Ærgerligt man ikke kan give minus stjerner. Bestilt klassetrøje i uge 7 (ikke billig trøje) - pengene blev trukket med det samme. Og her snart 5 måneder efter er varen stadig ikke leveret og min datte... Se mere
Vi fik trøjerne alt for sent, derudover var rygtrykket forkert. Flere af navnene var skrevet forkert og de nægter at tage ansvar, det er simpelthen for dårligt. Deres kommunikation er forfærdelig... Se mere
Vi har lige modtaget vores trøjer fra Street student Kvaliteten er decideret wow og overgik alle vores forventninger! De nævnte til mødet at de er Danmarks største tøjproducenter, er vi Slet... Se mere
Hvis jeg kunne give 0 stjerne ville jeg gøre det, dårlig service og ekstremt fake virksomhed der blandt andet mangler et CVR nummer! Dette er et lovkrav og de SKAL have et CVR nummer da de har “hus/... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Rigtigt flot og god kvalitet.
Rigtigt flot og god kvalitet. God service. Mane tak 😊
Jeg har købt mit studietrøje og bukser…
Jeg har købt mit studietrøje og bukser igennem Streetstudent som jeg har været utrolig glad for. God kvalitet. Bruger det ofte også efter vores fantastiske studietur.
Kan kun anbefalde det.
Vi er en hel årgang på vores…
Vi er en hel årgang på vores gymnasium der havde en fantastisk oplevelse med Street Student - de er kalder sig danmarks største tøjproducenter - er man slet ikke i tvivl om når man ser deres kæmpe kollektion og mærker deres kvalitet.
Kan klart anbefales til alle!
Helt igennem professionel oplevelse!
Helt igennem professionel oplevelse!
Fik min trøje på aftalt tidspunkt og kvaliteten var bedre end de fleste mærkevarer.
Mega god service og lækre trøjer!
Mega god service og lækre trøjer!
Vi bestilte studietrøjer igennem streetstudent og det var supernemt at komme i kontakt med dem hvis der opstod spørgsmål, derudover var trøjerne super bløde og i god kvalitet.
Kan anbefales herfra 👍🏻
fantastisk service og trøjer!
Trøjerne er fantastisk kvalitet og servicen er formidabel! De ser slet ikke billige ud, som studietrøjer kan have det med.
Kan varmt anbefales!
Studietrøjer
Trøjerne blev bestilt til vores klasse, hvor alle virkede tilfredse. De både behagelig og lavet af god kvalitet!
Det kan virkelig anbefales:)
God oplevelse og gode produkter
Vi bestilte studietrøjer til vores klasse og er rigtig glade for dem. Trøjerne er behagelige og af god kvalitet. Kommunikationen mellem os og Street Student fungerede rigtig fint, vi fik bestilt vores trøjer og blev løbende opdaterede på processen, man føler virkelig man er med indover skabelsen af trøjerne!
Verdensklasse produkter
Verdensklasse produkter, og den bedste service, kan ikke andet end anbefale deres produkter
Topklasse
Aldrig havde jeg troet jeg ville opleve en så fremragende oplevelse med Streetstudent! Fed koncept, lækker kvalitet til vanvittig gode priser.
Studietrøjerne burde være et hit på denne side♥️
Der var super god kommunikation
Der var super god kommunikation. Så man ikke var i tvivl om hvad der skulle ske. Kvalitet i top, så det er klart noget jeg kan anbefale!!!
Fremragende service
Fremragende service, især på messenger hvor sælgeren guider køberen igennem hele proceseen, som ingen andre gør. Der svares indenfor få minutter og det vigtigste af alt, så er deres tøj af bedste kvalitet, der matcher den gode pris
Super god kommunikation med firmaet
Super god kommunikation med firmaet, klar besked om hvordan det fungerede og hurtig respons hvis jeg havde spørgsmål.
God kvalitet. Vil klart anbefale dem til andre!
Sublim service og Super kvalitet
Sublim service, fantastisk udvalg af masser lækre produkter.
Altid hurtig levering.
Super kvalitets produkter
Gode produkter og fantastisk service
Uden tvivl en af de bedste Hoodies og Sweatshirts, jeg længe har haft på. Servicen spiller, der er vitterligt intet at klage over. Kæmpe tommel op og en anbefaling her fra.
Super gid service og dialog med street student
Under triste omstændigheder, hvir street student ikke hsr været til skyld i denne, hsr de udøvet en super gid service og altid klar til en god dialog om spørgsmål som kan besvares hurtigst muligt. Har prøvet tøjet, og det er i perfekt kvalitet, især til denne pris 💪 anbefales stærkt
Højt anbefalet
Super godt samarbejde og kommunikation, altid klar med et svar og løsning, bestillingen gik perfekt og virkelig behaglige trøjer til hele klassen med virkelig godt tryk på trøjerne.
Meget god oplevelse, højt anbefalet🙌🏻
Hurtig levering, god kvalitet, alt i alt en god oplevelse! Kan klart anbefaledes :)
Højt service niveau
Hurtig levering, lækker kvalitet! Ejeren er professionel, og meget super service minded. Anbefalelsesværdigt sted at handle. 10 stjerner herfra :)
Man får en rigtig god behandling
Man får en rigtig god behandling, og de svare hurtigt. Jeg kan klart anbefalde dem.