Se, hvad kunderne siger
HORRIBLE CRYPTIC CUSTOMER SERVICE. FAKE SELLER TICKETS. DELIVERY ANXIETY SO IMPOSSIBLE TO BOOK HOTEL OR LIMO FOR EVENT DUE TO UNCERTAINTY OF RECEIPT OF TICKETS!!! RUN DON'T BUY FROM THIS COMPA... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kupuj i sprzedawaj bilety na koncerty, mecze, spektakle i setki innych wydarzeń na żywo w sposób szybki i bezpieczny za pomocą StubHub.
Kontaktoplysninger
Po prostu oszusci i złodzieje!!!
HORRIBLE CRYPTIC CUSTOMER SERVICE
HORRIBLE CRYPTIC CUSTOMER SERVICE.
FAKE SELLER TICKETS.
RUN DON'T BUY FROM THIS COMPANY!!!
NOT WORTH IT!!
DISCLOSURE OF ALL THEIR POLICY AND 400 ADDED FEES AFTER PURCHASE COMPLETION. NO CONFIRMED SEATS.
TELLING CUSTOMER TICKETS WILL BE DELIVERED 4 HOURS PRIOR TO EVENT IS UNACCEPTABLE!!!!
Wszystko ok, ale dużo naliczają
Kupiliśmy dwa bilety na mecz Borussi Dortmund. Samo kupno było bezproblemowe, bilety otrzymaliśmy następnego dnia. Nie było żadnych problemów na miejscu, bilety działały. Jest jednak dużo przebitka cenową, ale w przypadku takich wydarzeń trzeba mieć tego świadomość, bilety pierwotnie kosztowały około 80 zł, my za nie zapłaciliśmy ok 300 (z czego 100 zł naliczyło sobie StubHub za transakcje i „bezpieczeństwo zakupu”).
Nie zrealizowali zamówienia
Zamówiłem bilety na mecz Man. Utd za ławkami rezerwowych. Bilety miały być dostarczone 8 dni przed meczem. Kiedy zauważyłem ich pomyłkę zawnioskowałem o bilety zgodnie z zamówieniem. Prawie miesiąc nie odpisywali. Obiecali zmienić miejsca. Bilety dostarczyli na 30 godzin przed meczem, musiałem zainstalować 3 dodatkowe aplikacje i pobrali opłatę w wysokości 1500 zł czyli około 300 funtów.
NEVER AGAIN.....
I've used StubHub for years to sell extra college football tickets....NEVER AGAIN.
Buyer and Seller beware: if you go to StubHub's website and search for tickets for a specific game, StubHub automatically assigns a filter to only show you tickets that their "proprietary visibility filter" has assigned a visibility score of "Recommended". This is not disclosed anywhere, to you the prospective buyer, that I could tell. Upon inquiry to StubHub, they told me that the algorithm that assigns the 'visibility score' is undisclosed and the agent cannot override it. Somehow, magically apparently, you the buyer are supposed to intuitively notice that there are filters and determine to check that area, even though you never set a filter.
For a Seller listing tickets for sale, StubHub assigns a 'Visibility Score' of either 'Hidden' or 'Recommended' to your listing, but again, will not disclose the specifics of what determines which designation a particular listing receives, other than to say that "pre uploading (upload prior to sale)" may help. That was not my experience, as on multiple listings I did in fact pre upload my tickets, received an email from StubHub confirming their receipt of the upload, but still my listing in my dashboard on their portal continued to ask me to pre upload the tickets, and showed my visibility score as "Hidden". Multiple phone calls to their customer service resulted in only frustrating experiences, including when I finally spoke with a manager.
As I Said...NEVER AGAIN!!
Bilety na koncert
Absolutnie nie polecam. Bilety kupilem w pazdzierniku ubieglego roku prawie 8 miesiecy przed data zdarzenia, przelewajac cala kwote. Po dotarciu na koncert przy bramce okazalo sie, ze to co przekazuje mi firma Stubhub to tylko potwierdzenie zakupu a nie sam bilet... Udalo mi sie skontaktowac z przynajmniej czterema przedstawicielami Stubhub z przed stadionu na ktorym odbywal sie koncert, raz zrobil to przedstawiciel organizatora koncertu na konto ktorego bilety mialy byc przekazane, bezskutecznie.
Aby uniknac podobnych rozczarowan polecam zakup biletow wszedzie byle nie przez Stubhub.
Zamówiłam bilety na koncert Mike and…
Zamówiłam bilety na koncert Mike and the Mechanics na Stubhub nie czytając wcześniej opinii .Widząc je zaczęłam się martwić czy będą one mi dostarczone ale nie zawiodłam się.Pół roku przed koncertem przyszły do mnie i pozwoliły mi na udział w wydarzeniu.Dlatego mogę polecić Stubhub 😄
Scam!! Avoid at all costs!!
If I could give zero stars, I would. Stubhub is the definition of a scam wrapped in a fake smile. I ordered tickets they claimed would be delivered via FedEx — spoiler alert: no FedEx, no tickets, no trace of anything but my money leaving my account.
I contacted their so-called “customer support” (read: a black hole of excuses and ghosting), and surprise, surprise — no refund, no help, just automated nonsense and radio silence. Every response felt like a bot trying to stall until you give up.
Let’s be real: we didn’t buy tickets, we made a fake company richer. They took my money and vanished like a magician at a low-budget kids’ party — poof, gone.
Save yourself the trouble. Unless your hobby is donating money to fraudsters in exchange for absolutely nothing, stay far away from Stubhub. This isn’t just poor service — it’s deliberate theft dressed up as a business.
Real Madrid vs Atletico Madrid
Kupiliśmy bilety na mecz Real Madrid vs Atletico Madrid, 1,5 godziny przed meczem, a na e-maila przyszły w ciągu 20 minut. Były obawy że kody nie zadziałają na bramkach, ale wszystko było w porządku. Ceny oczywiście znacznie wyższe niż w oficjalnym sklepie drużyny, ale każdy je widzi, wie ile ma zapłacić i się decyduje.
Kupowałem Bilety na LM…
Kupowałem Bilety na LM Barcelona-Atalanta długo się czekało bo dostałem dopiero 24h przed meczem ale ogólnie bilety były dobre, polecam
SCAM ALERT
They sold me a fake ticket and never replied to my refund request.
Pure SCAMMERS
Dobre wsparcie.
Sprzedawca nie dostarczył biletów na dzień przed wydarzeniem. Wystarczył jeden telefon do StubHub. Konsultant był bardzo miły i pomocny. Od razu zaproponował nowe bilety, które od razu przyszły na maila i to w dużo lepszej lokalizacji niż zakupione. Wszystko było OK.
I'm doing some work with my lawyer…
I'm doing some work with my lawyer right now. I ordered tickets from you for 350$, I flew to the event, I spent on air tickets + hotel 4000$ and I generally on the day of the event to send tickets to email, I did not receive tickets, you screwed me. We'll meet in court - it'll be a matter of principle.
Wszystko ok
Zamówiłem w dobrej cenie, naczytałem sie złych opinii i trochę się bałem, ale bilety na mecz Man Utd vs Burnley przyszły zgodnie z harmonogramem i bez dopłat i było super! Także polecam tą agencję 😁
Zamówiłem bilety na mecz Manchester City …
Zamówiłem bilety na mecz Manchester City. Dwa dni wcześniej przed meczem dostałam powiadomienie na maila że mój sprzedawca wysłał bilety na e-mail. Jednak ich nie było. Napisałam maila do serwisu STUBHUB UK z zapytaniem, że nie otrzymałem biletów mobilnych. Odpisali, że zajmą się sprawą. Na następny dzień z samego rana otrzymałem maila z linkami do biletów mobilnych dla trzech osób. Ściągnąłem je na telefon i wszystko działało. Weszliśmy z rodziną na stadion Manchesteru City.
Przed zakupem biletów na mecz czytałam różne opinie o STUbHUB i trochę obawiałem się, że jednak to ściema i nie wejdziemy. Do końca nie wierzyłam, że to się uda. Jednak byłem miło zaskoczony. Dlatego zostawiam tutaj swoją recenzję , może komuś z Was rozwieje wątpliwości takie jak my mieliśmy.
Na meczu byłyśmy w dniu 31.01.24
Pozdrawiam
Maciej, Anna z Polski
zakupiłem bilet na LM 3 września do…
zakupiłem bilet na LM 3 września do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnego potwierdzenia zakupu ani biletu, kontakt z tą firmą żenada. Płatność przez PayPal, ale do dnia dzisiejszego, moje roszczenie odrzucają. Sprawa skierowana na policję, mam nadzieję, że odzyskam kasę, a najważniejsze aby było więcej zgłoszeń to może w końcu zablokują im sprzedaż
Oszustwo
Popełniłem ogromny błąd kupując w aplikacji StubHub bilety na mecz El Clasico. Zapłaciłem za 2 bilety po 439 euro i za obsługę 215 euro. Na bilecie cena 169 i 161 euro zszokowała mnie. Przepłaciłem około 800 euro!!! Nie wiem, czy tego nie zgłosić na policję. Rozumiem 200 euro za obsługę, ale ponad 200 euro przebitki na bilecie, to już jawna kradzież. Nie polecam i ostrzegam
Zamówiłem bilety na mecz w Holandii
Zamówiłem bilety na mecz w Holandii. Włochy vs Hiszpania w dzień meczu rano , po 1,5h miałem billety na e-mail. Tyle negatywnych opinii bo większość pewnie co mają wszystko w porządku to nic nie wystawia , ogólnie póki co mnie nie zawiedli. Pozdrawiam
Oszuści
Oszuści. Kupiłem 4 bilety na Ligę Mistrzów Tottenham Rb Leipzig. Pod stadionem w Londynie okazało się że bilety nie działają. Wciąż czekam na zwrot pieniędzy. Straciłem czas i pieniądze. Chamstwo
Zapłacone i zamówione bilety przez…
Zapłacone i zamówione bilety przez StubHub; które według nich mi się nie należą bo są tylko opłacone :/
Witam,
Na tak słabo funkcjonującą firmę, w dzisiejszych czasach nie spodziewałem się trafić. Zakupiłem za pośrednictwem strony bilety na mecz Napoli- Liverpool i okazało się że nie mogę ich wydrukować. Po godzinnej próbie skontaktowania się z kimś z obsługi (gwarantujemy 100 % opiekę do samego wydarzenia dla klienta; kpina) odpowiedział mi ktoś na czacie bardzo grzecznie sugerując, że firma dopełniła wszystkich starań aby poinformować mnie że bilety; pomimo tego że wpłaciłem ponad 1200 zł są niedostępne bo nie przesłałem im karty z fan club Neapol (nigdy nie byłem na meczu w Neapolu, gdybym był z pewnością bez marżowania zakupiłbym bilet na stronie oficjalnej klubu z Napoli). Wydawało mi się, że firma biorąc tak wysoką marże zajmie się tym co zresztą potwierdziła pracownica w kontakcie ze mną na słynnym czacie. Sugerowała sprawdzenie SPAMu, gdzie faktycznie dzień przed meczem o godzinie 17.10 przyszedł mail że mam za dodtkowom opłatą (20 Euro za bilet; zamówiłem 4 bilety) wyrobić sobie kartę kibica do godziny 18.00 jeżeli nie bilety przepadają (mail po angielsku; miedzy innymi kupiłem bilety na stronie pośrednika polskiego, żeby nie kłopotać się z obcymi językami). Dziś Pani z działu pomocy na bzdurnym czacie stwierdziła,że kupiłem bilety z których nie mogę skorzystać przecież bo nie mamy karty kibica klubu z Neapolu, więc jeżeli je kupiłem nie należy się zwrot pieniędzy bo przelew jest nie odwracalny. Puenta pracownika: ma Pan bilety ale ich Panu nie wyślemy bo ma Pan je tylko opłacone. Dziś jest mecz a my dzięki fantastycznej pomocy firmy StubHub siedzimy w Neapolu bez celu czekając na samolot którym przylecieliśmy specjalnie na mecz bez możliwości wydrukowania biletu.
Pozostało tylko wczytanie się w umowę zakupu biletów, co nie jest takie proste bo komunikaty były i po włosku i mail po angielsku (Pani pracownica (Katarzyna S.) sugerowała żeby to wyjaśnić powinien skontaktować się z jej kolegami z działu włoskiego którzy napisali maila; przecież to jest jakaś kpina).
Pani pracownica stwierdziła że była informacja pod biletem o zakupie karty kibica (po włosku, przecież nie muszę go znać korzystając z firmy pośredniczącej).
Szczerze i serdecznie nie polecam pseudo usług tej firmy która tylko udaję profesjonalne działanie w mojej ocenie mogą być zwykłymi naciągaczami.
Nr referencyjny zamóiniea: n.548021814
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.