Studios Anmeldelser 13

4,4

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Studios mål er at gøre træning til en bedre oplevelse. Vi kender det selv, man kommer ikke afsted til træning, når det er en sur pligt. Derfor kan man som Studios medlem gøre brug af de bedste træningsoplevelser i København, med ét medlemskab. Samtidig giver Studios muligheden for at du bedre kan træne med venner, da I som medlemmer ikke er låst til kun ét center, men har adgang til dem alle.

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Varmeste anbefaling herfra!

Studios app’en giver mig mulighed for at prøve nogle nye træningsformer og centre af, som jeg normalt ikke ville have haft mulighed for via et medlemskab i et traditionelt fitness-center.
Med dette ene abonnement har jeg altså adgang til varierende træning i form af bl.a. yoga, TRX, svømning og endda open-gym på tværs af hele byen.

Personligt, havde jeg længe gået og leget med tanken om at prøve kræfter med yoga, men den store jungle af yoga-centre og yoga-stilarter gjorde det uoverskueligt at komme igang med på egen hånd. Med Studios-medlemskabet har jeg så kunnet udforske begge dele og finde frem til netop den stilart og det center, som passer bedst til mig.

Studios er altså perfekt til dig, der gerne vil inspireres, udforske og have fleksibilitet!

17. januar 2018

Fedt med varierende træning. Kæmpe fleksibilitet.

Fedt med varierende træning. Kæmpe fleksibilitet.
Som medlem hos Studios har du mulighed for at variere din træning. Fx crossfit den ene dag, yoga den anden og almindelig styrketræning den sidste dag. Kvaliteten bag træningen er høj. De studier der er medlem af Studios er ofte specialiseret, hvilket betyder at du får træning af høj kvalitet og dygtige trænere som brænder for det de laver. Langt højere kvalitet end det man fx oplever i det store kæder.
God og brugervenlig app.

15. januar 2018

Absolut anbefalelsesværdigt - intet mindre end genialt!

Er ovenud glad for mit medlemskab hos Studios! Aldrig har det været lettere at variere min træning med SÅ mange forskellige hold som rangerer fra meditativ yoga til hardcore crossfit, UDEN at jeg skal have utallige klippekort og medlemskaber til alle de forskelllge studier og centre, men kan kombinere det hele i ét og samme abonnement - GENIALT! De autentiske studier og passionerede instruktører er prikken over i’et - de er kompetente og opmærksomme, så man undgår skader og ikke bliver “overset” som man ofte bliver i de kommercielle centre. Med skavanker og skader er det altså guld værd! Du vil ikke blive skuffet med et medlemskab hos Studios! 💪😊

12. januar 2018

Varmeste anbefaling

Studios giver muligheden for at prøve en masse forskellige træningsformer af, så ens træning ikke bliver ensformig. Alle centrene er super lækre, og der er et bredt udvalg af fx Crossfit, Yoga, Pilates, Boksning og alt der imellem. Varme anbefalinger herfra!

11. januar 2018

Tak for et fedt koncept!

Virkelig fedt at Studios har bragt dette koncept til København. Det giver rigtig godt liv til de lokale og specialiserede steder. Og en fantastisk fleksibilitet til os forbrugere. Er vild med, at vi nu kan dyrke specialiserede træningsformer så mange steder i København.

11. januar 2018

Nu kan jeg dyrke 'rigtig' holdtræning i hele København

Jeg er virkelig blevet glad for, at jeg har fundet Studios. Jeg var træt af at gå i Fitness World med alt for mange mennesker og fokus på hurtig træning. Med Studios kan jeg træne hos specialiserede træningscentre og på den måde dyrke rigtig yoga, rigtig pilates og rigtig dans i stedet for imiterede udgaver af det. Det er virkelig et fedt koncept!

9. januar 2018

Studios er det træningsmedlemskab, jeg altid har ledt efter!

Studios er det træningsmedlemskab, jeg altid har ledt efter! Jeg har i mange år haft et medlemskab i Fitness World, som jeg har brugt i perioder. Træning har altid været noget der skulle overstås, og min motivation har været minimal - ind til jeg tilmeldte mig Studios. Nu har jeg fundet ud af, at træning rent faktisk kan være sjovt og effektiv på samme tid, når man bliver undervist af nogle af de dygtigste instruktører, der har fokus på netop mine behov.

3. januar 2018

Et virkelig godt alternativ til fitness-abonnement

Jeg er ikke den typiske fitness-bruger, men Studios passer rigtigt godt til mig fordi det er en super måde at finde de små og personlige træningssteder i byen, som jeg LANGT foretrækker ift. store, anonyme træningscentre.
Derudover er der penge at spare hvis som mig godt kan lide at træne forskellige ting. Kan varmt anbefales!

3. januar 2018

Kanon koncept

Kanon koncept! Det virker virkelig godt. Jeg bruger det mest til Crossfit, hvor Studios har nogle af de bedste centre, men kan godt lide ikke at være begrænset til et center eller kun Crossfit! Kan varmt anbefales!

15. september 2017