StreetGains Anmeldelser

4,0

Communicatie traag. Retourneren moeizaam. Allereerst één ster gegeven, maar omdat mijn retour alsnog alsnog netjes is afgehandeld, maak ik er drie sterren van. Kleine voldoende, maar voor... Se mere

Hallo Street Gains , Nach einigen Mail Austauschen und Fragen bzw. Richtigstellungen und Korrekturen bin ich sehr zufrieden mit Ihrer Ware ! Als Nächstes überweise ich noch die 6,98 € für 4 ne... Se mere

A tad bit expensive but the price makes sense when you see and feel the quality. Clearly professionally welded steel. I got some paralletes and a door frame pullup bar. Paralletes were way bigger tha... Se mere

1. Butik med fitnessudstyr

StreetGains is dé online shop gespecialiseerd in calisthenics en bodyweight fitness. Hiermee is een plek gecreëerd waar je terecht kunt voor al je calisthenics equipment, een plek gericht op jou. Met onze producten willen we meer mogelijkheden, variatie en uitdaging in je workout brengen, zodat maximale resultaat en plezier behaald kan worden. Dit om uiteindelijk dichter bij je persoonlijke sportdoelen te komen. Of je nou jong of oud bent, beginner of expert: met de hulp van StreetGains gear kan iedereen het! #ReachYourGoal

God

Svarer typisk inden for 1 måned

4,0

Snelle verzending en geweldige service

Snelle verzending en geweldige service. Pakket was kwijtgeraakt bij Postnl en snel weer een nieuw pakket verzonden.

Plus gewoon zeer goede kwaliteit calisthenics gear. Een van mijn favorieten.

25. april 2024

Besvarelse fra StreetGains

Bedankt voor je review Erik!

Kleine, handzame verpakking

Kleine, handzame verpakking die je eenvoudig meeneemt in de sportschool.
Smeert goed uit en droogt snel. Lost echter best snel weer op en is niet zo ‘ruw’ als ik met een ander merk heb ervaren. Dat kan uiteraard aan mijn huidtype liggen.

22. april 2024

Beste J. Hoek,

Bedankt voor je review en feedback over ons product. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de handzame verpakking en dat het product goed uitsmeert en snel droogt.

We vinden het jammer dat het product voor jou sneller oplost en niet zo ruw aanvoelt als je had verwacht. Het kan inderdaad zijn dat verschillende huidtypes een andere ervaring geven met hetzelfde product. We horen graag meer over hoe je het product gebruikt, zodat we je mogelijk aanvullende tips kunnen geven om het gebruik te optimaliseren.

Mocht je verdere vragen hebben of als we je ergens anders mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@streetgains.nl

Met sportieve groet,
Team StreetGains

Good shop, quick shipping.

Good shop, quick shipping. Wooden rings are solid and exactly what I was looking for. The strap markings however aren't precise. So when setting your length, you still have to visually check that your rings are even. So my only reason for giving 4/5 stars is because the strap markings are slightly off and not precise.

17. marts 2024

Namaste sir 🙏🙏

Namaste sir 🙏🙏
I am learning lot from you with control to emotion, risk management and also have learnt that is entry and exit both matters in share market . I have take index options accuracy is 75% i am satisfied with there service.

28. marts 2024

Hallo Street Gains ,

Hallo Street Gains ,

Als Nächstes überweise ich noch die 6,98 € für 4 neue Gummifüsse für die gekauften Dipstangen , wenn man Perfektion möchte sollten die Rohre und Füße der Dipstangen massiv gearbeitet sein , schwer unverrückbar was sich leider bei Benutzung bemerkbar macht , wenn ich sie mit meinen 93 Kg belaste Hebeln sich die Stangen zur Seite hin selber aus , hohe Verletzungsgefahr , ich habe nun beide Füße mit Einzenen Schweren Hantel Scheiben belegt , das hilft

Schöne Grüße

RN

21. marts 2024

Besvarelse fra StreetGains

Thank you for your review Rainer!

Top product

Bestelling is soepel verlopen en product van top kwaliteit! Alles wat je kunt wensen dus.

15. marts 2024

Besvarelse fra StreetGains

Bedankt voor je review Tom!

Ik wil graag mijn oprechte dank…

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij mijn recente bestelling. Vanaf het moment dat ik mijn bestelling plaatste tot aan de levering, was alles vlekkeloos geregeld.

De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. De levering was snel en de producten waren van hoge kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer bij jullie bestellen!

Nogmaals bedankt voor de geweldige service!

Met vriendelijke groet, Een blije klant

14. februar 2024

Besvarelse fra StreetGains

Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en het ontvangen product. Bedankt voor je review Kevin!

Paralettes and Resistance band

Delivery a few days more than promised, but all was good. Note, that the paralettes come unassembled in parts. Overall quality of materials are good.

16. februar 2024

Besvarelse fra StreetGains

Thank you for your review Dave!

Satisfied

Once again, I'm extremely satisfied with the purchase of this equipment. The material looks great, it's very stylish, and above all, of very high build quality. I want to thank Streetgains once again for the swift delivery and for continuing to innovate with new equipment, allowing all of us in the fitness world to stay in good shape thanks to their gear. Best regards.

10. februar 2024

Besvarelse fra StreetGains

Thank you for your great review Batista!

Multi-grip pullup-bar

Hier is bij vermeld is dat het na 1 werkdag geleverd wordt. Uitgeteld dat ik thuis zou zijn, pas na 3 werkdagen geleverd. Dan zou het beter zijn dat klanten ook een latere leverdatum kunnen kiezen. Ook zou er bij dit artikel mogen staan dat de bijgeleverde pluggen niet geschikt zijn voor snelbouwsteen. Ik moest voor bijna 17€ andere pluggen kopen omdat enkele op die plaats niet wilde klemmen daarin. Ook waren er 2 (onderhoek steunbalk) onbruikbaar wegens te lang. Enige compensatie zou hier wel op zijn plaats zijn. Verder is het wel een degelijk toestel.

9. februar 2024

Alles netjes en op tijd gekregen daar…

Alles netjes en op tijd gekregen daar zouden ze van mij een 5 sterren krijgen .
Maar als je iets moet retourneren dan is het op eigen kosten .Wij moesten 18,10 euro betalen .En dat vind ik jammer

3. februar 2024

Beste Van Gestel,

Bedankt voor uw review.

We zijn blij te horen dat uw bestelling netjes en op tijd is aangekomen, en we waarderen uw positieve feedback.

Wat betreft de retourkosten, begrijpen we dat dit voor u teleurstellend is. We willen graag verduidelijken dat volgens ons retourbeleid de retourkosten voor rekening van de klant zijn, zoals ook vermeld op onze website. Een product kan geretourneerd worden via een eigen gekozen pakketdienst. We bieden echter ook de mogelijkheid om bij ons een voordelig retourlabel aan te schaffen, waarmee u uw product gemakkelijk en tegen een gereduceerd tarief kunt retourneren.

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via info@streetgains.nl.

Met sportieve groet,
Team StreetGains