Summio Parcs - Parc Heihaas Anmeldelser

Voorthuizerstraat 75, 3881 SE Putten, NL

Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar. Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno... Se mere

Een fantastisch park waar je je welkom voelt met super aardig personeel, een betaalbaar en lekker restaurant, een leuk zwembad. We komen hier regelmatig en we gaan er nog vaker komen. Vooral met kinde... Se mere

Een special aanbieding en wij benieuwd waren wat Summio te bieden heeft. Hebben vroeger meer dan 15 jaren vakantie gevierd in de Heihaas. Is een mooi park. Ligt vlakbij gezellige dorpen en eventueel... Se mere

1. Feriepark
  2. Resort

Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

1.638 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Heerlijk weekend

Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar.
Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno en lekker geknuffeld.

4. september 2026

Helaas geen aanrader

Huisjes worden erg oppervlakkig schoongemaakt. Geen succes met 2 kleine kinderen. Vooral de vloer was erg vies. Douche was vies en zat vol met schimmel. Wordt helaas niks aan gedaan. Geen aanrader. Wij hadden 2 huisjes naast elkaar genomen.

21. august 2026

Heerlijk om weer op vakantie te gaan

Heerlijk om weer op vakantie te gaan. De site van Summio is iets verbeterd, maar kan nog steeds veel beter en duidelijker. Ook fijn als vermeld wordt dat de reservering niet direct in de mail verschijnt. Nu weer bellen om te horen dat het wel een paar dagen kan duren. Op de factuur kon ik geen datum vinden wanneer ik het resterende bedrag moet betalen.

27. august 2026

Perfecte vakantieweek

Het voelt als thuiskomen. De vriendelijke medewerkers, het fijne entertainment team, de accomodatie, de natuur, de faciliteiten, de gemoedelijke fijne sfeer. Een combinatie die het heel fijn maakt. Wij hebben genoten en hopen snel weer terug te kunnen komen

21. august 2026

Heerlijk midden in de natuur

Heihaas is wat ons betreft een verademing na alle reclames van hypermoderne barakken die overal in Nederland de grond uit gestampt worden. Onder hoge bomen, eekhoorns in de tuin, redelijk prive tov andere huisjes, wij vinden het een aanrader. Tenzij je van hypermoderne huisjes in een rijtje houdt, natuurlijk. Zoals bijna overal is de schoonmaak een puntje van aandacht en dat is jammer. Iets meer aandacht voor de details, en we geven gemakkelijk die 5de ster.

3. august 2026