, direct is er hulp geboden,om de boeking te voltooien.
Vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Park informatie is uitstekend, kleinschalig en uitstekende locatie.