Grymt bra utbud, köper alltid bambustrumpor tillsammans med mycket annat. Alltid snabb och klockren leverans. Gillar möjligheten att välja upphämtning eller leverans till olika ombud. Bästa stället at... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Efter kontakt med kundtjänst har vi löst problemet. Galant! Återkommer som kund efter proffsigt bemötande. Jag har köpt dessa stödstrumpor: STR-5-SV-BA-36/V116. Men är det verkligen stöd... Se mere
Virksomheden har svaret
Att få hem strumpor hem som man såg både fötter och tår igenom var inte kul alls. Men att sen fått jätte bra service av Johan som jobbade där , slutade med att jag beställde helt andra strumpor som... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
En liten strumpbutik med ett riktigt gott sortiment
Kontaktoplysninger
Sverige
- strumplandet.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Toppenbra service
Mycket bra service och snabb leverans - rekommenderas!

Riktigt bra service
Riktigt bra service. Köpte en bla. en t-shirt och fick fel storlek skickad. Skrev ett mail och fick svar direkt. Fick rätt storlek skickad och 4 par strumpor som ”plåster på såren”, och jag fick behålla t-shirten (skönt att slippa behöva returnera den). Är mer än nöjd med bemötandet och servicen och kommer definitivt handla där igen!

Besvarelse fra strumplandet.se
Jättefin service från Johan!
Jättebra priser, snabb leverans, fint sortiment och Johan 🌞 strålande service! 💯🧦👍 Hälsningar från Christina Larsson

Superbra
Superbra. Bra pris och snabb leverans. Brett sortiment och bra kvalitet.

Så bra företag
Så bra företag, fint bemötande, snabb leverans. Alla stjärnor till er 😍

Besvarelse fra strumplandet.se
Utmärkt service och bemötande av Johan…
Utmärkt service och bemötande av Johan när posten hade tappat bort mitt paket. Fick ett nytt paket skickat till mig samma dag.

Besvarelse fra strumplandet.se
Att få hem strumpor hem som man såg…
Men att sen fått jätte bra service av Johan som jobbade där , slutade med att jag beställde helt andra strumpor som han rekomenderade!
Rekommenderar verkligen att handla här! Dom tar kunden på största allvar och löser bekrymmret direkt!! Inge svammel eller diskutioner. 😀 Det kallas jag att ta hand om sina kunder!!

Mycket bra
Måste säga att jag tycker Strumplandet är super.:-)
Beställde alpinstrumporna på söndagen och på tisdagen fanns de i postlådan. Tack för det:-)

Besvarelse fra strumplandet.se
Lite för billigt för att vara sant
Lite för billigt för att vara sant, snabb bra leverans till det härbärge där jag nu gett ett stort gäng strumpor.
Dessutom förstklassig service när en strumpa gick sönder. Nya hemskickade samma dag! Imponerande!
Hoppas fler hittar till er butik!

Fantastisk service!
Köpte ett fyrpack strumpor där ett par tyvärr hade ett hål. Strumplandet skickade ut ett nytt fyrpack, och lät mig behålla de jag redan fått. Det kallar jag service!
Imponerande!
Imponerande!
Fina strumpor till bra pris och extremt snabb leverans.
Här kommer jag handla fler gånger!
Snabb leverans.
Snabb leverans.
Bra priser.
Lättnavigerad hemsida.
Helt klart värt fler besök!
Toppenbra med snabba leveranser!
Super bra!
Har köpt strumpor vid två tillfällen nu. God kvalitet, snabb service, snabb leverans! 5 Stjärnor!!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.