Deze cursus had ik een paar maanden eerder moeten hebben. Het werkt echt wanneer we "liefdevol" met onze hond(en) communiceren". In alle lessen wordt rustig en helder uitgelegd hoe je met bepaalde s... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De cursus(sen) die de stressless dogs academy geeft zijn vernieuwend en verhelderend. Zoveel oude denkbeelden over honden, hondentrainen/gehoorzaamheid, gedrag, eten ect worden weerlegt. Door recenter... Se mere
Deze manier van omgaan en communiceren met een puppy werkt voor mij en onze hond beter dan naar een reguliere hondentraining te gaan. Er zijn duidelijke filmpjes met instructies en er is ruimte voor c... Se mere
Ik heb de cursus nog lang niet af maar van wat ik tot nu toe heb geleerd, ben ik onze pup veel beter gaan leren lezen en begrijpen. Kleine aanpassingen gedaan die al veel verschil maken in het dagelij... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Stressless Dogs
Skrevet af virksomheden
Begrijp jij je hond niet altijd? Worstel je met zijn gedrag?
Dan ben je bij Stressless Dogs aan het juiste adres! Onze missie is om de leefsituatie van meer dan honderd duizend honden en hondenbaasjes in Nederland en België te verbeteren. Dit doen we door hondenbaasjes te helpen hun honden beter te begrijpen, probleemgedrag bij honden te verminderen en de onderlinge band te versterken.
Als hondengedragsdeskundige is het welzijn en het plezier van een hond, maar ook van zijn mens, het allerbelangrijkste!
Daarom werk ik uitsluitend met methodes en middelen die vrij zijn van dwang, pijn, angst en straf. Thema’s die altijd een belangrijke rol spelen in mijn werk zijn; Vertrouwen, veiligheid, wederzijds respect en communicatie (praten én luisteren ;)
Ik ben een gediplomeerd hondengedragsconsultant & Natural Dog Trainer en werk volgens de laatste inzichten op het gebied van honden & welzijn.
In 2017 behaalde ik de opleiding Natural Dog Trainer & Gedragsconsultant niveau 5 bij Calming Signs in Koningslust.
Inmiddels heb ik als meer dan 12.000 baasjes en hun honden mogen helpen bij het versterken van hun band en het oplossen & voorkomen van problemen. Zo zijn we goed op weg naar ons doel om 100.000 honden en hun baasjes te helpen.
Ik kan niet wachten om mijn kennis ook met jou te delen!
Ontdek gratis hoe je... Probleemloos samenleeft met je hond, zonder te straffen en corrigeren.
Vragen?
Skrevet af virksomheden
- Mail naar amee@stresslessdogs.nl
- Heb je een probleem met je hond? Vragen over een cursus? Of een andere opmerking? Neem contact met mij op en ik probeer binnen twee dagen op je te reageren. 🐾
14 Dagen Niet Goed Geld Terug Garantie
Alles voor een blije hond en een blij baasjes!
😺 100% tevredenheidsgarantie!
🐾 Gegarandeerd een gelukkigere hond
🌱 Sluit aan bij de natuur van jouw hond
✨ Ontwikkel de beste band met je hond
Kontaktoplysninger
Borneostraat 4, 3312XA, Dordrecht, Holland
- Amee@stresslessdogs.nl
- stresslessdogs.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 82 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hondentaal is een nieuwe taal voor mij!
Het allerbelangrijkste dat ik geleerd heb dat wij echt verschillende talen spreken. Nooit geweten dat de goedbedoelde communicatie die wij mensen gebruiken (aaien, knuffelen, praten) voor honden niet passend is.
Een complete eye opener voor mij. Eigenlijk gek dat ik hier nooit eerder bij stil heb gestaan, terwijl we al jaren honden hebben gehad. Het lijkt misschien dat de hond het wel oké vindt, maar dat zegt meer over zijn aanpassingsvermogen aan de mens dan andersom.
Eerlijk gezegd schaam ik me best een beetje.
Sinds de start van deze cursus gedraag ik me bewust anders, beleefder. We zijn gelukkig nooit te oud om te leren. Amee, dank voor je bijzonder heldere uitleg en het filmmateriaal waarin de effecten van liefdevol communiceren duidelijk te zien zijn!
a

Besvarelse fra Stressless Dogs
Anderhalf uur webinar gevolgd met…
Anderhalf uur webinar gevolgd met uitleg die allemaal al bekend is bij de meeste mensen die bekend zijn met honden.
Het laatste half uur willen ze je alleen cursussen aansmeren.
Als dan eindelijk het moment komt om vragen te stellen wordt je gewoon volkomen genegeerd.
Zonde van de tijd geweest.

Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, echt een andere manier om met je hond te communiceren, kans om je persoonlijke vragen te stellen.

Besvarelse fra Stressless Dogs
op zich goed en leuk opgezet
op zich goed en leuk opgezet, maar als je er echt alles uit wil halen lopen de kosten wel heel erg hard op omdat je dan weer een andere cursus erbij moet doen! wel een paar handige dingen geleerd! moet er ook wel bij zeggen dat ik deze cursus ben gaan doen omdat ik een aantal dagen per week en in de vakantie de hond van mijn dochter hier heb en dat is een eigenwijze teckel, niet heel moeilijk maar de dingen waar ik wat mee zou willen staan allemaal in aparte cursussen helaas. Heb zelf mijn hele leven al honden gehad, de laatste is vorig jaar overleden dus nu even wat extra aandacht voor de teckel.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Zeer goeie cursus met duidelijke…
Zeer goeie cursus met duidelijke uitleg. Je kan alles doorlopen op je eigen tempo en je leert echt om je hond te begrijpen.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Een zeer goede en duidelijke cursus …
De cursus wordt heel duidelijk en overzichtelijk gegeven zowel auditief, visueel en op schrift. Daardoor beklijft alles beter.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Je moet er wel echt mee aan het werk. Het gaat niet vanzelf!
Uitgebreide cursus. Ook gelegenheid tot vragenuurtje. Echt op betere omgang met de hond gericht!

Besvarelse fra Stressless Dogs
De cursus vind ik constructief
De cursus vind ik constructief. heb er al veel van geleerd, maar nog niet alles gelezen omdat ik met vakantie ben.

ervaring hondenbezitter
goed om van een andere kant naar je hond te leren kijken. Ik mis soms wel de tips hoe je gedrag kunt verbeteren, in de cursus veel aandacht waar gedrag vandaan komt.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Wij hebben een goede ervaring met de…
Wij hebben een goede ervaring met de uitleg in zijn algemeen, duidelijk en overzichtelijk. Echter tot nu toe heeft het voor de hond ,waarvoor wij deze online class startte, geen resultaat gehad , hoeveel tijd wij er ook aan besteden.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Fijne praktische cursus over het gedrag van je hond en hoe hiermee om te gaan.
Het gedrag van en een goede communicatie met je hond worden door middel van eenvoudige en heldere uitleg al snel veel duidelijker. De video's helpen hierbij heel goed. De samenvattingen (op hand-outs) zijn overzichtelijk en daardoor erg fijn. Zo kun je belangrijke onderwerpen achteraf nog gemakkelijk raadplegen. Het opvolgen van de tips heeft al gauw een ontspannend effect op zowel de hondjes als het baasje.
Er worden wel veel e-mails naar de klanten verzonden. Enerzijds is dat fijn om volledig op de hoogte te zijn van het complete (cursus-)aanbod, anderzijds word je zo wel overspoeld met informatie. Maar de communicatie is verder prima.

Fijn snel persoonlijk contact
Fijn snel persoonlijk contact. Veel meer dan een online cursus en mooi om beter in contact te zijn met je hond

Supercursussen!!
Is een super toegangkelijke curus in gewone mensentaal met superveel oefeningen zodat je alles goed begrijpt.
Heel veel nuttige tips!

Besvarelse fra Stressless Dogs
Masterclass gaf vertrouwen, maar is dit tot nu toe niet waard!
Masterclass was oké, besloten van gedane aanbieding gebruik te maken a 127,00 euro. Cursus zit overzichtelijk en goed in elkaar. Marketing speelt echter in alles door.
Zeer vervelend is dat ik de dag na de masterclass ,zag dat er naast de 127 euro, ook nog eens 97,00 gefactureerd was.Direct geannuleerd.. geen reactie, nogmaals 2 e mails gestuurd binnen 10 dagen. Helaas geen reactie, wel allerlei andere e mails van het bedrijf.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Op een ontspannen manier wandelen
De cursus heeft Willow en mij geholpen om rustiger te kunnen wandelen en het uitvalgedrag te beperken.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Jammer van de extra kosten als je toegang wil tot alles
Fijne en goede hulp bij de opleiding van je hond.
Alleen jammer dat je betaald voor een basispakket. Alle andere onderwerpen moet je extra bijkopen

Leerzaam
Jullie zijn wat mij betreft heel praktisch.uitleg is goed.en heel betrokken

Besvarelse fra Stressless Dogs
Teveel druk bij afname diensten
Teveel druk bij afname diensten. Wel makkelijk op te zeggen binnen colportage wetgeving.
Alles online blijkt niet mijn manier te zijn die mij als persoon past. Had graag in ieder geval 1 live ontmoeting gehad met iemand.

Besvarelse fra Stressless Dogs
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.