Dit is zowaar de 20 ste keer Port Greve en steeds 100% tevreden geweest, indien een probleem werd dit steeds en onmiddellijk opgelost. Heerlijk rustig vertoeven en genieten. Meer ga ik niet vertellen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij verbleven weer in onze eigen woning Unio 37, en bij aankomst uitstekend schoongemaakt, de kachel wat aan, een echt warm welkom. Genieten van het uitzicht over de landerijen, en richting Brouwersha... Se mere
Mijn booking van Port Greve was snel gegaan en wij vonden de locatie waar wij waren perfect, weinig inkijk en volop privacy. Het is voor herhaling vatbaar. En bij de receptie zaten vriendelijke medewe... Se mere
Heel prettig dat er én duidelijk gecommuniceerd is én moeite gedaan is om e-bikes beschikbaar te maken (ook al waren ze eigenlijk allemaal verhuurd al). Net en schoon appartement, vlotte in- en uitch... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Port Greve in Brouwershaven met volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten. Daarnaast kun je op het park het hele jaar door binnen- en buitenactiviteiten beleven. Ervaar the best quality time op dit vakantiepark in Zeeland, door de uitgebreide faciliteiten en de ligging aan het water.
Kontaktoplysninger
Heernisweg 1, 318 TN, Brouwershaven, Holland
- +31850130500
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 13 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne accommodatie en vriendelijk…
Fijne accommodatie en vriendelijk personeel.
Genoeg te zien in de omgeving
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. De locatie: heel Schouwen Duiveland is prima te bereiken
Simpel en snel
Je mag om 12 uur gebruik maken park,dat…
Je mag om 12 uur gebruik maken park,dat is wel leuk,als een hond heb met warm weer heb je er niks aan,want de sleutel krijg pas om 4 uur. huisje was niet schoon,hang overal spinnenwebben.zwembad was vroeg dicht om 17.00 een min punt en teras en snackbar om 21.00 dicht ook een min punt,En de meisjes waren ook niet slim bij de receptie en onduidelijk.
Top verblijf
Wij zitten in port greve, het was er super, hele mooie bungalow enige nadeel is wel de gevaarlijke draaitrap voor naar de slaapkamer te gaan. Maar voor de rest alles inorde. Je kan er mooie wandelingen doen en uitstapjes. En ze zijn heel diervriendelijk. Dus zeker een aanrader.
Mooi park, rustig, goede ligging. Huisjes wat gedateerd en niet schoon.
Rustig park, goede ligging. Vriendelijk personeel. Huisjes niet schoon mag nog wat aandacht, hele vieze deuren en ramen onder bedden lag veel stof en elastiekjes ed.
Schöne Strandanlage, katastrophaler Fahrradverleih
Wir haben eine der Wohnungen (Zaete) mit direkter Strandlage gemietet.
Die Aussicht mit Blick auf das Grevelinger Meer ist wirklich sehr schön und die Kinder können von der Terrasse sofort zum Strand laufen, Drachen steigen lassen oder auf Krabbensuche gehen.
Allerdings ist das Gras vor den Wohnungen stark verkotet von den Vögeln, die hier reichlich zu Besuch kommen. Beim Laufen tritt man nahezu unvermeidlich in diese Überbleibsel.
Die Wohnungen selbst sind gut ausgestattet mit Küche, Bad, 2x Schlafzimmer, 40" Flachbild-TV und einer Soundbar (nicht am TV angeschlossen).
Die gesamte Summio Anlage ist sehr weitläufig und bietet ein schönes Schwimmbad mit Rutsche, zahlreiche Spielplätze und Animationsangeboten für Kinder.
Das Personal ist stets sehr freundlich.
Wer allerdings kein eigenes Fahrrad mitbringen kann und nicht mit minimalsten Ansprüchen kommt, wird leider schwer enttäuscht.
Es gibt zwar von Summio einen eigenen Fahrradverleih direkt im Park, die Räder sind jedoch in einem absolut katastrophalen Zustand und dürften so gar nicht verliehen werden.
Das von mir für einen Tag geliehene Cube MTB hatte eine komplett verdreckte Kette, die Bremsen bremsten nicht mehr richtig, die Federung am Vorderrad war stark verrostet, die Griffe am Lenker waren lose und so klebrig, dass man diese nur mit Handschuhen nutzen konnte. Zusätzlich machte eine der Bremsen beim Fahren schleifende Geräusche.
Auch 2 Tage später war das Fahrrad nicht gereinigt und gewartet worden.
Andere Fahrräder waren in noch schlimmerem Zustand mit total abgefahrenen und rissigen Reifen und losen Bremsen. Ein Unfall mit Personenschaden ist damit quasi vorprogrammiert.
Daher lieber in einer der umliegenden Ortschaften ein Fahrrad buchen. Die sind nicht nur gepflegt, sondern auch mit 20 Euro in der Regel günstiger als bei Summio mit 25 Euro.
Super service
Wij zijn hier al vaker geweest, bevalt goed. Problemen worden meteen opgelost. Vriendelijke personeel. Fijne locatie.
Wij zijn hier al vaker geweest, bevalt goed. Fijne receptie. Problemen worden meteen opgelost. Vriendelijk personeel. Fijn locatie.
Al het personeel was erg vriendelijk
Al het personeel was erg vriendelijk. En goede service. Oven was kapot gelijk dezelfde dag een nieuwe geplaatst. Mooi zwembad met erg leuke glijbaan. Goed restaurant, vriendelijk personeel en heerlijk eten.
omdat het boeken eenvoudig was
Ik heb aanbetaling gedaan voor…
Ik heb aanbetaling gedaan voor reservering bungalow van 11-07 t/m 14-07 maar geen bevestiging op mijn mail gekregen. Daarom geef ik 4 sterren i.p.v. 5
zeer klantgericht
Net en schoon appartement, vlotte in- en uitcheck. Er werd contact opgenomen om te checken of we het zouden redden qua inchecktijd en waar we anders de sleutel konden vinden. Zeer tevreden over dit verblijf!!
Boeking weekendje weg!!!
Een goede communicatie via de mail vlotte bevestigingen van boeking van het park, en duidelijke instructies/uitleg voor de betaling en andere verplichtingen.
Verzoek
We hadden een verzoek en de dame heeft er alles aan gedaan om het voor elkaar te krijgen. Of het nu wel of niet gelukt is maakt nu niet uit maar je hebt het gevoel dat je bijzonder bent.
Vriendelijke en behulpzame receptie
Vriendelijke en behulpzame receptie. Ik ben goed geholpen na vragen over een bungalow, ze zijn er zelfs heeen gegaan, om mijn vragen te kunnen beantwoorden.
Fijn park
Fijne plaza, met supermarkt, goede snackbar en hele leuke speeltuin. Fijn strandje. Goed huisje, rook fris en was schoon.
Volgende keer terrasmeubels ook schoonmaken bij het huisje en wat brandnetels verwijderen. Tuin was verder top!
Geweldige locatie
Geweldige locatie, mooie strandje en leuk park. Medewerkers erg behulpzaam. Zeker aan te raden
Summio Port Greve
Leuk park met kinderen! De kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin en voetbalkooi. Het strandje was dichtbij waar de kinderen krabbetjes kunnen vangen. Het huisje was compleet en netjes. Schoonmaak kon wel iets beter. Veel stof onder de bedden en spinnenwebben in de woonkamer.