Anmeldelse af Suit Club Jeg fandt Suit Club på internettet og blev straks tiltrukket af konceptet. Derfor kom jeg forbi lørdag klokken 13, hvor Malaika tog meget venligt imod mig. Hun lyttede grun... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Jens Juuls Vej 12, 8260, Viby J, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Rigtig god oplevelse!
Bestilt online til gave. Hurtig levering, virkelig lækkert kvalitet. Og nok ikke sidst gang jeg handler der. Og glæder mig til at kigge forbi butikken en dag!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg købte et jakkesæt hos Suit Club og blev imponeret over den høje service og ekspertise. Medarbejderen lyttede til mine ønsker og hjalp mig med at finde den rette løsning. Resultatet blev et jakkesæt, som sidder fantastisk og lever op til alle forventninger. En oplevelse jeg gerne gentager.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Dennis har hjulpet os utroligt godt med et større indkøb til et bryllup, hvor jeg og 6 andre drenge skulle købe jakkesæt og fik enormt god hjælp. Kompetent, snaksagelig, og vi følte især han havde fores eget bedste i interesse! Meget serviceminded

Hej Frederik,
Jeg er bare lidt træt af at jeg købte et bælte til næsten den samme pris som der er tilbud på på tre bælter og to spænder…

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos SuitClub. Kundeservicen var helt i top fra start til slut, og hele forløbet var professionelt, venligt og imødekommende.
En særlig tak til Maya og Kasper, som gjorde en ekstra indsats. De var utroligt hjælpsomme, lyttede til mine ønsker og gav kompetent vejledning, så jeg følte mig tryg gennem hele processen. Deres engagement og gode humør gjorde oplevelsen endnu bedre.
Jeg kan varmt anbefale SuitClub til alle, der leder efter god service, høj kvalitet og medarbejdere, der virkelig går op i deres kunder. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!

Besvarelse fra SUIT CLUB
En meget fin og overskuelig hjemmeside. Imponerende levering på 1 dag og varen (blazer) blev leveret i eksklusiv emballage og medfølgende dragtpose.
Og vigtigst af alt- en blazer i super kvalitet.
Jeg er ny stamkunde

Besvarelse fra SUIT CLUB
Min første oplevelse med SuitClub har været rigtig positiv. Hele bestillingsprocessen var enkel og overskuelig, produktbeskrivelserne var detaljerede, og kommunikationen fungerede upåklageligt. Man føler sig godt vejledt hele vejen igennem.
Desværre måtte jeg returnere jakkesættet, da pasformen ikke helt matchede mine former. Det er dog på ingen måde en kritik af kvaliteten – tværtimod var både materialer og udførelse meget flotte.
Næste gang vil jeg booke en tid hos SuitClub, så jeg kan få professionel vejledning og finde et jakkesæt, der passer perfekt til mine ønsker, behov og kropsbygning.
Jeg kan varmt anbefale SuitClub og ser allerede frem til mit næste besøg.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg købte et jakkesæt i deres butik i København tilbage i maj til et bryllup, men pga. hedebølge blev det aldrig brugt. Det hang i skabet et stykke tid, og i juli besluttede jeg mig for at returnere det, da jeg havde købt det lidt i hast og ikke vidste, hvornår jeg skulle bruge det igen. Her var det også en fordel med deres forlængede returret på 100 dage.
Jeg kom desværre sent ud af døren og havde kun et par minutter til at aflevere det i butikken, inden jeg skulle videre. Jeg var lidt nervøs for, at det ville tage lang tid – at de ville spørge ind til returneringen og gennemgå jakkesættet grundigt. Men det gik super hurtigt og professionelt: manden i skranken tog imod det, lynede det hurtigt ned for at tjekke, at alt var med, og sagde at pengene ville komme på mit kort snarest. No questions asked – hele processen tog under et minut.
Det var virkelig professionelt, og noget man ikke tit oplever. Jeg nåede min aftale bagefter. God stil!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Hej, alt gik jo som det skulle, så oplevelsen kan ikke være bedre - hverkan mht. varen eller leveringen. Alt er godt :-)

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super kvalitet, fremragende service og virkeligt imødekommende personale.
Jeg brugte Suit Club i forbindelse med mit bryllup, og er gået meget glad derfra.
Mine fem best mans og jeg blev vejledt af Isak, der har gjort et enormt godt stykke arbejde, og opfyldt alle vores ønsker. Han har styr på alt inden for jakkesætverdenen, og vi fik svar på alt stort og småt.
En helt klar anbefaling herfra.

Enhver kundes mareridt.
I forbindelse med jeg skulle have et jakkesæt, så valgte jeg jeres butik i København. Jeg blev lovet en god pris, idet jeg tog fire venner med ind til jer, som ligeledes skulle have et jakkesæt.
Den 9. maj 2026 skulle vi ind og finde vores jakkesæt hos jer. Her oplevede vi en medarbejder, som virkede uoplagt og arrogant. Han gav på ingen måde kyndig rådgivning, udviste på ingen måde sin ekspertise og hans kundeservice var ikke eksisterende.
Ifbm betaling af vores fandt han på hans eget rabatordning, til trods for, at han lovede det var clearet med butikschefen.
Da jeg skulle afhente mine kammeraters jakkesæt og mit eget var der ikke andet end problemer. 3 af mine kammeraters jakkesæt så sammenkrøllet en pose, den sidste af min kammeraters jakkesæt skulle være sendt til Århus, men det lå i butikken og mit eget jakkesæt var slet ikke tilpasset hos skrædderen. Min MTM skjorte var ej heller kommet frem og forsinkelsen blev begrundet med uro i landet, hvor tøjet bliver produceret.
Da jeg herefter gjorde krav på rabatten som vi var blevet lovet ifbm købet, måtte butikschefen træde til. Han begyndte straks at smide alt skyld over på medarbejderen og kritisere medarbejderens arbejde. Til sidst efter lang diskussion udbetalte han dog rabatten.
Herefter hører jeg intet fra jer i over 14 dage. Jeg måtte kontakte jeres kundeservice den 11. juni 2026. Til min store overraskelse, så var min MTM skjorte slet ikke bestilt og butikken havde lavet en fejl, til trods for man havde bildt mig noget helt andet ind. Derudover var min kammerats jakkesæt stadig ikke sendt til Århus. Mit eget jakkesæt havde ligget klar i jeres butik, men jeg havde intet hørt.
Jeg bliver lovet, at min MTM skjorte bliver sat i ekpress produktion og levering. Herefter hører jeg intet fra jer igen.
Den 8. juli kontakter jeg jeres kundeservice igen. De lover at vende retur. Jeg hører intet de næste par dage.
Den 13. juli kontakter jeg igen jeres kundeservice. Her får jeg oplyst, at nu er min MTM skjorte ankommet og alt ligger klar i butikken. I lover mig, at MTM skjorten bliver på jeres regning, da hele forløbet har været kritisabelt.
Jeg tager samme dag ind i butikken.
Jeg får prøvet min skjorte og mit jakkesæt. Endelig var der styr på det.
Men igen skulle jeg blive skuffet og forarget over jeres opførsel og kundeservice.
En af jeres ledende skikkelser i butikken, skal hjælpe med refunderingen af MTM skjorten. Han stiller sig uforstående over for kundeservice beslutning, til trods for jeg viser mailkorrespondance med jeres kundeservice.
Han får hele historien forklaret, hvortil han til min store overraskelse begynder at undskylde hele episoden og min behandlig hos jer med, at jeres medarbejder har bragende ADHD, og at han derfor kan gå skævt med nogle kunder, og at dette skulle have været årsagen til, at mine kammerater og jeg havde haft en gennemgående dårlig oplevelse med jer.
Jeg synes simpelthen, at det er så uprofessionelt, at udstille en medarbejder på den måde over for en kunde og fyldt butik. Endnu mere synes jeg, at det er fejt at gøre ham til syndebuk for alt, der er gået galt. Det er ikke kun ham, som har fejlet - det er jer alle sammen, og det burde I tage et fælles ansvar for.
Jeg håber inderligt, at denne bedømmelse og historie sørger for, at I får kigget hinanden i øjnene og talt om, hvordan I behandler jeres kunder og medarbejdere.
Jeg savner i den grad kommunikation, service og rådgivning, som lever op til jeres brand, og den pris, som man betaler for et jakkesæt.
Lige nu kan jeg overhovedet ikke se, at I lever op til det, som I brander jer til at være.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Vi fik en virkelig god service i Aarhus butikken af den unge mand i butikken Noah.
Han var meget troværdig og tillidsfuld og ikke mindst meget serviceminded.
Vi følte os god tilpas og godt behandlet, så vi valgte at købe alt i butikken, både suit, sko, og tilbehør.
Ros herfra:)

Besvarelse fra SUIT CLUB
God og hyggelig behandling i jeres butik i Aahurs på Guldsmedegade.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg havde fornøjelsen af Felix i tirsdag da jeg var inde og prøve suit til mit bryllup. Virkelig behagelig og professionel behandling. Både for mig og mine venner der var med. Og så er det jo aldrig dårligt at man kan få en øl imens 🤩🍺
Blev virkelig glad for det jakkesæt jeg endte med at vælge 👌🏻
Kæmpe anbefaling!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Super god service. Personale kom med gode råd og vejledning i hvordan jakkesæt fungere samt hvad der var bedst for mit vedkommende.
Helt klart en anbefaling herfra.

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg havde en fantastisk oplevelse i SUIT CLUB KØBENHAVN. En gruppe venner og jeg blev betjent af Isak som simpelthen bare var en superstjerne. Han hjalp os til perfektion, og sørgede for at vi alle kom ud af døren vildt tilfredse. Han huskede alle 7 drenges størrelser, og gik ikke ned på kvalitet selvom vi kom til at gå langt over tid. Kan varmt varmt anbefales!!!

Besvarelse fra SUIT CLUB
Jeg købte i dag jakkesæt i Suit Club Odense efter at have været i et par andre butikker først og kigge. Da jeg med det samme oplevede det meget høje kompetence- og serviceniveau hos Suit Club og Laura var jeg dog ikke i tvivl om, at det var her, jeg ville købe mit sæt. Bookede en times uforpligtende konsultation og Laura gjorde det hele vejen igennem til en super behagelig og tryg oplevelse at vælge det rigtige sæt og gå fra butikken med en meget positiv oplevelse. Tusinde tak til Suit Club og ikke mindst Laura.