StubHub U.S. and Canada Anmeldelser

27.322

4,1

Vi fik billetterne dagen før koncerten. Præcist som informeret, så alt var i skønneste orden

Har kun godt at sige om Stubhub! Billetter til tiden, fik de rigtige billetter og alt var i orden. En fordel at man kan engelsk hvis man får brug for hjælp, da de ikke har dansk support. Men hurtig... Se mere

1. Billetformidler
  2. Hobbyforretning

Om StubHub U.S. and Canada

StubHub U.S. and Canada is the world’s largest ticket marketplace with tickets available for over 10 million live sports, music and theatre events in more than 40 countries; enabling customers to buy and sell tickets whenever and wherever they are through desktop and mobile experiences.

This profile is not for international StubHub domains, which is operated by StubHub International (a different company).

God

27 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(27.322)

11.654 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Positivt overrasket!

Jeg endte med at bestille billetter til fodboldkamp mellem FC Barcelona og FC København på StubHub, da det ikke kunne lykkedes mig at bestille direkte på klubbens egen hjemmeside. Jeg var lidt betænkelig ved det hele, men blev meget positivt overrasket. Billetterne kom på selve kampdagen (tidligt om morgenen) og alt fungerede bare! Billetterne skulle hentes i en officiel FC Barcelona-app, hvor man skulle indtaste navn og pasoplysninger, og QR koden blev aktiveret i app'en som lovet 2 timer før kampstart.

28. januar 2026

Vanvittig dårlig service: Aldrig mere StubHub

Det er jo vanvittigt - det her. Har købt billetter til en Champions League-kamp i Leipzig for to dage siden. De HAR trukket pengene, men her 7 timer før kampstart er billetterne ikke leveret. Og de skriver de har kontaktet mig med alternativer billetter: Det har de IKKE🤬 Står med en søn, der havde glædet sig til Champions League. Vi har kørt i flere timer og er klar, men de er fuldstændige ligeglade, og jeg kan bare kommunikere med deres chatrobot, eller skrive en mail (hvilket jeg gjorde for 28 timer: Svaret? Det er ikke kommet endnu). Utilfreds: EKSTREMT🤬🤬🤬 Svar på min mail: #404614.

21. februar 2023

Havde jeg kunnet give minus stjerner

Havde jeg kunnet give minus stjerner, var det sket.
For mig er StubHub et fup firma. Hvilket ligeledes gælder deres Fan Protect. Firmaet er stort set umuligt, at få forbindelse med. Det lykkedes ikke for mig inden den kamp, jeg skulle have overværet blev spillet - og jeg prøvede utallige gange. Jeg fik aldrig min billet.
Den eneste kontakt jeg fik til FanProtect efterfølgende henviste mig til et andet sted, og så skete der ikke mere. Jeg hørte aldrig mere og jeg fik aldrig mine penge igen trods adskillige henvendelser. Sådan behandler et ordentligt firma ikke sine kunder - altså må jeg konstatere, at StubHub ikke er et ordentligt firma, og jeg kan ikke anbefale nogen at handle med dem.
BA

11. marts 2020

Købte billetter til NF

Købte billetter til NF - the search tour i berlin og alt gik gnidningsfrit, købte 2 billetter til en koncert i berlin og fik dem 5 dage efter bestilling. De får dog kun 4 stjerner da jeg måtte betale 60 euro mere for billetterne, men er dog stadig super tilfreds, da billetterne kun kunne købes hvis man boede i tyskland, så tak for hjælpen stubhub 👍

23. oktober 2019

Hold jer langt væk

Købte billetter til fodboldkamp i Istanbul. Modtog kun 1 ud af 3 billetter og brugte omkring 5 timer samlet på en chat for at få billetterne. Da vi 6 timer inden kampen stadig ikke havde fået billetterne, turde vi ikke vente og måtte købe nogle andre. Kunne ikke få pengene tilbage. Chatten sender automatiske svar hele tiden, så det er tvivlsomt om der sidder rigtige mennesker.

18. oktober 2019

Bare lige til info

Bare lige til info.

HOLD JER LANGT VÆK FRA STUBHUB!
Jeg har ikke fået mine fodbold billetter og får ikke refunderet mine penge endnu, på trods af at sælger kan vente med at give billetterne lige inden kampen.

Det kan jeg så ikke bruge til noget, skal jeg kører 6 timer når man ikke er sikker, de kan tro nej.....

Heldigt hotellet ikke var betalt, men kæft det er det rene svindel og selvfølgelig kan man ikke få telefonisk kontakt.

7. august 2019

Billetter til Tottenham - Arsenal

Billetter til Tottenham - Arsenal bestilt en uge før kickoff om fredagen (kamp næste lørdag).

Mandag blev pengene hævet og jeg havde ikke fået nogen billet. Onsdag ringer jeg og spørger hvad der sker og de lover at kontakte mig indenfor 48 timer. Cirka 36 timer senere havde jeg min billet.

Man skal være opmærksom på at man betaler en hel del mere end værdien for billetten, men det var jeg godt klar over.

Det er svært at danne sig et overblik over processen, for deres FAQ er misvisende, så derfor ikke 5*, men jeg ville ikke være bange for at bruge dem igen, til et event, hvor jeg ellers ikke ville kunne få billetter.

6. marts 2019

Har åbenbart betalt mere end…

Har åbenbart betalt mere end dobbeltpris for koncertbilletter uden at vide det 🤬 og det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med et levende menneske fra firmaet. Er ked ad det og vred over deres forretning

16. november 2018

Besvarelse fra StubHub U.S. and Canada

Hello, thank you for your feedback. We apologise we cannot provide you with an answer in Danish. We kindly remind you that StubHub is just a platform which offers sellers a space where they can put their tickets up to sale. For this reason price that appears on tickets may change from the one you paid. We only guarantee that buyer receive tickets in the same category they purchased.Thank you for your kind cooperation, please reach us out through LiveChat or Contact form you can find in our website for further queries. We are on Twitter and Facebook too.

Stub hub sælger billetter som de ikke…

Stub hub sælger billetter som de ikke kan levere og derefter lover at sende penge (5000 dkr) retur efter 15-30 dage. Det sker ikke. Så lad være med at købe billetter på Stub hub..

3. november 2018

Besvarelse fra StubHub U.S. and Canada

Hello, thank you for your feedback. We apologise we cannot provide you with an answer in Danish. Please provide us with your purchase reference number this way we can check it and give you a proper solution.

Næææææ !!!!!!!!! 4A2P429K6D49 til stubHub info... att.: Jill L.

Næææææ !!!!!!!!!! en ting de ikke kunne skaffe mine billetter, en anden ting er at de nu ikke gider sende mine 4800,- tilbage.... som de har haft i 8 mdr.... glem dem når i tænker på at finde en billet til noget som er udsolgt... !!!!!!!!!!!!!!

i have send you the vank details….. !!!!

17. oktober 2018

Besvarelse fra StubHub U.S. and Canada

Michael we regret to inform you that we can't provide you with any help in Danish, unfortunately. We kindly ask you to reach our customer care out through contact form or LiveChat of our website. You should check or provide bank details in order to refund your tickets. Thank you for your kind cooperation.

Har købt 2 biletter til Shinia Twain…

Har købt 2 biletter til Shinia Twain til 780 kr. stk.
Modtog billetter der normalt ville have kostet 380 kr.
Aldrig har jeg følt mig taget sådan ved næsen, jeg vil aldrig bruge StubHub igen.

6. oktober 2018

Besvarelse fra StubHub U.S. and Canada

Hello Lea, thank you for your feedback. We apologise we cannot provide you with an answer in Danish. We kindly remind you that StubHub is just a platform which offers sellers a space where they can put their tickets up to sale. For this reason price that appears on tickets may change from the one you paid. We only guarantee that buyer receive tickets in the same category they purchased. This information is clearly stated in our Legal Terms and Conditions that you need to read and accept when it comes to signing in our website. Thank you for your kind cooperation, please reach us out through LiveChat or Contact form you can find in our website for further queries. We are on Twitter and Facebook too.

Køb aldrig billetter via StubHub

Jeg har netop købt to billetter til Andrea Bocelli marts 2019, som jeg betalte
799,00 DKK. pr. stk. Inkl. gebyr blev det totale beløb 1.891,63 DKK. Nu har jeg modtaget de to billetter og på billetterne står der, at de koster 355,00 DKK eksl. gebyr, så det er 710,00 DKK. for to.
StubHub tager + 293,63 kr. i gebyr, men i stedet for at jeg burde betale 355,00 DKK pr. billet, har jeg altså betalt 799,00 DKK pr. billet. Hvis StubHub læser med så er mit ordre nr. 531858825 og jeg vil da rigtig gerne høre fra jer?

Tak for jeres svar, men jeg tror simpelthen ikke på, at så mange ønsker at sælge deres billettter til en koncert som først finder sted om 6 måneder, så I er en stor fubmager virksomhed, som uhæmmet sælger billetter på det sorte marked under dække af, at I fremstår som en proffesionel virksomhed.

Og hvis denne John P. P. som står oplyst på mine tilsendte billetter med mailadresse vitterlig eksisterede, så overtræder I også persondataloven, da I naturligvis ikke må opyse tredjemands persondata. Sjovt nok har jeg sendt "John P.P." en mail, men som ventet svarer han ikke, er det ikke pudsigt....

2. oktober 2018

Besvarelse fra StubHub U.S. and Canada

Hello, thank you for your feedback. We apologise we cannot provide you with an answer in Danish. We kindly remind you that StubHub is just a platform which offers sellers a space where they can put their tickets up to sale. For this reason price that appears on tickets may change from the one you paid. We only guarantee that buyer receive tickets in the same category they purchased, as in your case tickets belong to General Admission. This information is clearly stated in our Legal Terms and Conditions that you need to read and accept when it comes to signing in our website. Those are tickets you purchased and we are sure you are going to love Andrea Bocelli. Than you for your kind cooperation, please reach us out through LiveChat or Contact form you can find in our website for further queries. We are on Twitter and Facebook too.

Jeg havde købt 2 billetter

Jeg havde købt 2 billetter, men de er ikke på hjemmesiden og jeg kan ikke svare tilbage på deres mail.
Det virker som fusk!!

1. juli 2018

Besvarelse fra StubHub U.S. and Canada

Katrine, unfortunately we cannot provide you with help in Danish, would you please tell us your purchase reference number? his way we can check and give you a proper solution. Thank you for your kind cooperation.

Brug ikke stubhub!

Brug ikke stubhub! Deres priser er forkerte og de lægger altid mange penge på til sidst når man skal betale. Jeg blev bedt om at betale et beløb fra starten af bestillingen for 4 Shawn Mendes billetter til Royal Arena i Kbh. Ved udtjek og efter indtast af kontooplysninger opretter stubhub derefter et ganske stort ekstragebyr som stort set er umulig af opdage før det er for sent! Det er et total ugennemsigtig setup og er kun designet til at vildlede forbrugeren. Ved henvendelse til stubhub (som jeg har på skrift) meddeles det bare arrogant at sådan er reglerne, og de mange indviklede og lange passager af regler man således skal sætte sig ind i, dækker juridisk men ikke moralsk for denne behandling af kunder. Desværre. Kunne være et godt set up men efter ebays køb af sitet er alt moral og kundetilfredshed forsvundet. Desuden er mange af billetterne åbentbart falske og sælges til flere personer ad gangen. Det burde stubhub kunne garanterer ved at være proaktive vedr. hvem de lader sælge på deres site. Se jer rigtig godt for ved brug af stubhub!

11. juni 2018