Banner for Style in Travel

1.081
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een twee telefoontjes met Michelle was de reis geregeld. Snel en adequaat dus. Wat niet liep waren mijn pogingen om via chat en contactformulier een reisvoorstel op te vragen. Ook de boeking beves... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Andere jaren werd ik gebeld en op basis van wat ik vertelde had ik het idee dat er speciaal iets werd samengesteld. Dat gevoel had ik nu niet. Ik heb uiteindelijk door dat gevoel alle hotels zelf ge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede site met veel goede locaties en suggesties om een reis te plannen. Uitstekende en snelle assistentie bij het maken van aanpassingen e.d. Beloofd een leuke reis te worden.

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Skrevet af virksomheden

Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.

Reizen is beleven

Skrevet af virksomheden

Waarom Style in Travel?
Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden.
Uw reis is in goede handen!
Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam dat de bestemmingen bijzonder goed kent. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Kies voor de zekerheid van een pakketreis

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.

Met een pakketreis heeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is, ook als er iets onverwachts gebeurt. U profiteert van wettelijke bescherming, één aanspreekpunt en ondersteuning wanneer uw reis anders verloopt dan gepland.

Kontaktoplysninger

Extra voordeel voor uw reis

Gebruik code TRUSTPILOT en ontvang € 35 korting op uw reis.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

1 t anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.081)

230 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Mooie reis naar Puglia

Goede prijs/ prestatie van een interessante reis langs zeer interessante steden.
Informatie vooraf en tijdens de reis goed

14. april 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Goed om te vernemen dat u heeft genoten van uw reis door Zuid - Italie. Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Elsa.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De hotels waren boven verwachting

De hotels waren boven verwachting. De reisapp was een nuttige hulp; alle informatie die je nodig had stond er in.

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor uw mail. Goed om te vernemen dat alles naar wens verlopen is en dat u heeft genoten van uw reis door Portugal. Hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Daniel

Uitstekende service!

We hebben een paar dagen voor vertrek de vertrekdatum van onze rondreis gewijzigd (1 dag later dan gepland) en dat was helemaal geen probleem - binnen no time was het geregeld!

2. april 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Veel plezier in Spanje. Groet, Daniel

1. april 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Spanje. Groet, Daniel

Zeer tevredenstellend

Kwam flexibiliteit, snel handelen, goede communicatie en de tijd nemen tegen in het boekingsproces.
Daarbij overall een vriendelijke toon en stem.

28. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Logeren in paradores: steeds weer genieten!

Alles was prima en op tijd geregeld: de vluchten, de auto, de hotels, de papieren. Je kunt in deze digitale tijden nog telefonisch overleggen met Style in Travel en dat is heel prettig. Wij vlogen op comfortabele tijden, dus niet voor dag en dauw opstaan maar ruim de tijd om bij het vliegtuig te komen. Op de laatste dag vroeg in de avond terug, dus 's ochtends konden we nog een museum bezoeken. Onze drie paradores waren gehuisvest in fraai gerestaureerde, historische gebouwen en waren hooggelegen, dus prachtig uitzicht. De ultimate selling points van paradores, zeg maar. Grote kamers, tweemaal een groot, eigen balkon. Voor ons kon het eigenlijk niet beter. Maar dat is ook helemaal in lijn met onze ervaringen met Style in Travel.

25. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor deze prachtige review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de reis en onze service. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Daniel

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende uitleg en snelle respons

Uitstekende uitleg en snelle respons, eerlijk advies en alles perfect bevestigd met uitgebreide uitleg.

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij zijn heel blij met de 5-sterren. Alvast een hele fijne vakantie gewenst. Veel plezier in Italie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boekingsprocedure geheel online gedaan. Info makkelijk te vinden.

Boekingsprocedure geheel online gedaan. Website was duidelijk. Keuze voor datum, mede afhankelijk van prijzen (vooral bepaald door kosten vluchten) was makkelijk te maken. Verdere informatie over reis, programma en verloop boeking was snel en duidelijk.
Tip: bij eerste overzicht over de reis was aangegeven dat er een wijziging in het programma zou zijn, Daar stond nog niet bij wat die was. Dit bleek in de informatie na ons definitieve akkoord en aanbetaling het schrappen van een van de locaties te zijn. Het was correcter geweest als dat meteen aan het begin gespecificeerd was vermeld. Het zou overigens in dit geval ons besluit om te boeken niet gewijzigd hebben,

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. De aanpassing in de route komt voort uit de beschikbaarheid van de accommodaties. In uw geval was Crato al helemaal volgeboekt vandaar de aanpassing in de route. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Groet, Daniel

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Op de kennismaking dag hadden wij een…

Op de kennismaking dag hadden wij een positieve indruk van deze organisatie in Heerhugowaard.

28. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review en wat leuk om te vernemen dat u op ons ReisEvent bent geweest. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Frankrijk. Groet, Ruben.

Boekingproces

Boekingproces ging goed, enkele verblijven waren volzet voor onze periode en ik kreeg een mail met gelijkwaardige alternatieven.

20. februar 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie 5-sterren. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle en correcte afhandeling.
Reisvoorstel was precies zoals wij gehoopt hadden.
Goede telefonische bereikbaarheid ook.

24. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent. Er staat voor u een prachtige reis naar de Azoren op de planning. Wij wensen u alvast een fijne vakantie toe. Groet, Michelle

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Basis van bestaande rondreis makkelijk aan te passen

De basisrondreis Authentiek Sicilië was makkelijk aan te passen aan c.q. uit te breiden met onze persoonlijke wensen van bezoek aan Palermo en Cefalu. Zo te zien ook met mooie hotels.

14. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor uw bericht. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe. Veel plezien op Sicilië. Groet, Janine

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geregeld en goed meegedacht.

Snel geregeld en goed meegedacht.
Fijn dat er ruimte was voor wat onderhandeling, we hadden geen kortingscode en missen door de erg vroege vlucht terug een ontbijt. Hier is goed op geanticipeerd. Erg fijn.

18. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

snelle reactie en goed vervolg gegeven…

snelle reactie en goed vervolg gegeven aan een verandering qua accommodatie

6. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor deze beoordeling. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Janine

Duidelijke info

Snel, duidelijk en overzichtelijk.
Goed leesbaar en informatief.
Kreeg een goed beeld van wat ik verwachten kan.

11. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe! Groet, Elsa

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Telefonisch contact verliep vlot en…

Telefonisch contact verliep vlot en prettig. Denken met je mee en regelen het snel.

3. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Professioneel

Mogelijk probleem met paspoort netjes opgelost en goed terug gecommuniceerd.

4. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij worden heel blij van de 5-sterren. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Elsa

Wederom naar onze wens

Het is voor ons de derde keer dat wij Styleintravel onze vakantie laten verzorgen met wederom een snelle , adequate en meedenkende rol die ons zeer aanspreekt en inmiddels veel vertrouwen geeft.

7. marts 2026

Besvarelse fra Style in Travel

Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe! Groet, Daniel

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.