Studie23 Anmeldelser 37

2,5

Jeg fik taget en række billeder tilbage i november 24. Betalte det sidste beløb den 1 februar 25. Vi skriver lige om lidt 1 juni. Jeg har ENDNU ikke modtaget de billeder jeg HAR betalt for. Jeg må h... Se mere

God afslappende stemning. Jeg havde nogle skønne 90 minutter hos Majken. Hun var super til at få en til at slappe af og nyde øjeblikket. Hun fik frit spil og fortalte så fint hvad jeg skulle gøre,... Se mere

Vandt en gratis fotografering inkl. Digital billede i lav opløsning. Der var sat ekstra tid af i studiet pga et afbud inden. Så vi havde knap 3 timer i stedet for 1,5 time. Der blev taget en masse... Se mere

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vandt konkurrence om dårlig behandling??

Så jeg vandt en konkurrence om at få taget gratis graviditet fotos + baby foto gavekort på en værdi på 1000,-
Den 2/12.24 havde bestilt tid til d. 11/12.24 kl 10:00 og for så denne besked d. 10/12.24 kl 06.55

“Hej Grundet personlige årsager er studie 23 lukket for bookinger resten af året
Glædelig jul og godt nytår
Hilsen Studie23”

Min veninde og jeg tænker så - okay man kan ikke booke flere tider i år? Jamen godt jeg så nået at booke en tid 👍🏼

Så dagen efter køre min veninde og jeg ind til Glostrup for at skulle ha taget mine graviditets billeder
Vi havde svært ved at finde studiet så ringede og skrev til dem, men ingen svar fik..
Vi fik så endelig fundet det på egen hånd og går ind med glæde og stor smil på, af spænding

Vi ser så en mand og kvinde stå og tale sammen og manden spørg “øh hej, noget vi kan hjælpe med?”
Jeg siger så pænt - ja! Jeg skulle ha taget nogle billeder idag?
Kvinden kigger så surt på os og siger “Nej det ska I ikke, det er aflyst”

Hvor min veninde og jeg så kigger på hinanden og siger - øhh nå? Det har vi ikke hørt?
Manden siger så “ja dsv”

Min veninde og jeg kigger ret forvirret på hinanden og vælger jo så at måtte gå

Jeg er 34uger henne og har brugt 1times kørsel der hen og 1times kørsel hjem
For en kort og dårlig behandling, med ingen forklaring

Utrolig skuffende oplevelse og rigtigt dårlig betjening

11. december 2024

Boudoir billeder

Mange tusinde gange TAK for nogle sjove og ikke mindst trygge timer i dit selskab dygtig fotograf Camilla.
Tak for oplevelsen og de Smukke billeder!
Jeg har ikke et ord og tilføje ved dem, de rammer bare plet med det ønskede.
Det bør en hver kvinde prøve i deres liv!

10. september 2024

BOUDOIR billeder

Jeg havde en super fed oplevelse, jeg er normalt ikke vild med min krop men disse BOUDOIR billeder ik mig til at elske min krop og jeg kom tilbage og fik taget nye billeder .. ja prisen er dyr men billederne men det helt sammenlagt af oplevelse, hjælpsomhed,foto , tid , redigering.. der det faktisk ikke særlig dyrt .. Camilla er super flink til at hjælpe .. så et besøg og foto hos studio23 kan varmt anbefales af mig ...

28. september 2024

Jeg vandt en konkurrence på Facebook

Jeg vandt en konkurrence på Facebook, hvor jeg kunne få taget gratis søskende billeder. Selve fotograferingen gik super fint. Men nu har jeg ventet 4 uger på at modtage mine billeder som jeg har betalt for, for 3-4 uger siden. Derudover er priserne på de forskellige “pakker” ekstremt dyre! Og Jeg venter forsat på at modtage mine billeder. Som jeg skulle have modtaget i sidste uge.

14. maj 2024

God oplevelse.

God oplevelse.
Super fotograf, som tager sig tid til at svare på alle spørgsmål.
Prisen er en smule dyr, men man får, hvad man betaler for! 😊

Camilla er super sød og dygtig, og jeg tænker sagtens kan finde på at komme igen!

7. august 2021

Super god opleves hos studie23

Super god opleves hos studie23! Vi fik nogle super flotte billeder af vores datter, servicen var god og vi følte os trygge omkring hele situation. Det bliver ikke sidste gang vi bruget studie23!
Dov er priserne liiidt til den dyrere ende, men så må man spare op til gode billeder:)

16. juli 2021

Utrolig behagelig og kanon dygtig

Camilla der har studie23.dk er sød og behagelig at arbejde med. Får en til at føle sig tryg og tilpas samt forstår at få en til at se sig selv fra sin smukkeste side. Helt igennem en super fotograf med hendes kreative og fantasifulde ideer. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har brugt Camilla og Studie23.dk.

Mine varmeste anbefalinger til denne fantastiske fotograf

9. juli 2021

Jeg var lidt nervøs da jeg kom

Jeg var lidt nervøs da jeg kom, men Camilla tog sin tid og fik mig til at slappe af så vi fik taget nogle fantastisk flotte billeder. Det var umuligt kun at vælge 5 af dem og jeg endte med at købe dem alle sammen.
5 stjerner er ikke nok!
Jeg kommer helt sikkert tilbage.

8. juli 2021

Vandt en gratis fotografering på…

Vandt en gratis fotografering på Facebook. Vi kom og fik taget billeder, super gode, billeder! Massere af tid til at tage og sortere fra.
Da jeg bestiller de fysiske billeder er der et print der mangler. Jeg kontakter Camilla direkte og hun tager hurtig aktion og det billede jeg mangler er nu på vej. Super og hurtig service og vi er så glade for de billeder vi har foreviget! Glæder os til at få hængt dem op. :-)

8. juli 2021

Fotografen virkede ikke at være ærligt…

Fotografen virkede ikke at være ærligt engageret i at lave gode fotos. Efter at have valgt dem, jeg ønskede at købe, tog det 3 uger at få 5 digitale fotos... 3 uger! Oplysningerne på galleriets hjemmesiden er unøjagtige. Næste gang går jeg til et andet fotostudie.

29. maj 2021

Anbefales men dyrt

Vandt en gratis fotografering inkl. Digital billede i lav opløsning.
Der blev taget en masse gode billeder af begge piger og vi var fuld tilfreds, med undtagelse af tårn høje priser for billeder, et digitalt foto i fuld opløsning 450 kr, samt alm størrelser var prisen helt i vejret😳.
Men bortset fra det var det godt og foregik stille og roligt i børnenes tempo, det var rart.

20. maj 2021

Alle pengene værd!

Min familie og jeg havde en rigtig god oplevelse i studie23, hvor fotograf Therese tog mange flotte og gode billeder af vores 3 mdr. gamle søn og os som familie.

25. februar 2021

Var så "heldig" at vinde gratis…

Var så "heldig" at vinde gratis fotografering og kunne vælge en pakke til 2000 kr., hvor jeg ville få 5 billeder digitalt og et gratis billeder på 13x18. Jeg valgte at gå taget billederne hos Studie23, da det var en kvinde. Da jeg kommer er fotografen åbenbart blevet syg, hvilket jeg har fuld forståelse for man kan blive, så der er hendes mandlige chef, som skal tage billederne. Da jeg først skulle fotograferes kl. 11.30, havde det været rart, at jeg kunne have fået valget om en ny dato med en kvindelig fotograf. Billederne blev taget, og det er faktisk nogle rigtige gode billeder. Da jeg har udvalgt de 5, betaler jeg 2250 kr., altså 250 kr. mere end tilbuddet og får ikke noget gratis billeder med på 13x18. Da jeg får tilsendt de 5 digitale billeder, gør jeg både i messenger opmærksom på, at mit tilbud lød på 2000 kr. med et gratis 13x18 billeder.
Jeg får at vide, at jeg skal cleare den med fotografen der har taget billedet, og kan så se i messenger, at tilbuddet er blevet slettet. Jeg skriver til fotografen, at jeg ikke kan se mine billeder i høj opløsning, og at jeg har betalt for meget og ikke fået de billede på 13x18. Han fortæller mig, hvor jeg kan downloade til høj opløsning, men ignorere at jeg har betalt for meget. Dette gør han også i næste mail. Ærgerligt da han ellers tage flotte billeder.
Er det kutyme, at I fjerner dårlige anmeldelser på jeres FB profil, eller har jeg bare været uheldig?

9. januar 2021

Professionelt gravid-photoshoot

Min kæreste og jeg fik et skønt graviditetsfotoshoot. Efter at have set et tilbud på Facebook tog vi imod et gratis fotoshoot (hvor billederne selvfølgelig efterfølgende koster penge; det er jo selvfølgelig ikke en gavebod).
Vi fik taget billeder hos Therese og hun var super sød, rar og professionel hele vejen igennem. Vi fik foreviget den flotte graviditet og vi er meget glade for resultatet.

Desværre lidt koldt i studiet, men vi overlevede :)

8. november 2020

Er så tilfreds med dit arbejde

Er så tilfreds med dit arbejde, det var skønt at du haved tålmodighed til vores dreng gad at smile,.😊 vi er så super glad for vores familie billed 👏
Vi vil helt sikkert bruge dig igen, hvis vi skal have taget flere

13. december 2019

Min baby blev indlagt!!

Min baby blev indlagt!!
ALDRIG VÆLG STUDIE23..

Jeg havde vundet et fotoshoot af min baby, og var selvfølgelig super glad!
Da jeg kom 11:30 til min tid, kommer jeg ikke i et VIRKELIG koldt studie, hun fortæller mig hun opdagede IMORGES at hende babyvarmer (gasbrænder), var løbet tør for gas. Hvorfor har man så ikke hentet en ny tænkte jeg så? Når hun havde haft hele formiddagen?
Hun kunne slet ikke fange interesse nok hos min lille mand, der ellers syntes ALLE er spændende — men ikke hende.
Vi tager billeder i ca. 25min, de første 10min er min søn glad, men kulden tager over og han er absolut ikke tilfreds! (JEG SKULLE VÆRE GÅET DA HUN SAGDE HUN IKKE HAVDE VARME)..
Så skal vi se billederne, hvor jeg siger mit barn skal have tøj på først, da han var IS!
Hun havde slet ikke tålmodighed, til at jeg ville give ham varmt tøj på, ej heller da vi skulle se billederne og min lille fyr absolut ikke gad sidde stille.
Men der var SÅ beskidt alle steder at jeg ikke ville sætte ham ned, men det gjorde jeg til sidst, dog kun i 2min da jeg kunne se mit barn var møgbeskidt!!

Da jeg havde set billederne af min lille fyr, valgte jeg alligevel at købe nogle(PISSE DYRT I FORHOLD TIL HVAD MAN KAN FÅ HOS RIGTIGE PROFFESIONELLE JEG HAR VÆRET HOS).. 3600kr for 8billeder!!

Dagen efter begynder min lille mand at kaste op, og kaste op! Alt den kulde har gjort ham så syg! Havde ikke forestillet mig der kunne komme så meget opkast ud af en baby? Han laver ikke andet de næste mange dage end at sove og kaste op, vi var hos lægen flere gange, og indlagt.
Jeg skriver til hende HVERDAG i 10 dage på facebook, angående noget rabat, i forhold til hvor syg min baby er blevet — intet svar! Da jeg skriver jeg vil bede om min penge tilbage 14 dage senere, sender hun mig billederne med det samme på mail, så jeg IKKE har ret til mine penge!
Nu har hun blokeret mig på facebook!
Aldrig køb noget hos hende!

19. november 2019

Dejlig oplevelse og ekstrem dygtig og…

Dejlig oplevelse og ekstrem dygtig og professionel fotograf :)
Jeg og min familie benyttede os af et tilbud Studie23 kørte, hvor man fik fotograferingen til 179 kr, og vi var indforstået med at der ingen billeder vil være med i prisen. Dem købte vi ved siden af. Nogle skønne, skønne billeder Majken tog! Det hele foregik i en stille og rolig atmosfære, selvom der var en lille skrige ballon med på en måned 😃 Fotografen Majken tacklede det så fint, at lille pigen faldt hurtigt til ro igen. Hvordan hun lige gjorde det, ved vi ikke. Men JEG vil gerne lære det trick 😁 Hvortil Majken svarede grinende, det er en forretnings hemmelighed 😉 Det var en så hyggelig session med grin og latter. Jeg vil på det varmeste anbefale Majken som fotograf til andre. Hun er super professionel, dygtig og kan sit fag. Er stadig høj i hatten af de smukke billeder hun tog.

16. oktober 2019

MISVISENDE OG DÅRLIG SERVICE!

Der var et opslag på Facebook hvor der står kun 170 hele sep - jeg tænkte det var billigt og undersøgte så deres hjemmeside hvor jeg kunne se priserne var ret høje. Så jeg skriver på Facebook om jeg kan få billederne sendt på mail eller medbragt hukommelse kort da jeg ikke ønsker at betale mere end de 170. Så skriver hun tilbage “ja, alle billeder bliver sendt på mail”

Efter en times fotografering med hund og små børn der skal sidde stille skal vi ind og udvælge billeder - børnene må ikke være andre steder imens vi kigger på billeder, så de skal sidde i et lille mega varmt rum uden plads til at bevæge sig eller kunne sidde selv.

Da vi har skåret billeder ned til omkring 20 - spørger jeg om det ikke er fint og så siger hun “det kommer an på din pengepung” også tabte jeg kæben 450 kr PER tilsendt billede på mail eller 4000 for dem alle!!!!!! Jeg blev så vred og skuffet - uden jeg når at sige noget spørger hun “synes du det var et misvisende opslag” så hun ved det udemærket godt det total bondefangeri og dårlig måde at køre forretning på. Jeg vil på INGEN måde anbefale det sted....alt for høje priser i forhold til kvalitet og hvad de kan tilbyde...også fortæller det meget om dem, at de bliver nødt til at snyde for at få kunder i butikken...i øvrigt var de 3 billeder jeg alligevel valgte at købe, vildt dårligt redigeret og på ingen måde 1470kr værd!!

9. oktober 2019

Er dette din virksomhed?