Strong By Bambi Anmeldelser 9

4,3

4,3

Kan kun anbefale hende!

Jeg havde forsøgt at tabe mig uden resultat og følte at jeg sad fast. Det var først da jeg fandt Polina at der endelig skete noget!

Hun hjalp mig med at tabe mig fra 84kg og ned til 75kg!
Der blev lavet en lækker og mættende kost, og så en virkelig dejlig træningsplan for muskelopbygning som jeg har fuldt.

Hun har lært mig at spise mere rigtigt og med balance, samt få styr på min træning og det er helt klart noget jeg vil tage med mig for livet.

Jeg er simpelthen bare så glad for resultatet og selvtilliden er kommet tilbage. Så tusind tak Polina for det. Jeg kan ihvertfald anbefale hende!!!!

3. april 2026

Den bedste online coach!!

Den bedste online coach!!! Jeg har prøvet adskillige forløb, og jeg er også før kommet langt - men jeg har ALDRIG oplevet en coach som er så engageret i HELE dig! Polina og jeg har flere gange undervejs talt i telefon, hun har været nysgerrig på også ting som egentlig ligger udenfor hendes arbejdsområde, som f.eks. hvad der rør sig i privaten, hun har med denne indsigt kunne tilpasse både kost og træning med en god forståelse for hvad der i mit tilfælde var muligt! Det har givet mig en enorm tryghed og virkelig boostet min evne til at holde fast og komme i mål ❤️🙏🏼 jeg har under Polinas vinger tabt mig 14 kg. Og opbygget en muskelmasse jeg på ingen måder troede var muligt!

Så hvis du vil give dig selv den betydning du fortjener, så ville jeg aldrig tøve med at kontakte Polina!

Her får du en coach som er støttende, nærværende og giver dig meget mere end du kan forvente!

Kæmpe anbefaling herfra!

21. januar 2026

Rigtig godt online forløb med trænings-…

Rigtig godt online forløb med trænings- og kostplan. Var med i små 5 mdr.
Forløbet har givet mig en værdifuld retning med træning og kost som jeg vil holde fast i og fortsætte med.
Jeg havde et par kg for meget og følte mig ikke tilpas i min krop, havde svært ved selv at få bugt med dette. Det har Polina i den grad hjulpet med og jeg kan nu passe det tøj igen som var begyndt at stramme lidt for meget. Jeg har det så meget bedre i min krop og mit tøj nu 😊💪

15. november 2025

Meget mere end en personlig træner

Jeg kan kun give Polina mine allerbedste anbefalinger. Hun er ikke bare en dygtig coach og personlig træner, men også et fantastisk menneske, der virkelig har gjort en kæmpe forskel for mig. ❤️ Hendes støtte, tålmodighed og ægte engagement skinner igennem i alt, hun gør. Jeg har lært rigtig meget og vil afslutte mit forløb nu, med ro i maven - for jeg har alle værktøjer til at fortsætte på egen hånd 😊
Min varmeste anbefaling til den Aller bedste Polina 😊

24. oktober 2025

Det bedste jeg kunne gøre for mig selv

En kæmpe støtte og skræddersyet program. Startede hos Polina efter en længere pause for at komme i gang igen. Det var det bedste valg jeg nogensinde har gjort. Polina tager sig tiden til dig, er støttende og med dig hele vejen. Det var startskuddet til en ny fitness rutine og omlægning til en langt sundere kost i min hverdag. En kæmpe livsændring til det bedre og kan ikke anbefale Polina nok!

7. januar 2025

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse! Det bliver lyttet til ens ønsker og mål, der er forståelse for når det er svært, og kosten ikke lige har holdt. Aldrig en dømmende eller nedladende tone, altid positiv og forstående. Vil virkelige anbefale Polina til en hver tid🤩 og vil til en hver tid vælge hende igen, hvis jeg har brug for et spark bag i😂

21. juni 2025

De varmeste anbefalinger...

Jeg har netop afsluttet et 4 måneder langt onlineforløb hos Strong by Bambi.
Det har været en super god oplevelse med en masse kompetent vejledning samt stor opbakning og motivation fra Polina hele vejen igennem.
Jeg har opnået det vægttab, jeg ønskede - udelukkende via kostændringer - og synes ikke engang, det har været svært.
Jeg har via en skræddersyet kostplan fået en masse lækker mad, og der er mange af retterne, som jeg kommer til at fortsætte med.
Jeg har desuden tilegnet mig en masse god viden omkring kost, som jeg kan bruge fremadrettet, og jeg føler mig godt klædt på og klar til at stå på egne ben nu.
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Strong by Bambi.

18. juni 2025

Den bedste coach!

Den bedste coach, man kunne ønske sig! Polina hjalp mig med at gå fra tynd til muskuløs – på bare 5 måneder gik jeg fra 60 til 80 kg. Hun lavede en skræddersyet kostplan og var altid klar til at svare på mine spørgsmål. 10/10 kan stærkt anbefale Polina!!!!

18. juni 2025