Virkelig stor værdi for en meget fornuftig pris
Regnskab? Hvor svært kan det være? Det klarer jeg selv...
Den beslutning tog jeg, da jeg i 2014 sprang ud som selvstændig, for at reducere driftsomkostninger.
I mere end 5 år red regnskabet mig som en mare, og jeg brugte uhensigtsmæssigt meget tid på at klare opgaven.
I slutningen af 2019 traf jeg Henrik ifm med en opgave, og hans afslappede væsen og den ro, han havde i stemmen, når han talte om tal, fik mig til at skubbe opgaven over til han, uden at tænke nærmere over det.
Nu bagefter går det op for mig, hvor dyrt det har været for mig at vælge den billige løsning. Det har kostet mig alt for mange timer og bekymringer at lykkedes med en opgave, som jeg slet ikke var egnet til.
Henrik har hjulpet mig til at få sat struktur på håndteringen af mit daglige regnskab, så jeg i månedens løb helt naturligt holder styr på bilag, som jeg efterfølgende sender til ham, hvorefter jeg modtager et nemt og overkueligt månedsregnskab, så jeg hele tiden er ajour med min virksomhed.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Både ift til at outsource økonomistyringen, så du kan koncentrere dig om det, DU er bedst til - OG i særdeleshed ift at du vælger Henrik. Han er blevet en uundværlig hjælp i min virksomhed.
24. april 2020