1. Butik med kontorartikler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Struktuhr er distributør af intelligente kontormøbler, opbevaringsløsninger til kontoret og ergonomiske produkter til skrivebordet. Du finder også skriveborde, bord- og gulvafskærmning, samt løsninger til arkivering hos os. I januar 2019 foretog vi et ejerskifte, og vi sigter efter at levere den bedste oplevelse, både før, under og efter et køb.

2,5

Under middel

Andre kiggede også på

Ingen kundeservice

Ingen kundeservice - ingen varer
Jeg har bestilt et bord for 2 måneder siden, og har fortsat ikke modtaget det, eller modtaget en dato for levering. Det er umuligt at komme igennem på telefonen. Firmaet har købt sig til en løsning, hvor et eksternt firma tager deres telefon, og de 10-12 gange jeg har forsøgt at ringe, har de ikke været i stand til at viderestille telefonen. Receptionsfirmaet lover at lægge beskeder, men dem reageres der heller ikke på.

Når man sender en email, får man heller ikke svar. En enkelt gang havde jeg held til at komme igennem, og det var da jeg bruge deres reklamations template. Der blev jeg faktisk ringet op, og fik lovet levering i starten af februar. Siden har jeg intet hørt.

De har slet ikke styr på hverken produktion eller kommunikation!

15. februar 2021

Mon der er nogen man kan snakke med?

Flot hjemmeside. Men så slutter rosen også der.

Bestilte med en forventning om levering 1-3 dage ind i den efterfølgende uge.
Rykkede på mail af to gange uden svar (det er nu en måned siden). Har forsøgt af flere omgange at ringe, men bliver mødt af en phoner der ikke kan træffe nogen på “hovedkontoret”. (Hvilket ikke findes da CVR registeret angiver lønudgifter til Max 1-2 ansatte).

Jeg har dags dato stadig ikke modtaget er svar på at de annullerer min ordre og har derfor været nødsaget til at spærre mit kreditkort.

Helt igennem en ussel virksomhed. Ejeren har også et par andre webshops hvor kritikken er ligeså elendig.

Hold jer væk

15. januar 2021

Hold jer væk fra Struktuhr

19/12 bestilte jeg et hæve-/sænkebord, hvor der stod "kort leveringstid: 1 uge!". Den modtagne ordrebekræftelse sagde "levering til 1-3 dage efter 26. december".
Pga. juleferien var jeg tålmodig, men da jeg ikke havde hørt noget 6/1, ringede jeg og talte med deres omstilling, som lovede at jeg ville blive ringet op. Men nej. Jeg skrev så også en mail om aftenen, men stadig intet svar. Jeg ringede igen 8/1, og blev igen lovet, at jeg ville få svar.
Om aftenen d. 8/1 (dvs. 20 dage efter jeg bestilte) fik jeg en mail, hvor Struktuhr svarer, at der desværre er mindst 4 ekstra ugers ventetid på det bestilte...
Det skal bemærkes, at deres hjemmeside stadig reklamerer med "kort leveringstid: 1 uge!" på dette bord.
Det er simpelthen ikke OK.

14. januar 2021

Helt igennem forfærdeligt.

Bestilte et hæve sænkebord og en monitor arm d 1. November.
Jeg modtager en ordrebekræftelse på at varerne kan leveres 1-3 dage efter d 8.
Idag er det d 16. November og ingenting er sket.
De svarer ikke på mail og det var kun i starten jeg kom igennem på telefonen. Her fik jeg at vide de ville ringe tilbage. Heller ikke her sker der noget.
Jeg har idag forsøgt at ringe igen men den går direkte på voicemail.
Jeg aner ikke om de lige pludselig trækker pengene, da jeg ikke ved om de sender mine varer. Det er det her man frygter mest når man handler online. Der må meldes noget ud fra virksomheden så man ved hvor man står i sådan en situation.

16. november 2020

Ualmindelig dårlig service!!!

Jeg havde bestilt et hæve-sænkebord og en stol d. 8. oktober 2018.
I starten fik jeg fin service og god vejledning, men så hørte alt op!

Bordpladen var beskadiget under fragt, hvorfor leveringstiden blev meldt udsat med 2 uger.
Jeg måtte herefter selv rykke for ankomsttidspunkt, så jeg kunne sikre, at jeg var hjemme.
Da montøren kom d. 6. december, havde han kun bordet med og vidste intet om den stol, jeg havde bestilt!
Der kom ingen oplysninger af sig selv og derfor måtte jeg rykke 12 gange for at få oplysninger om, hvor stolen blev af, og der gik yderligere 14 dage før den dukkede op d. 20. december.
Der var stort set ingen beklagelser over dette elendige forløb, og de var helt uimodtagelige for mit krav om en priskompensation.
Jeg måtte være hjemme 3 hverdage i forventning om at varerne dukkede op!
Jeg kan derfor ikke anbefale at handle med dette firma!

2. januar 2019
Struktuhr ApS-logo

Besvarelse fra Struktuhr ApS

Hej Luise

Vi er kede af, at du tidligere har oplevet at modtage dårlig service fra Struktuhr.
Vi kan også se, at din anmeldelse stammer fra før omstruktureringen i januar 2019. Efter denne omstrukturering arbejder vi for, at du - og alle vores andre kunder - vil opleve en god og hurtig service fra os, og at de bestilte varer er i tiptop stand, når de bliver leveret.

Struktuhr ApS