StudieHub - Huiswerkbegeleiding en bijles in Ermelo Anmeldelser

4,7

Super leuke en leerzame ervaring, je leert veel en ze helpen je super goed, ik stond dik niet op overgaan maar nu ik een tijdje hier zit sta ik nul tekorten

Fijne ervaring met Studiehub. Je wordt snel, duidelijk en gestructureerd geholpen met het plannen/leren/oefenen van al je leerwerk. Top!

StudieHub heeft ons echt verrast. Eerst bij onze oudste dochter en zoon, die bij 1 examenvak beiden even een zetje in de rug nodig hadden. Dat pakte goed uit! Beiden geslaagd de één voor havo de ande... Se mere

1. Privatundervisning
  2. Skole med ekstraundervisning

Het kwartje laten vallen bij wiskunde, Engels of een ander vak? Bij StudieHub ben je aan het juiste adres! Sinds onze oprichting in 2021 kan je namelijk bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen. En dat voor alle basis- en middelbare scholieren in heel Nederland: van Maastricht tot aan Groningen! Bij ons kan je terecht voor extra uitleg bij één of meerdere schoolvakken, maar wij helpen je ook de leerstof te structureren en jouw eigen leerstijl te ontwikkelen. Leren is belangrijk, maar leren leren is dat des te meer; alleen zo kom je vooruit.

4,7

Ik ben erg blij met de hulp van Studiehub

Ik ben erg blij met de hulp van Studiehub. Ze nemen rustig de tijd en leggen alles heel fijn uit. De uitleg was ook zo simpel mogelijk niet zoals de docenten het uitleggen daardoor is het makkelijk te begrijpen. Zeker een aanrader!

9. april 2026

Ik heb in 5 havo bijles van Rafaël…

Ik heb in 5 havo bijles van Rafaël gevolgd in wiskunde A en het heeft me erg veel geholpen! Ik ben van een 4 naar een 6 gegaan. De bijlessen waren erg leuk om te volgen en de stof werd heel duidelijk uitgelegd. Ook werden er veel examenopdrachten samen gedaan, die me later tijdens de examens erg veel hebben geholpen. Ik ben in 1x geslaagd en heb dit te danken aan Studiehub!

7. oktober 2025