Stømpåhjul.dk Anmeldelser 9

3,9

1. Butik med biltilbehør
  2. Butik med tilbehør til biludstyr

Velkommen til Strømpåhjul – din online webshop med udstyr og tilbehør til elbiler. Vi er stedet, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge til din elbil. Bag Strømpåhjul står, Chris & Vincent, som brænder for at tilbyde udstyr og gadgets til din elbil og gøre den endnu mere fantastisk. Vores mål er enkelt: At tilbyde elbilejere et omfattende udvalg af udstyr og tilbehør!

3,9

God

Umuligt at returnere noget.

Jeg bestilte blandt andet et hundetæppe til min Tesla d. 10/10-2024. Jeg fik en ordrebekræftelse samme dag, og fik d. 14/10 besked om, at min pakke var på vej. Jeg hørte i mellemtiden ikke mere, hverken fra dem eller fra GLS. D. 22/10-2024 retter jeg henvendelse til deres kundeservice, da trackingnummeret ikke virkede, og Chris fra virksomheden skriver til mig, at han netop har snakket med GLS, og at den ligger klar til afhentning i pakkeboksen. I den lange tid fra bestillingen til pakkens ankomst, fortryder jeg mit køb, og oplyser d. 24/10-2024, at jeg gerne vil returnerer den, ud fra deres vejledning på deres hjemmeside. Derfra hører jeg absolut intet, og jeg har i skrivende stund (d. 2/11-2024) skrevet 10 mails og forsøgt at ringe dem op 5 gange, uden nogen form for svar.

Helt klart en virksomhed, som man ikke kan stole på..

2. november 2024

Super service, havde overset en mail og skrev til dem. Svarede lynhurtigt og også om aftenen.

5. juli 2024

Besvarelse fra Stømpåhjul.dk

Tak for anmeldelsen Bent! Glad for oplevelsen hos os var super :)

Hundetransport

Ordren et hundetæppe til bilen var længe undervejs. Det var Pinse,det var ikke Strømpåhjuls skyld. Vi ønskede at returnere varen, og der fik vi en super kundeservice. Vi fik pengene tilbage, før vi overjhovedet havde returneret varen, Det kalder jeg kundetillid, mange tak godt gået Strømpåhjul.
MVH Gunnar Christensen

16. maj 2024

Besvarelse fra Stømpåhjul.dk

Vi er glade for at kunne vise tilliden 🙏
Håber næste levering bliver til tiden ☺️

Chris Aamand Dybdal

Trods DAO fejlede i at levere varen

Trods DAO fejlede i at levere varen, så sendte gutterne mig en ny vare med hurtig levering ;) 👌

10. april 2024

Besvarelse fra Stømpåhjul.dk

Alt for kunden i medgang og modgang 🙌
Glad for vi fik det løst hurtigt, og tak for handlen!

God webshop!

Gode produkter, til gode priser. Kvaliteten er bestemt ikke til at klage over, og der var super hurtig levering.

Ikke sidste gang jeg handler her :-)

26. marts 2024

Hej Richardt
Det er vi så glade for at læse! Vi håber du kommer igen, og oplevelsen er den samme næste gang.

Tak for tilliden :)