Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service, Anders er utroligt venlig og hjælpsom. Varm anbefaling herfra ⭐️
Fantastisk service ! Bestilte t-shirts til min virksomhed .. Mega lækker kvalitet og fantastisk service
Rigtig god oplevelse hos Stylio. Tøjet lever fuldt op til forventningerne, både i kvalitet og pasform. Leveringen var hurtig, og hele købsprocessen fungerede uden problemer. Priserne er samtidig meget fair i forhold til det man får. Handler gerne her igen.
Min nye yndlingsshop!
Købte en gave til min mor, en sweatshirt med et billede af hende selv på. Den var SÅ fin, overraskende god kvalitet!
Virkelig nem måde at lave personlige gaver på 🙌
10/10 kommer 100% tilbage efter mere 🤩🤩
Alletiders service og hurtig levering.
Bestilte 2 kaffekrus med fotoprint og 1 sweater.
God kvalitet og fine farvetryk
Desværre er det kun online handel og ingen fysisk butik hvor man kan se varen.
Det var super nemt og hurtigt. Meget tilfreds med produktet.
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse – vi handler her igen!
Vi bestilte en personlig gave fra Stylio – en kasket og et cover til vores barn – og vi må bare sige, at vi er virkelig imponerede.
Vi var ærligt talt lidt i tvivl i starten, da der ikke var nogen anmeldelser på Trustpilot endnu, men vi valgte alligevel at tage chancen… og det er vi SÅ glade for, at vi gjorde!
Allerede efter 6 dage var vores personlige gaver klar til afhentning, og kvaliteten var helt i top. Det hele var virkelig flot lavet, og man kan tydeligt se, der er lagt kærlighed i produkterne.
Vi kommer helt sikkert til at handle her igen 🙌
Og jeg er faktisk ret glad for, at jeg får lov til at være en af de første til at skrive en anmeldelse herinde – jeg har også lavet en anmeldelse på jeres hjemmeside.
Tusind tak for en virkelig god oplevelse! 💛