studentbux.com

Дата операции: 13 Июл 2021 13:36 ID операции: 1453187761 Тип операции: перевод Статус: выполнен Сумма: 1.82 $ Комментарий: Studentbux payment. Member- paltus. Thanks to be a part of MSR-Group.

After working about three months I tried to withdraw $2 but they didn't send my money !!!!!!!!!

my latest fast payment The amount of 0.47 USD has been deposited to your account. Accounts: U4006091->. Memo: Studentbux payment.member- jayunicorn. Thanks to be a part of studentbux.. Date: 14:32... Se mere

Studentbux is a trusted paid to click service. It is totally free & open for all countries. Every members of studentbux can earn $0.0001- $0.001 per ad click. There are more source to earn money. Advertiser can grow their business by advertising here at a cheaper rate, advertisement package start from $0.35 only (500 views). There are another 5 types of advertisement system like banner, link ads, text ads etc. Studentbux uses Perfect money, payeer & airtm as payment gateways.

Scam site !

Статус: выполнен
Сумма: 1.82 $

13. juli 2021

Evolon on StudentBux

The Studentbux project has been showing us its stability and reliability of work for over a year. It has earned a good reputation among its members. I enjoy working on this project. The administration of the site is friendly and honest, the support is always active and the payments are stable. Join the Studentbux project!

23. april 2021

SCAM

SCAM SITE

They require a deposit of at least $2 to withdraw. Successfully withdrew $1.85, but then account was suspended for no reason with no explanation. Very sketchy, but only out 15¢. Will revise review if they restore my account and give an excuse-free apology IN WRITING.

18. april 2021

my $ 1.5 has been suspended.

my $ 1.5 has been suspended.
They force to give review here which is not actual user opinion about studentsbux.
I have given a force review but i guess that was not genuin of my opinion. Now i am not recomend the studentbux.

10. oktober 2020
studentbux.com-logo

Besvarelse fra studentbux.com

You lost your balance for your inactivity according to our terms #1.2. I think you did not read our terms before register on our site. You can blame us for your guilty.