Na een twee telefoontjes met Michelle was de reis geregeld. Snel en adequaat dus. Wat niet liep waren mijn pogingen om via chat en contactformulier een reisvoorstel op te vragen. Ook de boeking beves... Se mere

Virksomheden har svaret
Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik vind Style in Travel een fijne organisatie. De medewerkers hebben altijd een goed voorstel. Wil je iets aanpassen, wordt er snel gereageerd. De keuze van verblijf zijn altijd verrassend en vallen n... Se mere
Virksomheden har svaret
Altijd zelf op pad geweest en uitgezocht. Het was voor ons de eerste ervaring met een 'fly and drive reis' Puglia, Italië. Na deze ervaring is dit zeker niet de laatste. Vanuit de grandioze app word... Se mere
Virksomheden har svaret
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Skrevet af virksomheden

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn prima geholpen bij de keuze en voorbereiding van onze reis naar prachtige locaties op Sardinië

Besvarelse fra Style in Travel
Via de site mogelijk om keuzes in de reis aan te geven.
Hierop kwam snel een uitgebreid voorstel waarin de accomodaties uitgebreid zijn beschreven met mogelijkheden om stad/dorp te ontdekken. Vluchttijden en autohuur ook duidelijk genoemd. Telefonisch contact prima, verzoeken werden snel uitgevoerd.
Na de bevestiging van de reis ontvingen we binnen een paar dagen alle reisgegevens.

Besvarelse fra Style in Travel
Een reis boeken bij Style in Travel is ons goed bevallen.Ze denken echt met je mee.
En wat fijn is dat alles in 1 pakket zit.
Wij hebben gekozen voor Fly Drive.
Nu aftellen naar de dag dat wij op reis gaan.

Besvarelse fra Style in Travel
Goede uitleg , bereid om telefonisch toe te lichten bij vragen over auto huur. En verlenging van de vakantie.nakijken informeren of t hotel nog kamers heeft. Helpen bij inchecken vliegtuig

Besvarelse fra Style in Travel
Het vinden van de goede reis was lastig. Daarna ging alles erg snel.

Besvarelse fra Style in Travel
Goede service en reizen voldoen aan goede kwaliteit prijsverhouding

Besvarelse fra Style in Travel
Vlotte service en Style travel maakt waar wat ze beloven. Voor 3e keer fly-drive en prima ervaring.

Besvarelse fra Style in Travel
Dit was de eerste keer dat we via Style in Travel een (rond)reis geboekt hebben. Ik kan niet anders dan positief zijn; de duidelijke informatie/bevestiging/afhandeling, de charmante locaties en de complete app met informatie en navigatie tools. Wij zijn zeer tevreden!

Besvarelse fra Style in Travel
Keurig steeds terugemaild en goede info gegeven. Wel wat veel i go mails over de reis die ik steeds uitgeprint heb.

Besvarelse fra Style in Travel
Een prima georganiseerde reis. Klasse hotels, vaak in of nabij centrum stad.

Besvarelse fra Style in Travel
Sfeervolle overnachtingslocaties tijdens onze fly-drive naar Puglia.

Besvarelse fra Style in Travel
Wij hebben een 15 daagse rondreis Klassiek Sardinië geboekt en alles is perfect verlopen. Er werd rekening gehouden met onze aanvullende wensen en waren zeer behulpzaam bij vragen. Ze gebruiken een zeer goede en complete app waar mee je toegang hebt tot alle relevante informatie. De rondreis zelf, de accomodaties, en huurauto waren allemaal in een woord geweldig. Wij zijn zeer tevreden. Onze volgende reis gaat zeker weer via Style in Travel.

Besvarelse fra Style in Travel
Vlotte verwerking, alle info overzichtelijk toegestuurd gekregen.

Besvarelse fra Style in Travel
De app van Style in Travel is zeer duidelijk en uitgebreid
De navigatie naar de hotels/B&B zijn precies
De hotels/B&B zijn prima omschreven ook de wat te doen in de omgeving
Wij zijn zeer tevreden

Besvarelse fra Style in Travel
Style in Travel komt met goede voorstellen, flexibel in het aanpassen hiervan. Reisplan klopt en alles verloopt soepel. Geen mis- communicaties. Gewoon top.

Besvarelse fra Style in Travel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.