Stropdassen.NL Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bestelling niet aangekomen door een fout in het adres. Ik weet wel zeker dat ik 45 a ingeef en niet 45 ... moest ik hele tijd afwachten terwijl ik de bestelling nodig had voor de proclamatie van mijn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas nog steeds niets ontvangen, inmiddels bijna twee weken terwijl lever tijd 1 tot 2 dagen is. Per mail klacht ingediend waarop wel reactie kwam (teveel werk waardoor vertraging) met een link waar... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Grijze stropdassen waren veel te licht. Retour formulier aangevraagd om te ruilen. Kon gewoon in de brievenbus. 4 weken geleden verstuurd. Nooit meer iets gehoord.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na telefonisch contact met uitleg zoals die ook hieronder staat heb ik binnen 2 dagen mijn bestelling binnen. Mét een presentje vanwege het ongemak! Als de systemen je in de steek laten wordt he... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med modetilbehør
  2. Butik der sælger tøj med tryk
  3. Butik med sikkerheds- og arbejdstøj
  4. Herretøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Stropdassen.NL is de nummer 1 in stropdassen. Onze stropdassen zijn per stuk direct uit voorraad leverbaar maar ook grote aantallen kunt u gerust de volgende dag in huis verwachten, direct geleverd uit ons magazijn. Tevens maken wij stropdassen met logo al vanaf 1 stuk. Uniek in Nederland. Onze klantenservice is u graag van dienst van 9.30 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn officieel Thuiswinkellid, dus u koopt veilig, vertrouwd en voordelig! Probeer ons gerust velen gingen u voor.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bestelling werd te laat bezorgd (na 3 …

Bestelling werd te laat bezorgd (na 3 werkdagen, ipv 1-2), terwijl ik de das snel nodig had. Via telefoon onbereikbaar en per mail geen nuttige informatie ontvangen.

17. september 2017

Beste heer De Meijer,

Dank voor uw beoordeling. Wij hebben dit voor u uitgezocht en uw bestelling is geplaatst op 12 september om 10:41. Uw bestelling is 2.19 uur later verzonden en hiervan heeft u ook een bevestiging gehad op dezelfde dag!

Op dat moment is het pakket uit onze handen en ligt de bezorging in handen van POSTNL.

Aangezien u voor gratis verzending hebt gekozen is er geen trackingnummer voorhanden. Dit wordt DUIDELIJK aangegeven bij het bestellen en wordt er geen garantie voor leveringsdatum gegeven. De aangegeven leverdatum is een indicatie en GEEN garantie.
Als u de stropdas gegarandeerd nodig heeft neemt u zelf een risico door niet voor gegarandeerde levering te kiezen, de keuze voor al dan niet gegarandeerde levering ligt altijd bij u als klant
Wij nemen hier geen verantwoordelijkheid voor.

Kalntenservice Stropdassen.NL

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte verzending heb wel meer dan 14 …

Slechte verzending heb wel meer dan 14 dagen op mijn bestelling moeten wachten terwijl er op de website wordt aangegeven de bestelling binnen 2 dagen binnen te krijgen. Het pakketje is bij post.nl zoek geraakt werd er gezegd. Retour kosten zijn voor de klant zelf beetje jammer.

6. august 2017

Beste mevrouw Mens,

Naar aanleiding van de emails stuurden wij u onderstaande email. Helaas is hier nooit een reactie op gekomen. In plaats van de moeite die u nam om deze beoordeling te maken hadden wij het meer op prijs gesteld als u onze email gewoon had beantwoord.

Beste mevrouw Mens,

Dank voor de moeite die u heeft genomen om een review te schrijven over uw bestelling.

Ik wilde u naar aanleiding van uw ervaring telefonisch bereiken maar helaas is dat niet gelukt vanmiddag.

U geeft aan dat de retourkosten voor eigen rekening zijn, dit is inderdaad het geval wanneer een bestelling juist verloopt en de klant geen vertragingen of foutief artikel heeft ontvangen. In uw geval is het echter helaas vertraagd en hebben we geprobeerd uw bestelling alsnog op tijd te kunnen leveren, helaas is het te laat aangekomen bij u. Ik heb u hierover nog een mail gestuurd. Mijn collega van logistiek heeft Postnl hierover geïnformeerd en we hopen spoedig een reactie van hun kant te ontvangen, helemaal omdat het was geopend bij ontvangst.

Als u mij had aangegeven de stropdassen liever terug te willen sturen had ik u direct doorgegeven dat de kosten voor het retourneren door ons worden vergoed. Ik had niet uit uw email opgemaakt dat u uw bestelling wilt retourneren.
Als u kan aangeven wat uw kosten zijn voor de retourzending zullen wij dit tezamen met uw aankoopbedrag aan u overmaken.

Hopende u hiermee tegemoet te kunnen komen voor het ongemak.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verkeerde levering

Zonder overleg wordt het artikel in een andere kleur geleverd.
Na reclameren mag het worden teruggestuurd, maar de portokosten zijn voor rekening van de klant!.

20. juli 2017

Beste heer Van Polanen,

Dank voor uw beoordeling. U suggereert met uw beoordeling dat er met opzet een ander artikel is geleverd. Wij werken hier met mensen en mensen maken helaas wel eens fouten, zo ook in uw geval. Onze excuses daarvoor.

In de mail van 20 juli hebben wij u toegezegd dat u de 1,56 euro portokosten van ons retour zou krijgen conform afspraak en toezegging. Wij hebben geen reden om hiervan af te wijken.
Dat de portokosten in geval van een verkeerd artikel niet worden vergoed is dus onjuist. Wij verzoeken u de email van de klantenservice nogmaals goed te lezen. Het bedrag is inmiddels administratief verwerkt.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Vijf werkdagen later bezorgd dan …

Vijf werkdagen later bezorgd dan beloofd.
Naar het schijnt ben ik vergeten mijn huisnummer in te vullen. Uiterst onhandig van mij natuurlijk. Ik had dit echter niet in de gaten tijdens het invullen, daarnaast ontving ik netjes een bevestiging van verzending. Wat ook onhandig is. Ik heb nog nooit iets op de post gedaan naar een adres zonder dat ik het betreffende huisnummer heb. Dan zou er bij mij een belletje gaan rinkelen. Dan staat de postbode toch een beetje verloren in de straat.
Maar goed, een onvoldoende beoordeling dus. Ik zal mezelf ook een onvoldoende geven voor de wijze van bestellen want ik had oplettender moeten zijn. Dat gebeurt dus aan twee kanten. Een webshop kan heel gemakkelijk in hun shop verwerken dat ik een melding krijg met 'meneer, u heeft niet alle gegevens correct al dan niet volledig ingevuld'. Daarnaast had het pakketje de deur niet uit hoeven gaan.
Geen onredelijke gedachte lijkt me. Verder te gekke website, heel mooie producten en ik zou zo weer bestellen.

16. juli 2017

Beste heer/mevrouw Doreleijers,

Dank voor uw beoordeling. Wij hebben dit voor uw uitgezocht en het blijkt dat u in uw bestelling initieel geen huisnummer heeft opgegeven. Dit leidt tot een onnodige vertraging in het logistieke- en bezorgingsproces. Wij vinden jammer dat u ons dit aanrekent en daarvoor 2 sterren geeft.
Wij vinden het zelf een flauwe manier van beoordelen zeker als wij geen cent voor verzending in rekening brengen, maar dat is uw keuze,

In ieder geval wensen wij u nog veel plezier met de vlinderstrik.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle service

Dassen waren snel geleverd, maar toen er 1 terug werd gestuurd duurde de terugbetaling wat lang. Bij navraag bleken ze in een verhuizing te zitten.
Alles toch goed gekomen.

3. juni 2017
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.