Summio Parcs - Parc Duc de Brabant Anmeldelser

Westelbeersedijk 6, 5087 TK Diessen, NL

Mooi rustig park,ook goed onderhouden. Huisje (6L2) schoon en leuk ingericht,ook ruim van opzet en fijne badkamer. Genoten vd sauna. Keukenstoelen zijn langzaam aan vervanging toe maar nog prima. Fijn... Se mere

Kleinschalig, rustig, goed onderhouden park in prachtige omgeving. Ideaal aks uitvalbasis voor leuke dagjes weg in Brabant!

We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vri... Se mere

Had a great experience. Accomodation (comfort cottage) has a great layout and is very comfortable, even with me being plus size I fit in the bath and garden chairs. Even the couch was sturdy and... Se mere

1. Feriepark
  2. Resort

Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

1.638 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Net zo makkelijk, als bij de andere twee

Het was net zo makkelijk als bij de andere twee grote parken. Alhoewel, ik eerst dacht dat het park waarvoor ik gekozen had nog van Landal was. Maar dat is uiteindelijk toch goed gekomen. Ik ben in het verleden al twee keer eerder op dit park geweest. 1x in een 4persoons huisje. En de andere keer in zo'n blokhut. Vandaar dus mijn keuze om er weer een week in te vertoeven.

25. august 2025

Ik kende Summio Parcs niet

Ik kende Summio Parcs niet, maar kwam via zoekopdracht "weekje weg in Brabant of Achterhoek"
bij uw Site terecht.
Keuze voor parc Duc de Brabant was snel gemaakt, mede door de voorzieningen en mogelijkheden.
Onze keuze viel op bungalow 4C3 nr. 47, zag er netjes en gezellig uit.

26. august 2025

Kreeg een leuke aanbieding via de mail

Kreeg een leuke aanbieding via de mail en hebben toen direct een verblijf op Duc de Brabant geboekt.
We zijn er al meerdere keren geweest, rustig park, mooi gebied om te wandelen en vooral in de herfst.

19. august 2025

Duidelijke site

Duidelijke site. Snel geregeld. Mis wel bepaalde extra zoals extra lakenset, welke kamer de bedden opmaken, eerder in kunnen checken.
Ook keuze voor een extra wc in huisje ontbreekt.

23. august 2025

So comfortable cozy and clean

We found out about summio Parcs through social deal we didn’t know it before, the quality of the accommodation really perfect compared to the price, in the heart of nature
I highly recommend and we will come back again for sure 👍

31. juli 2025

Top ondanks mindere weer

Als weer beter had geweest als nu dan zeker 5 sterren.
Heerlijk huisje met genoeg in de buurt te doen. En op het park zwembad en minigolf, genoten hebben we.

1. august 2025