Duidelijke uitleg! Prettige begeleiding. Erg leuk om te sparren en naar ideeën te luisteren ook van de medecursiste. Erg genoten. Jammer dat het beetje ver is, anders had ik meer cursussen gevolgd bi... Se mere

Janneke weet echt ontzettend veel over de systematiek van het gelliplate printen. In je eentje thuis aanmodderen zonder deze workshop is eigenlijk tijd en materiaal verspilling. Je moet echt eerst de... Se mere

Wat is het toch heerlijk bij Janneke in haar workshop/cursus ruimte. We hebben weer veel geleerd, de inhaal les vrijdag, voor het overbrengen van foto's op de gelliplate naar een mooie afdruk op pap... Se mere

1. Kunstnerartikelbutik

Studio Bosbes geeft creatieve workshops, ook op locatie en voor besloten groepen. Daarnaast is de Bosbes Shop online te vinden voor een mooie selectie materialen om zelf mee aan de slag te gaan. Het aanbod varieert en wordt steeds uitgebreid.

4,7

Det tager typisk over 1 måned at svare

Duidelijke uitleg

Jammer dat het beetje ver is, anders had ik meer cursussen gevolgd bij Studio Bosbes

20. april 2026

Super gezellige en leerzame dag gehad

Super gezellige en leerzame dag gehad. Alles was heel goed verzorgd door Janneke. Van de materialen, het eten, en de muziek ;) Hele leuke plek ook om te zitten, en Janneke doet het ook leuk. Lekker ongedwongen en duidelijk👍🏻

11. april 2026

Besvarelse fra Studio Bosbes

Ha Margret, dank voor je review, tof dat jullie er waren!

Leuk en ontspannen!

Ik heb een workshop Gell Plate gedaan. Je krijgt veel informatie en uitleg hoe alles werkt, ik kon alles uit proberen met materialen die aanwezig waren. Niets is te gek! De workshop is in de winkel, waar je als je wilt uiteraard nog even kunt shoppen. Ik ga in elk geval snel weer een workshop volgen

26. marts 2026

Besvarelse fra Studio Bosbes

Hoi, superleuk dat je er (weer) was, en dankjewel voor je review. Tot een volgende keer! ~Janneke

Hele leuke workshop gedaan in de…

Hele leuke workshop gedaan in de voorjaarsvakantie met mijn dochter en haar vriendinnetje. We gingen een eigen stempel maken. Met duidelijke uitleg en mooie materialen gingen we allemaal naar huis met een mooi kunstwerk. Leuke workshopruimte en winkel door 2 meiden die met veel geduld en enthousiasme de workshops en winkel runnen. Wij komen zeker nog een van de andere workshops volgen!

20. februar 2026

Besvarelse fra Studio Bosbes

Hoi, dankjewel voor de mooie woorden en superleuk dat jullie er waren! Graag tot een volgende keer (ook in de meivakantie weer veel leuke workshops te volgen!) ~Janneke

Gelprint workshop

Samen met mijn dochter heb ik een workshop gelprinting bijgewoond die door Janneke persoonlijk werd begeleid. Goed verzorgd qua materialen en inspiratie. Zij deed voor en vertelde hoe wij het konden doen en we gingen naar huis met ons eigen product, ingelijst en wel!

5. februar 2026

Op internet vind je (ook als digibeet🙃)…

Op internet vind je (ook als digibeet🙃) meer informatie dan in de filmpjes. Wél heel aardige vrouw

24. januar 2026

Besvarelse fra Studio Bosbes

Beste Linda, we hebben hierover al even gemaild, waarin ik heb uitgelegd hoe de minicursus is bedacht en waarom ik het de 5 euro waard vind. Ik hoop dat je lekker aan de slag kunt gaan met gel printen, kom gerust eens langs in de winkel in Woerden als je een specifieke vraag hebt (Rijnstraat 48). Fijne dag!

Super workshop

Super enthousiaste Janneke die je het vertrouwen geef dat je het kan.
Totaal geen tekenervaring maar met een mooi resultaat naar huis. Vergat zelfs de tijd zo heb ik ervan genoten.

21. september 2025

praktische workshop

De workshop was heel praktisch opgezet. De lerares Janneke verteld eerst kort en krachtig wat de bedoeling is. Daarna zijn we zelf gaan schetsen. Dan ervaar je wat lastig is of juist leuk. Janneke staat boven de materie. Hierdoor kan ze je bij alles helpen. Ook het contact met andere cursisten heb ik als positief ervaren. Voor herhaling vatbaar.

20. september 2025