Har bestilt fra hjemmesiden et par gange og er bare super tilfreds. Elsker Drops garn og Strikkenyheders priser er virkelig gode! Får altid hvad jeg skal bruge og lynhurtigt 😊 Jeg vender frygteligt... Se mere
Jeg bestilte mit garn og markeringsringe hos strikkenyheder.dk lørdag, og tirsdag morgen kunne jeg allerede hente min pakke! Og så var der ovenikøbet en lille karamel med. Jeg kan varmt anbefale denne... Se mere
Bestilte garn + det ankom dagen efter
Hurtigt og bekvemt!
Meget hjælpsom og levering er fra dag…
Meget hjælpsom og levering er fra dag til dag.
Mvh Birgit
Super kundeservice, hurtig afsendelse
God pris på et garn jeg skulle bruge. Hurtig afsendelse. Super kundeservice.
Handler helt sikkert der igen.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering! Jeg shopper gerne garn hos Strikkenyheder igen.
Hurtig, effektiv og gode priser.
Hurtig, effektiv og gode priser. Super tilfreds med det garn jeg modtog, som lå klar til mig efter kun én hverdag.
Fantastisk service, hurtig levering :)
Fantastisk! Det er anden gang jeg bestiller, lækkert udvalg, gode priser og ordren er pakket og sendt utroligt kort tid efter den er afgivet!!
Positiv og hurtig handel
Fandt frem til denne webshop ved et tilfælde - absolut ikke sidste gang jeg handler her. Har flere af de garntyper og -mærker, som jeg foretrækker og priserne er bestemt også kundevenlige.
10 stjerner eller flere :D
Jeg ville gerne give Strikkenyheder 10 eller flere stjerner. Igår løber jeg tør for garn, jeg finder garnet på tilbud online, bestiller det og idag, mindre end et døgn efter, ligger garnet klar til afhentning i GLS-pakkeshoppen. Fantastisk!
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra!
Lækkert garn i massevis.
Dejlig butik, massere af lækkert garn, tilbehør og billige strikkepinde ikke at forglemme. Sød, venlig og kompetent rådgivning. Kommer helt sikkert igen.
Fantastisk …
Fantastisk …. Vare kom dagen efter jeg havde bestilt. Super gode priser. 2 gang at jeg handler der…. Og kommer 100% igen. Min yndling net butik <3
Godt udvalg af Drops garn
Godt udvalg af Drops garn. Fine priser. Superhurtig levering.
Superfin butik med kæmpe udvalg af garn…
Superfin butik med kæmpe udvalg af garn til meget konkurrencedygtige priser. Virkelig sød, engageret og kompetent ekspedient. Kommer meget gerne igen❤️
Bestilte garn d. 23/12, modtog garnet d. 28/12. Det er god service, når der er hellige dage.
Hurtig service og gode priser!
Hurtig service og gode priser! Kunne ikke ønske mig mere. Meget tilfreds med min oplevelse hos Strikkenyheder.
Super service 🏆
Wauww! Hvilken fantastisk service. Afgav bestilling, men manglede et enkelt nøgle, som umiddelbart ikke var på lager. Sendte en mail efter fyraften og spurgte til andre muligheder. Straks kom der svar, at der vist nok var et på lager. Varerne kom superhurtigt. Jeg er fan, og vender tilbage. Også fordi det er gode priser.
Tak herfra
Vidunderligt med så hurtig levering.
Vidunderligt med så hurtig levering.
Efter at have brugt andre og har måttet vente mange dage, var det en lise, endelig at få sit garn så hurtigt. Så stor ros herfra.
Fantastisk service
Bestilte noget garn til et tæppe som blev leveret få dage efter. Et af nøglerne havde nogle fejl, når man kom lidt ind i den. Jeg skrev til butikken om fejlene på nøglen og fik med det samme muligheden for at få tilsendt nyt eller få penge tilbage og de sendte straks nyt garn afsted til mig. Skøn hjemmeside, hurtig levering og fantastisk kundeservice!
Kan helt klart anbefales og jeg kommer helt sikkert tilbage!
Hurtig levering, gode priser
Faldt over strikkenyheder og har siden handlet flere gange online hos dem. De har gode tilbud på mit favorit garn og leveringen er altid hurtig ! Så nu kigger jeg altid på deres hjemmeside først 🙂