STYLEPIT Anmeldelser

87.343

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 738 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med de gode priser og den høje kvalitet af produkterne, som ofte overgår forventningerne i forhold til den lave pris. Mange fremhæver den hurtige levering og den gode service før, under og efter købet, hvilket bidrager til en positiv indkøbsoplevelse. Dog var nogle anmeldere utilfredse med leveringstiden, hvor pakker enten var forsinkede eller slet ikke ankom, og enkelte oplevede problemer med returprocessen, som de fandt besværlig og dyr. Derudover nævnte nogle, at produktbeskrivelserne, især vedrørende størrelser og pasform, ikke altid stemte overens med de modtagne varer, hvilket resulterede i returneringer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange roser gode varer, super fede og billige ægte... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen tvetydig, da mange roser den hurtige levering og gode service. Dog... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med priser, idet mange roser de gode og rimelige priser på varer,... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordrer, hvor nogle udtrykker tilfredshed med hurtig afsendelse og... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvalitet, hvor mange fremhæver "super flotte varer" og "god... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Varerne levede ikke op til beskrivelsen. Købte sko der blev beskrevet til at være bred model , virkersom almindelig størrelse. Sko og sandaler var pæne men en super dårlig lugt af plastik /benzin lu... Se mere

Jeg har modtaget fine gode bukser, ikke den hurtigste leveringstid. Og jeres størrelsesguide er jo helt ved siden af. Ifølge størrelsesguiden skulle bukserne være et par cm. mindre end min livvidde, m... Se mere

Har købt, et par sandaler, og et par sneaks. De var alle utrolig billige, og det var gode mærker. Jeg har også købt 2 bh der svarer til beskrivelse og størrelser. Varerne bliver også hurtig afsend... Se mere

1. nr. 98 af de 108 bedste virksomheder i Tøjbutik
  2. nr. 38 af de 44 bedste virksomheder i Børnetøjsbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Tøjmarked
  4. nr. 67 af de 70 bedste virksomheder i Herretøjsbutik
  5. nr. 78 af de 82 bedste virksomheder i Skobutik
  6. nr. 129 af de 137 bedste virksomheder i Dametøjsbutik

Stylepit ejes og er en del af MandM Direct Limited. Vi er en af Europas førende online off-price forhandlere, der tilbyder de største mærker inden for mode, sport og outdoor til op til 65% rabat på den vejledende udsalgspris. Med over 25 års erfaring og mere end 3 millioner aktive kunder er vi stolte af at have over 150 mærker af tøj, sko og accessories til hele familien på lager. Fra adidas, Jack & Jones, Crocs, Skechers til New Balance og mange flere tilbyder vi mærker i verdensklasse til uovertrufne priser.

God

87 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(87.343)

726 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Torben

Vi leverer vores pakker på 4-5 hverdage,

Vi har tjekket op på din levering og kan se at pakken er leveret på 5. hverdage som er indenfor det vi lover.

Du må meget gerne skrive en mail til os hvis det er noget vi kan hjælpe med.

Team Stylepit.

Købte et par Clarks sko og to t-shirts…

Købte et par Clarks sko og to t-shirts begge i samme størrelse. De er meget forskellige i størrelsen og den ene er helt skævt syet. Jeg har desværre klippet mærkerne ud inden jeg opdagede det. Den anden er meget lille i størrelsen. Skoene er ok.
Jeg blev kontaktet efterfølgende og har fået penge retur for de varer der ikke var i orden samt fragtfri levering i en måned.

7. maj 2026

Hej Anja,

Vi er kede af at du modtog nogle varer som ikke var i orden,

Vi vil bare rigtig gerne blive kontaktet direkte hvis man modtager en forkert/defekt vare, så vi kan yde den gode service som vi giver hver dag.

Men vi har nu skrevet en mail til dig med en god løsning og afventer svar fra dig,

Vi er glade for at skoene var i orden.

Team Stylepit.

Det er en lang levetid i har utroligt…

Det er en lang levetid i har utroligt at. I ikke kan gøre det hurtigt.

10. maj 2026

Hej Tanja

Vi leverer vores pakker på 4-5 hverdage,

Du må gerne skrive til os hvis det er noget vi kan hjælpe dig med,

Kun tre stjerner

Kun tre stjerner, fordi det tog en uge at få pakke leveret , alt for lang leveringstid

9. maj 2026

Hej Aida

Vi leverer vores pakker på 4-5 hverdage,

Du må meget gerne skrive en mail til os hvis det er noget vi kan hjælpe med.

Team Stylepit.

Hurtig leverig og fornuftige priser

Levering lige til døren og hurtig levering :)

Er godt tilfreds og kan anbefale Stylepit.dk

(Er dog pænt irriterende, at jeg ikke kan hverken ringe eller sende en mail til jer og jeres AI er dum som en dør)

4. maj 2026

Hej Joca,

Vi er glade for at du synes godt om vores levering og priser, og ikke mindst at du vil anbefale os til andre.

Vores chatbot fungerer udmærket, og vi kan også kontaktes via messenger,

Man kan også kontakte os direkte på nedenstående mail.

customerservices.denmark@mandmdirect.com

Vi har valgt at vores kunder kan skrive til os på forskellige måder, og det fungerer godt og effektivt, og derfor bruger vi ikke telefoner længere.

Annuller ordre

Køber en vare i går aftes, skriver en mail med det samme at jeg ønsker at annullere ordren da jeg til min skræk opdager det ikke er det som jeg troede det var. Får en auto mail om at man vil vende tilbage indenfor 24 timer, og nu får jeg skisme en besked hertil morgen om at min varer er afsendt 😳 fair nok at de er hurtige til at sende ordre, men jeg ønskede jo netop at ANNULLERE den. Nu skal jeg så bøvle med at få sendt den retur - frigivet mine penge igen amen hvor usmart er det lige

5. maj 2026

Hej Camilla

Vi er kede af at du fik bestilt en forkert vare,
Men vi er dog rigtig glade for at vi kan få sendt vores ordrer hurtigt af sted, så vores kunder ikke skal vente så længe på deres varer.

Vi kan af naturlige årsager ikke annullere en ordre som allerede er sendt, og vi informerer også på vores hjemmeside at vi ikke kan annullere ordrer, da vi sender alle pakker hurtigst muligt af sted.

Du skrev til os udenfor vores åbningstid i går aftes og vi har besvaret din besked 07:36 her til morgen.

Du må selvfølgelig meget gerne kontakte os hvis du behøver hjælp med at returnere din pakke,

Vi refunderer selvfølgelig hele beløbet når pakken er kommet tilbage til vores lager.

Fint nok udvalg, MEN

Fint nok udvalg og billige varer. Men retur metoden er old nordisk, hvor man skal printe papir ud og selv tape på pakken. Koster også penge.

Der spiller det altså bedre hos konkurrenterne. Med selvlukkende pakker og oprettelse af QR koder som vises i pakkeshop osv.

Det er nok til at jeg handler hos Za****o istedet. Det er simpelthen for bøvlet, hvis ikke jeg passer tøjet. Desværre,

4. maj 2026

Hej Mark,

Vi er glade for at du synes godt om vores varer og priser.

På nuværende tidspunkt har vi ikke en QR retur kode, så derfor kan vi ikke fremsende den, men vi arbejder på at forbedre vores returproces inkl. implementering af QR koder.

Alle vores kunder skal betale for at returnere deres varer, det koster 52,-, det er samme pris, som andre webshops vi sammenligner os med.

Den inkluderer fragten, og gøre varerne klar til salg igen, og få varerne tilbage på vores lager,

Med venlig hilsen.
Team Stylepit