Struer Køreskole Anmeldelser 12

4,1

4,1

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Fantastisk oplevelse - Fra stolt far...

Min datter har haft Kenn Lemmer som kørelære og det har været en super oplevelse.

Der blevet taget super godt hensyn til de udfordringer der kan være som autist, og hun endte med at bestå både teori og køreprøve første gang 👌😀.

21. april 2026

Jeg havede Kenn som kørelærer…

Jeg havede Kenn som kørelærer fantastisk god kørelærer og snakkesalig. Har lige vært igennem en periode med politi der havde lavede en fejl samt kommunen men så kom ken til undsætning og hjalp
Mig så jeg kunne køre videre så vis du er i tvivl om din velg af køre lærer så vælg ken han er en god mand

20. april 2026

Ubehagelig kørelærer

Til at starte med var det egentlig okay… jeg havde Tommy. Men efterhånden blev det værre og værre, jeg blev glemt, mange af mine timer passede ikk med at jeg fx skulle til glatbane, så blev det bare skrevet på. Jeg blev snydt for 1 ekstra køretime jeg ikk havde bedt om. Jeg havde spurgt om det kunne lade sig gøre at jeg delte mine sidste 2 lektioner op så jeg gemte en til dagen hvor på jeg skulle op til køreprøve. Men så valgte han selv at jeg skulle bruge begge 2 på den ene dag og den anden dag og tilkøbte en ekstra lektion til den dag jeg kørte.

Han råbte af mig hvis jeg gjorde en fejl, selvom det var ham der skulle lære mig det. Hvis jeg gjorde fejl sagde han bare “du ved godt det ikke er sån du skal gøre “ eller “ bare stop her, jeg forstår ikke hvorfor du ikke gøre sådan her” og selvfølgelig havde jeg gjort sådan hvis han havde fortalt mig det var sådan jeg skulle gøre…

Jeg kom tit hjem fra en køretime og var lidt små ked af det og usikker pga måden der blev snakket til mig på.

Udover det synes jeg teori timerne gik godt, og Kenn var sød og rar.
Jeg fik heldigvis mit kort i første hug, ellers havde jeg skiftet kørelærer…

24. december 2025

Besvarelse fra Struer Køreskole

Vi er kede af din oplevelse, og kontakt endelig mig (Thomas) på Tlf 40212021, hvis der er noget jeg kan gøre/hjælpe med for at ikke andre skal få samme oplevelse.
Vi ville gerne have løst dine problemer da du var i gang, hvis du bare havde gjort opmærksom på dem tidligere.

Jeg er glad for at høre at du trods alt var glad for din kørelærer til teoritimerne, og at du trods alt bestod det hele første gang :)

Efter at have dumpet et par køreprøver…

Efter at have dumpet et par køreprøver i København skulle jeg i sommerhus i en uge i Vestjylland, jeg googlede mig frem til Struers køreskole og tog lektioner hos Kenn, samt køreprøve i Lemvig. Han var en exceptionel kørelærer. Jeg blev guidet godt igennem og det hele endte ud i jeg fik mit kørekort i Lemvig. Så det blev mig der kørte min sommerhus rejsekammerat hjem igen :D

22. marts 2025

Kristian er super ubehagelig

Kristian råber og kommer med fornærmelser og det virker som om han regner med at folk kan køre bil allerede før de begynder at tage kørekort. Men de andre lærere er gode. Så bare skift hvis du bliver tildelt Kristian

20. november 2023

Besvarelse fra Struer Køreskole

Kristian er ikke en del af Struers køreskole længere

Kenneth Struer køreskole

Da jeg tog kørekort hos Kenneth år tilbage hos Struer køreskole talte han nedladende og gjorde en nervøs ved kørsel. Jeg måtte skifte kørelære efter at have betalt for at blive snakket nedladende til og fortalt at jeg sikkert aldrig ville kunne bestå køreprøven. Jeg brugte en formue hos ham, det er mange penge når man er ung og på SU… (Jeg bestod lige efter kørelære skift)

12. oktober 2021

Forfærdelig oplevelse

Jeg tog kørekort ved Kenneth i 2019.
Han nedgører og taler grimt/ned til os unge elever.
Gør alt for at presse op i køretimer = tjene flere penge.
Alt i alt en forfærdelig oplevelse

13. august 2020

Virkelig ringe kørelærer

Virkelig ringe kørelærer, Kenneth, der kun har øje for at nedgøre de unge mennesker for at optimerer egen indtjening.
Dette er ikke stedet at være ung og tage et kørekort - i hvertilfælde ikke på Kenneths hold.

12. marts 2020