Summio Parcs - Parc Duc de Brabant Anmeldelser

Westelbeersedijk 6, 5087 TK Diessen, NL

Mooi rustig park,ook goed onderhouden. Huisje (6L2) schoon en leuk ingericht,ook ruim van opzet en fijne badkamer. Genoten vd sauna. Keukenstoelen zijn langzaam aan vervanging toe maar nog prima. Fijn... Se mere

Kleinschalig, rustig, goed onderhouden park in prachtige omgeving. Ideaal aks uitvalbasis voor leuke dagjes weg in Brabant!

We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vri... Se mere

Had a great experience. Accomodation (comfort cottage) has a great layout and is very comfortable, even with me being plus size I fit in the bath and garden chairs. Even the couch was sturdy and... Se mere

1. Feriepark
  2. Resort

Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

1.638 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Behulpzaam vriendelijk personeel

Behulpzaam vriendelijk personeel. Huisje zag er prima uit op de stof onder de bedden na. Verder grote ruime tuin met hangmat overkapping bbq en terrashaard. Op het park ook een gezellige sfeer en voldoende te doen. Al met al komen wij hier zeker nog een keer weer.

22. maj 2026

Laat u niet verleiden door mooie foto"s op de website

Wij hebben een bungalow geboekt bij Summio Parcs Duc de Brabant, van 8 mei t/m 13 mei
2026, type 4C3, specifiek gekozen op basis van de foto’s op de website. Helaas bleek bij
aankomst dat de werkelijkheid totaal niet overeenkwam met wat online werd gepresenteerd.
Met name het interieur (meubilering) van de accommodatie was compleet anders dan op de
website en absoluut niet functioneel zoals afgebeeld. O.a TV kijken vanaf de bank was niet
mogelijk door de opstelling van het wandmeubel die totaal uit z’n verband stond.
De keuken en inventaris waren ronduit
vies
: plakkerige kastjes, gedateerde apparatuur, zeer
smerige afzuigkap en loszittend stopcontact. Ook het bestek en servies dat eerst grondig
moest worden schoongemaakt voordat het bruikbaar was. Ook de rest van de bungalow
voelde smoezelig en gedateerd aan. Een eetkamerstoel was stuk.
Daarnaast waren de matrassen
oud, voorzien van gaten
. Comfortabel slapen was hierdoor
onmogelijk, wat de hele vakantie-ervaring negatief beïnvloedde.
Bij binnenkomst bleek het toilet gebruikt achtergelaten, hetgeen meteen een gevoel van
afkering teweeg bracht.
Het meest teleurstellend is dat de foto’s op de website een compleet ander beeld schetsen dan
de realiteit. Dit voelt misleidend en absoluut niet passend bij wat je mag verwachten voor de
prijs die je betaalt. Dit alles bij elkaar heeft geresulteerd dat wij 2 dagen eerder onze vakantie
hebben afgebroken.
Kortom: voor ons geen herhaling. Summio Parcs zou er goed aan doen hun accommodaties
eerlijk te presenteren en grondig te renoveren én schoon te maken voordat ze gasten
ontvangen.

8. maj 2026

Midweek huisje parc du brabant diessen

Midweek huisje parc du brabant diessen. Huisje op het oog schoon, maar onder het bed bv lag genoeg stof en plukken weet ik het om een trui van te breien.

Ergste van alles we zijn eerder weggeaan bleek dat er arbeidmigranten in het huisje naast ons te WONEN! Elke dag bbqen en hard praten in de avond dit als erg storend ervaren en was ook al parc heihaas putten

7. maj 2026

Het is een heel toegankelijk park en…

Het is een heel toegankelijk park en een goed onderhouden en schoon buiten maar ook binnen alles netjes en vriendelijk personeel.
Een leuk centrum en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Parc du Brabant ligt in een mooi gebied dus in de omgeving is het ook goed vertoeven.
Wij zijn zeer te spreken over dit park en zullen zeker nog een keer gaan boeken.

4. maj 2026