Summio Parcs - Parc Duc de Brabant Anmeldelser

Westelbeersedijk 6, 5087 TK Diessen, NL

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kleinschalig, rustig, goed onderhouden park in prachtige omgeving. Ideaal aks uitvalbasis voor leuke dagjes weg in Brabant!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vri... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Had a great experience. Accomodation (comfort cottage) has a great layout and is very comfortable, even with me being plus size I fit in the bath and garden chairs. Even the couch was sturdy and... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Feriepark
  2. Resort

Skrevet af virksomheden

Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 13 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.644 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Parc du Brabant

Parc du Brabant. Luxueuze huisjes, rustig park, schoon, vriendelijke medewerkers.
Vuurwerk vrij goed bevallen.
Wandelen om in bos te komen was al een flinke wandeling.
Eten in restaurant prima.

30. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Manuela, Bedankt voor je review. Fijn dat je zo hebt genoten van de omgeving en het park. Wij zien je graag terug op een van onze parken. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooi rustig park,ook goed onderhouden

Mooi rustig park,ook goed onderhouden. Huisje (6L2) schoon en leuk ingericht,ook ruim van opzet en fijne badkamer. Genoten vd sauna. Keukenstoelen zijn langzaam aan vervanging toe maar nog prima. Fijne stevige schone bank. Opgemaakte bedden,kortom zeker voor herhaling vatbaar!!

27. december 2024

Beste Rebecca,

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je zo genoten hebt van je verblijf op ons park en dat de accommodatie naar wens was. Fijn dat je de inrichting, de sauna en de fijne badkamer hebt kunnen waarderen.

We nemen je opmerking over de keukenstoelen zeker mee voor de toekomst, en het is fijn om te horen dat de bank en de opgemaakte bedden voor extra comfort zorgden.

We zouden het geweldig vinden je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe, ontspannen ervaring!

Met gastvrije groet,
Britt - Summio

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een boeking naar vlot resultaat

Alles liep zeer vlot en naar tevredenheid.

25. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Cornelis, hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat het allemaal vlot verliep. Veel plezier op het park. Met vriendelijke groet, Britt - Summio

Ons reset moment…

Als na een druk jaar even wil ontspannen
niets moet alles mag
is dit de ideale omgeving voor ons
jaarlijkse reset moment voor het einde en de start van het nieuwe jaar

13. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Henk, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat geweldig om te horen dat Summio Parcs het perfecte plekje is voor jouw jaarlijkse reset moment. We hopen dat je kunt blijven genieten van de rust en ontspanning die je zoekt. We kijken ernaar uit je volgend jaar weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Duc du Brabant

Website was overzichtelijk. Stap voor stap boeking kunnen voltooien. Geen verborgen extra kosten.

4. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Marco, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vond en de boeking stap voor stap hebt kunnen voltooien zonder verborgen kosten. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Duidelijk en simpel

8. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Sonja, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je het duidelijk en simpel vond. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

mooi park in een mooie omgeving huis…

mooi park in een mooie omgeving huis was top van alle gemakken voorzien

7. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Rob, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je het park en de omgeving mooi vond en dat het huis van alle gemakken voorzien was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne accommodatie mooie omgeving…

Fijne accommodatie mooie omgeving vriendelijk personeel

6. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Leon, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je de accommodatie prettig vond, genoten hebt van de mooie omgeving en het vriendelijke personeel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Fijn verblijf

Fijn verblijf . Rustig park en huisje van alle gemakken voorzien en schoon.
Personeel meedenkend en snel handelen.
Een perfect weekend gehad .

6. december 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn dat je een perfect weekend hebt gehad en genoten hebt van het rustige park, het comfortabele en schone huisje, en het meedenkende personeel. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Ad, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn dat je het boekingsproces als makkelijk en snel hebt ervaren! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Verkeerde datum ingevuld.

Had een verkeerde week geboekt en is netjes en snel opgelost.

26. november 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Corien, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat het snel en netjes is opgelost! We doen ons best om eventuele ongemakken zo snel mogelijk te verhelpen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Een heel schoon park

25. november 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Arnoud, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je het personeel als vriendelijk hebt ervaren en het park schoon was! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klein maar zeer mooi park en mooie…

Klein maar zeer mooi park en mooie omgeving.

9. november 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Els, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je het park en de omgeving mooi vond! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuw verblijf. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Het boeken ging simpel

Het boeken ging simpel, en een aanbetaling gedaan.
Bij de bevestiging mail stond in de bijlage dat er nog niets betaald was.
Terwijl in "mijn Summio" het vermeld stond, puntje van aandacht.

8. november 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Simon, hartelijk dank voor jouw feedback. Het is fijn om te horen dat het boeken eenvoudig verliep. We begrijpen dat de verwarring rondom de betaling vervelend was, en nemen dit als een belangrijk punt van aandacht mee om te verbeteren. We stellen je geduld en begrip zeer op prijs en hopen je alsnog een prettig verblijf te bieden. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Boeking gelijk definitief

Ik had een boeking gedaan voordat ik er erg in had. Had wat ingevuld om de prijs te zien en kreeg gelijk bevestiging van een boeking.
Gelukkig was het park en huisje prima in orde, dus eind goed, al goed.

2. november 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Ina, hartelijk dank voor jouw feedback. Het spijt me te horen dat de boeking onverwachts werd bevestigd, maar fijn om te horen dat het park en huisje in orde waren. We waarderen je positieve reactie en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Mari, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je de boeking makkelijk hebt kunnen vinden en vastleggen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over het verblijf

Zeer tevreden over het gehele verblijf. Dus en locatie, de accomodatie en zeker de vriendelijke dames achter de balie. En net dat beetje extra bij aankomst de koffiecups en theezakjes en bij vertrek het rolletje pepermunt. Hele kleine dingen, maar die geven net dat beetje extra beleving

28. oktober 2024

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Michael, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden was over je verblijf, de locatie, de accommodatie en de vriendelijke dames achter de balie. We zijn blij dat de kleine extra's, zoals de koffiecups, theezakjes en het rolletje pepermunt, bijgedragen hebben aan je beleving. We hopen je in de toekomst opnieuw te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Perfect verblijf met hond

Perfect verblijf met hond. Luxe van een sauna in gezellig vrijstaand huisje. Mooie bosrijke omgeving en faciliteiten naar mijn idee voldoende aanwezig. Wij kwamen voor rust + natuur en dat is geslaagd.

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste gast, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je een perfect verblijf hebt gehad met je hond en genoten hebt van de luxe van een sauna in het gezellige vrijstaande huisje! We zijn blij dat je de bosrijke omgeving en de aanwezige faciliteiten waardeerde. Geweldig dat je hebt kunnen genieten van de rust en natuur. We hopen je snel weer te verwelkomen! Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Weekend Diessen . Goed onderhouden rustig park en huizen

Goed onderhouden rustig park en huizen. Zo gebouwd dat je veel privacy hebt, mede door de grote tuinen om de huizen. Het onderhoud van het huis was prima, evenals de inrichting. Het was heel schoon. Mijn bed lag niet lekker. De rest van ons gezelschap had daar geen last van. We hadden gekozen voor een huis met een overkapping. Geweldig. Zelfs verlichting erin

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Truus, hartelijk dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat je ons goed onderhouden, rustige park waardeerde en genoten hebt van de privacy door de grote tuinen. We zijn blij dat het onderhoud en de inrichting naar wens waren. Mijn excuses dat je bed niet lekker lag. Geweldig dat jullie genoten hebben van de overkapping met verlichting! We hopen je snel weer te verwelkomen. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Mooi huisje

Mooi huisje, nette grote tuin. Met hangmat en lounge set al was het daar nu geen weer meer voor.

Besvarelse fra Summio Parcs - Parc Duc de Brabant

Beste Aart, hartelijk dank voor jouw feedback. Wat fijn om te horen dat je het huisje mooi vond en genoten hebt van de nette grote tuin met hangmat en lounge set! We hopen dat je bij een volgend bezoek weer van het buitenleven kunt genieten. Met gastvrije groet, Sabine - Summio Parcs

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.