Studiew7 Anmeldelser 5

4,1

4,1

God

Super godt sted samt Cecilie virkelig…

Super godt sted samt Cecilie virkelig er en rolig, tålmodig og sød fotograf.

Vi fik taget billeder af vores hund som ikke helt ku sidde stille længe af gangen, men hun var super tålmodig og vi fik alligvel et KANON godt billede.

Kan virkelig anbefale

27. april 2025

Super oplevelse med baby billeder af…

Super oplevelse med baby billeder af vores 6 uger gamle dreng. Man kunne se at fotografen vidste hvad hun lavede, hun var virkelig professionel hele vejen i gennem. Virkelig god til at aktivere ham og få de rigtige vinkler både på ham og på os i fællesbillederne. Der ud over var der bare en generel god stemning i lokalet, også blandt personalet. Det bliver ikke sidste gang vi tager turen fra Horsens til Odense, efter den fantastisk service vi fik. Hvis der sidder nogle nybagte forældre der ude som overvejer studiew7, så kan jeg kun give dem mine varmeste anbefalinger.

15. januar 2025

HELT FANTASTISK oplevelse!

HELT FANTASTISK oplevelse!! Fotografen fik fuldstændigt og professionelt mine niecer til at slappe af. Hun tog helt vildt mange billeder, og jeg fik lov at vælge mellem dem alle. KANON oplevelse, og vildt flotte billeder. Vil helt klart anbefale til ALLE.

8. juni 2024

Elsker Studiew7

Jeg har været brugt Studiew7 til at dokumentere min graviditet, min søn som nyfødt og familiefotos. Jeg synes det er så rart at være i studiet, der er gode vibes, hyggelige snakke og professionalisme. Jeg er så glad for alle mine billeder. Jeg vil helt klar gerne bruge studiet igen, også selvom det er lidt kørsel fra hvor jeg bor.

16. marts 2024

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse, og spild af penge.
De vil have 500 kr for et enkelt elendigt billede. Kan absolut ikke anbefale dette.
Meget uprofessionelt, og elendige billeder hvor halvdelen af kroppen og ansigtet er helt utydeligt, og når man konfrontere dem med tydelige fejl, lader de bare være med at svare.

7. juli 2022

Er dette din virksomhed?