Strivesport

De snyder og stjæler ens penge!!!

De snyder og stjæler ens penge! Jeg har betalt for strive abonnent i et år. Herefter har TV2 købt rettighederne.
Dermed skylder strive penge for det resterende abonnement.
Jeg har ingen penge modtaget af dem, selvom jeg har skrevet 20+ gange til dem vedrørernde penge.
Først påstår de at de er på vej, så kan der gå op til en måned før de er på kontoen, så har jeg fået dem, og så er de det om 14 dage.
De gør ALT for at man glemmer det, så de ikke skal betale.

11. marts 2020

Elsker La liga

Jeg har altid set La liga på Kanal 9 - 6 - Eurosport 1 - Eurosport 1 - 3 Sport - S Max. Men så havde Strive fået rettidighederne og ene læsning Chromecast. Super godt dog første kamp i ´18 El Clasico næste umulig at se. Men min konklusion er Strive OK kræver dog man har en ordenlig internet forbindelse. Selv 300 Mbit Stofanet

10. februar 2019

Har nu været kunde nogle måneder og det…

Har nu været kunde nogle måneder og det er gået fra totalt kaos og totalt ubrugeligt til noget som minder om den kvalitet vi kn se på et gammelt 17" TV. Kvaliteten er Stadig Lysår bagefter et som andre tilbyder. Pinligt at vi skal se Spansk fodbold i så dårlig kvalitet

det er bare så mange fejl og mangler at jeg kun an anbefale andre at følge med på anden vis, det er ikke de penge værd det koster

så en kort recap.
Dårlig kvalitet - manglende apps til Smart TV og sløv eller ikke eksisterende kundeservice som aldrig svarer på det man spørger om.

6. januar 2019

Elendig streaming.

Elendig streaming.
Kvaliteten ligger under de pirat links man kan finde på nettet. Det er utrolig, at de kan få sig til at tage penge for det. Hold jer langt væk !!!!!!

24. november 2018

Ark ja ..hvor ville jeg dog ønske at…

Ark ja ..hvor ville jeg dog ønske at Viaplay havde vundet buddet om La ligaen , Strivesport har intet lært fra El Clasico misæren , prøvede her til aften at se noget af en kamp på Viaplay , stod næsten lige så skarp som på tv og bagefter en kamp på Strivesport .. den minder mig om de gode gamle dage med Commodore 64 ..totalt pixeleret .., så kære Strivesport , vil i beholde jeres kunder , må i sgu investere i jeres udstyr og mindre til jeres aktionær

5. november 2018

Ubrugelig service

Ubrugelig service, der konstant hakker, giver fejlmeddelelser, og gør det umuligt at se en bare tilnærmelsesvist sammenhængende fodboldkamp. Jeg tænkte det ville blive bedre efter nogle måneder siden de købte rettighederne fra Viaplay, men det er nærmest blevet værre. Det må være et bevidst valg at underfinanciere både streamingoplevelsen i en sådan grad, samt at de vælger ikke at svare på supportbeskeder.

3. november 2018

Helt forfærdeligt dårligt

Helt forfærdeligt dårligt. Hakker vildt meget, går i stå og skal hele tiden uploade. Væsentligt dårligere end andre streaming tjenester!

Slet ikke værd at betale for!

28. oktober 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (14 anmeldelser)