Mooi rustig park,ook goed onderhouden. Huisje (6L2) schoon en leuk ingericht,ook ruim van opzet en fijne badkamer. Genoten vd sauna. Keukenstoelen zijn langzaam aan vervanging toe maar nog prima. Fijn... Se mere
Virksomheden har svaret
Kleinschalig, rustig, goed onderhouden park in prachtige omgeving. Ideaal aks uitvalbasis voor leuke dagjes weg in Brabant!
We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vri... Se mere
Had a great experience. Accomodation (comfort cottage) has a great layout and is very comfortable, even with me being plus size I fit in the bath and garden chairs. Even the couch was sturdy and... Se mere
Virksomheden har svaret
Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.
Westelbeersedijk 6, 5087 TK, Diessen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 13 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer slecht 10 pers huis, in park du Brabant. Het huis was zeer smerig en vies overal schimmel en douche was ook vies en beschimmeld. een jaar terug al gereserveerd, maar misten een deur en dat met 3 kleine kinderen. Geklaagd bij de receptie, ze gingen het oplossen. Maar niets van dit alles, er kwam geen oplossing en hebben een zeer teleurstellend weekend gehad. Er zou ern ligbad zijn niet dus. Er zou een verwarmd zwembad zijn, zwembad wel maar was zeer koud, Kortom niet niet heen gaan
Onwijs vriendelijk en behulpzaam. Er werd telefonisch tijd en extra moeite genomen om mij te helpen met een vraag een kleine wijziging, die mij enorm heeft geholpen en daarnaast een gesplitste betaling. Ik noem dit klantenservice met een grote PLUS 2.0!
Heerlijk park, mooie woning in een rustige omgeving. Je kan er heerlijk dineren wat kleine boodschappen halen, fietsen huren en zelfs nog een baantje trekken in het zwembad.
De omgeving bied vele mogelijkheden voor uitstapjes. Dus kortom alle ingrediënten om de accu op te laden.
Wij zijn hier vrijdag aangekomen en hadden een super leuke blokhut gehuurd voor 3 dagen. In duc de brabant.
De eerste dag was gezellig! Lekker wat gedronken en gepoolt bij de biljarttafel. En in het bad! Die was heerlijk
Toen kwam de nacht..... we sliepen en ineens hoorden we in het kastje waar we de zoutjes gelegd hadden heel hard geknaag en geritsel.
Je raad het al. Muis. Overal muizenkeutels in het keukenkastje.
Wij alle zoutjes naar de auto gebracht en gaan slapen.
De dag erna zijn we lekker naar België geweest. Eenmaal bij thuiskomst waren we super moe dus wilden we naar bed. We hadden eerst alle zoutjes weer naar de auto gebracht. Toen kwam het.. in de.kledingkast zit een gat, die werd aangeknaagd. Achter het houtkacheltje lagen ook heel veel keutels....
Gisteren ochtend hebben we besloten lekker naar huis te gaan ipv vandaag.
Bij de receptie zijn we super geholpen. Vooral mijn complimenten aan Brenda die er alles aan probeerde te doen om ons iets terug te kunnen geven na alle ellende.
Afgelopen nacht in ons eigen bedje geslapen.
Reistype Vakantie · Koppel
Kamers 2,0 Service5,0 Locatie5,0
Hoogtepunten van het hotel Rustig
Kamers Achterstallig onderhoud (spiegel stuk, gootsteen kapot, buitenlamp kapot) Bad was een goed pluspunt
Activiteiten in de buurt Top! Dichtbij mooie routes voor de fiets of lopen
Veiligheid👍
Beloopbaarheid van de buurt Super
Eten en drinken In het restaurant bij het hotel heb je veel keuze
Bijzondere details Complimenten aan degene achter de receptie.
Elk jaar boek ik meerder keren de loghome. Een schattig huisje omringd door bos. Elke keer kom ik hier weer volledig tot rust.
Nieuwe inrichting in de accommodatie’s en de luxe faciliteiten zijn geüpdatet 😀
Netjes en rustig park, aan de rand van natuur tijd om heerlijk te fietsen en wandelen
Lovely cottage, fully equipped in quiet park. Clean and undamaged, coffee and tea and cleaning cloth in welcome package. Garden furniture, hot tub. Good beds and bathroom with shower and bath. Helpful staff at the reception, easy checking in and out. Nice to watch the nesting birds.

Lovely cottages.interior homely.
Very nice to stay

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant
De ontvangst was prima, het huisje was erg ruim en met goed meubilair. De overkapping was een aanwinst, de buitenkachel cq bbq hoeft van ons niet zo. Moet er niet aan denken dat iedereen dat ding tegelijkertijd aan zou steken. Het park is prachtig aangelegd en wordt goed onderhouden.
Schoon, sfeervol ingericht, rustig en niet gehorig, hartelijk personeel, slaapkamer beneden erg fijn, mooi bos met wandelingen dichtbij, boerderij om de hoek met dieren en heerlijk boerderij-ijs uit een automaat, en.. op korte afstand van De Efteling en de Beekse Bergen. kortom: aanrader.
Heel veel groen met enorm veel vogels en eekhoorns... .
Een oase van rust prachtige accomodatie, vlotte service, alles aanwezig en nog veel meer. Openlucht zwembad, fietsen en go- Car verhuur.etc. nabij winkels en lokale ijsjes boer, eitjes... .
30 mintjes rijden van de Efteling,
15 mintjes rijden van de Beekse Bergen.
Wij dromen al van ons volgend verblijf!!
Mooi opgezet park, rustig en goed verzorgd. Het huisje was schoon en gezellig, fijne bedden, en zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. We hebben een heerlijk weekend gehad!
Voor het eerst geboekt bij Summio. Bij de meeste parken waar we boeken worden kosten voor een hulphond in opleiding in mindering gebracht. Bij Summio helaas niet. Ook moeten we voor aanpassing van toeristenbelasting bij aankomst bij de receptie de aanpassing laten maken, dat kan niet vooraf. Een beetje teleurstellende eerste ervaring.
Site is duidelijk en boeken gaat makkelijk maar
kwam op de iPad niet door de betalings procedure heen, toen nogmaals via de pc geboekt wat wel helemaal lukte.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.