Simpel dropshippen van super goedkope bandjes. Aanbieding van 29 euro.. bestel het gerust zelf op Ali voor denk 3 euro max.. bandje uiteindelijk binnen gekregen, kwaliteit is om te huilen, doos... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Sensibel, schön, ruhig, tiefgründig und intelligent! Verdient den Goldenen Bären in Berlin🙏
Bestelling van april nooit ontvangen. Slecht contact te krijgen met de klantenservice. 1x de optie om bestelling te stoppen of gedeeltelijk geld terug en alsnog bandje ontvangen. Gekozen voor de laat... Se mere
Is geen ster waardig!! Ordinaire oplichters!!!! Horlogebandjes voor applewatch besteld op 2 augustus. Geen bevestigings mail ontvangen en allerlei smoesjes verzonnen ( u heeft uw bestelling niet... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
It's time to level-up your Apple Watch. Shop de leukste Apple Watch bandjes bij Summer Bloom.
Kontaktoplysninger
Holland
- summerbloom.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bandjes nooit geleverd en geen mogelijkheid op contact
Alles ging goed tot dat de bandjes verzonden werd. Ik ben nu bijna een maand aan het wachten op de bandjes. Ik heb een mail gestuurd, geen antwoord opgekregen. Nog een mail gestuurd en nu krijg ik bericht terug dat het mail adres niet bestaat… vage business als je het aan mij vraagt. Ik wil graag antwoord en mijn geld terug echter krijg ik niemand te pakken. Heel vervelend!
Update:
Na ze op bijna elk platform een berichtje te hebben gestuurd, kreeg ik een mail terug. Ze boden hun excuses aan en kon mijn geld terug krijgen. Dit heb ik binnen een dag terug gestort gekregen. Ik zal er nooit meer wat bestellen, maar ben blij dat dit gedoe nu voorbij en opgelost is
Slechte communicatie
Bestelling geplaatst, zou tussen 2 en 6 werkdagen verzonden worden: Niks ontvangen. Toen ik mailde kreeg ik na aantal dagen mail terug dat het langer zou duren. Ik mailde na ruim een week weer voor een status-update waarna ik bericht kreeg dat mail niet bezorgd kon worden. Nog diverse keren gemaild waarna geen antwoord. 28 februari is dan toch mijn bestelling binnen. De track and trace die ik ontving werkte niet. Dus beroerde communicatie, maar uiteindelijk mijn bestelling (veel te laat) wel ontvangen.
Waarschijnlijk oplichters!
Waarschijnlijk oplichters!
Niets ontvangen en als je contact opneemt met klantenservice geven ze ook niet aan wanneer ze gaan verzenden. Super vaag.
Dropshipping
Dropshipping! Trap hier niet in, ze bestellen de bandjes gewoon op shein, temu of aliexpress, daar kosten ze maar 1 of 2 euro, niks afgeprijsd naar €29,00
Bestelling retour - geen terugbetaling
Bestelling teruggestuurd op 15/12/2023 (2 dagen na ontvangst) maar nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Mails worden sporadisch beantwoord maar echte actie komt er niet.
We zitten intussen aan 12 verstuurde mails ...
Simpel dropshippen van super goedkope…
Simpel dropshippen van super goedkope bandjes.
Aanbieding van 29 euro.. bestel het gerust zelf op Ali voor denk 3 euro max..
bandje uiteindelijk binnen gekregen, kwaliteit is om te huilen, doosje goedkoop, veel te lang voor 75 % van de mensen.
Na ze op alle kanalen te berichten binnen 24 uur dat ik m’n bestelling wil annuleren.. krijg ik verschillende antwoorden.
Na flink aandringen m’n geld terug, bandje was al onderweg dus mocht ik dan als kerstcadeautje..
nou die gaat rechtstreeks de prullenbak in..
Nooit weer!!
25 oktober besteld, vandaag 22 november nog niks ontvangen. Op mail wordt niet meer gereageerd. Bestel hier nooit weer!!
Geen geld terug ontvangen na retourzending
Bandje was te groot. Teruggestuurd (mèt portokosten) vlgs instructies in de mail, maar nog steeds geen geld terug gekregen. Ook geen reactie meer ontvangen op meerdere mails hierover.
Na review inmiddels geld teruggekregen.
Lange levertijd >3 weken
4 okt een bestelling gedaan en 20 okt. nog steeds niets ontvangen. 2 weken levertijd klopt dus niets van. Worden ook geen updates gegeven vanuit de chinese leverancier..(!)
Dit was de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. Ali-Express is nog sneller….jammer hoor
Op 29 september 2023 horlogebandjes…
Op 29 september 2023 horlogebandjes voor verjaardag (8-10-2023) schoondochter besteld. Tot op heden niets ontvangen en ook geen antwoord op mails. Dat wordt contact opnemen met creditcard maatschappij om de rekening te betwisten!
Fijn maar duurt beetje lang
Het zijn super fijne bandjes het duurt wat langer tot ze er zijn maar dan heb je ook wat
De levering liet op zich wachten maar…
De levering liet op zich wachten maar het product was prima !
Mooi Watch bandje
Zeer correcte afhandeling en met track…
Zeer correcte afhandeling en met track om te volgen. En supermooie bandjes.
Ik ben er weer ingetrapt
Ik ben er weer ingetrapt, drop shipping. Voel me zo stom dat ik niet eerst gecheckt heb. Krijg wel een korting van 20% op horlogebandjes, maar moet denk ik nog zo’n 3 weken wachten op China. Dom dom van mij
Veel te lang op mijn pakje moeten…
Veel te lang op mijn pakje moeten wachten terwijl ik het op tijd besteld had om kunnen mee te pakken op vakantie dus ben zonder kunnen vertrekken. En heel moeilijk om contact te krijgen met jullie.
Te lang onderweg
Dat het via China moet komen vind ik jammer. Dit houdt in dat je toch teveel betaald hebt. Duurt ook veel te lang voordat de bestelling er is. Geen aanrader om hier iets te bestellen.
De artikelen zien er verder goed uit.
Levering duurde lang ,en contact was…
Levering duurde lang ,en contact was alleen per mail mogelijk ,kreeg geen update dat het verstuurd was !
Goed en mooi
Product goed, erg lange levertijd
Producten zijn kwalitatief goed en mooie uitstraling.
Producten worden wel heel laat verstuurd. Ik zit nu nog steeds te wachten op een bestelling. Niet van deze tijd.

Besvarelse fra Summer Bloom
Bandje nog niet ontvangen
Ik heb het bandje helaas nog steeds niet ontvangen.
Ik heb al heel vaak gemaild naar Summer Bloom maar ik krijg de laatste week geen enkele reactie meer. Het probleem lag volgens hen aan GLS, daar heb ik contact mee opgenomen en zij geven aan dat Summer Bloom hierover met hen contact op moet nemen. Dat heb ik gemaild naar hen en daar kwam vorige week de laatste reactie op, ze hadden gemaild met GLS. Maar nu krijg ik geen reacties meer op mijn mais met de vraag om een update. Helaas is er nergens een telefoonnummer te vinden, dus bellen lukt ook niet. Ik ben erg ontevreden.
Inmiddels heeft Summer Bloom het geld teruggestort, dus dat is prima. Alleen had ik als ik hen was nog even een mailtje hierover gestuurd. Maar verder is het nu goed afgehandeld.

Besvarelse fra Summer Bloom
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.