Jeg kan ikke anbefale denne salon.
Jeg kan ikke anbefale denne salon.
Jeg havde booket en dameklip inkl. vask, føn og hovedbundsmassage (45 min.), men da jeg ankom, fik jeg at vide, at der ikke var tid til at vaske mit hår, fordi jeg havde tykt og langt hår. Det accepterede jeg, da jeg gerne ville have håret klippet og håbede det kunne nås på de 45 minutter.
Behandlingen varede dog kun 20 minutter fra jeg satte mig i stolen og til jeg havde betalt og var ude af døren…. og jeg fik hverken vask, hovedbundsmassage eller føn, selvom det er en del af den behandling, der markedsføres og bookes på deres hjemmeside. Alligevel blev jeg opkrævet den fulde pris på 575 kr.
Først efter jeg selv kontaktede salonen, erkendte de, at situationen burde have været håndteret anderledes. Jeg fik tilbudt et afslag på 100 kr., men efter min mening stod det ikke mål med den behandling, jeg faktisk modtog. Jeg skulle altså betale for, hvad de mente, svarer til en herreklip (som varer 30 min og indeholder både vask, føn og let hovedbundsmassage, hvilket jeg, som nævnt ikke fik)
Det, der skuffer mig mest, er ikke kun den manglende service, men også at jeg som kunde skulle betale fuld pris for en behandling, der både var væsentligt kortere og manglede flere af de ydelser, der indgik i bookingen. Det gav mig desværre en oplevelse af, at kundeservice og fair behandling ikke var i fokus. Jeg fik blot klippet 1 cm af mine spidser og følte, at jeg bare var en kunde der hurtigt skulle igennem for at den næste kunne nå igennem.