Wat een verschrikkelijk bedrijf. Het is werkelijk onmogelijk om via hun app of website normaal je abonnement op te zeggen. Het systeem stuurt je bewust in rondjes en blokkeert de opzegging. Ondertu... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dieven zijn het! Met hun trucjes verkopen ze u op een misleidende manier aan jaarabonnement! Als je vraagt om terugbetaling is het niet mogelijk! En natuurlijk kan je die klantendienst niet telefonisc... Se mere
Zeer slechte ervaring met Streamz. Mijn moeder zegde haar abonnement op 9 augustus op, maar op 14 augustus werd toch nog €14,99 via Visa afgeschreven. Streamz weigert terug te betalen en verschuilt... Se mere
Streamz verbruikt veel meer bandbreedte dan bijvoorbeeld Netflix. Na 2 weken hadden wij onze datalimiet bereikt terwijl bij Netflix we nooit onze limiet bereikten. We hadden een verbruik tot wel 3GB p... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb vorige maand mijn domiciliëring…
Ik heb vorige maand mijn domiciliëring stopgezet.
Toch werd er gisteren €13,99 afgetrokken van mijn debetkaart.
Ik wens dan ook de terugbetaling
Door aantal x maanden geen streams meer…
Door aantal x maanden geen streams meer te gebruiken!
Kan je plots ineens niet meer inloggen..
Ik heb meermaals geprobeerd met me telefoon.
En besluit hierbij geen streams meer te gebruiken.
Het is wel echt duidelijk!
Dat er nog heel wat werk is bij de streams app.
En eigenlijk verschiet ik er niet van dat er heel wat klachten binnen komen via hun klantendienst.
MisleidendeReclame
Streamz free geeft aan een manier te zijn om al even te kunnen kennismaken met het platform door "gratis eerste afleveringen bekijken".
Tja... het is vooral een manier om emailadres te verzamelen. Want als je na het registreren van het emailadres een eerste aflevering wil bekijken, blijkt dat die niet gratis is.
"Ah nee", is het doodleuke antwoord van hun helpdesk, "niet alle eerste afleveringen zijn gratis".
Op de vraag 'welke wel?' is er geen antwoord. Er is geen overzicht van wat je dan wel gratis kan kijken.
Misleidende reclame dus die geen vertrouwen geeft.
top streaming platform
eindelijk ergens waar ik ook vlaamse films kan kijken
en met goede beeldkwaliteit
Niks interessant aan altijd dezelfde…
Niks interessant aan altijd dezelfde stomme reclame van die Mercedes voor de film begint. De dag erop kon ik geen enkele film meer bekijken na die reclame liep film telkens vast onmiddellijk stop gezet.
Ik geef toe
Ik geef toe, ik heb al een paar jaar geen abonnement meer op Streamz omdat ik het te duur vind en er te weinig interessante nieuwe series en films bijkomen ... Maar ik heb wel jaren lang van de leuke series en films genoten! En de beeldkwaliteit vond ik prima! En opzeggen ging makkelijk via de televisie zelf! Ik kreeg een telefoontje van Telenet of het klopte dat ik opgezegd heb. Daarna geen verkooppraatje om me van gedachten te doen veranderen. Wel een vriendelijke datum die zei dat het direct stopgezet ging worden en ik kreeg wat er nog van de maand resteerde terugbetaald; afgetrokken van de volgende factuur! Al die "1 ster-beoordeling vind ik dus overdreven streng ...
Werkt al meer dan een week niet
Werkt al meer dan een week niet, betaal hier wel voor.
Geen reactie en niet bereikbare klantendienst
Geldklopperij …
Vorige week nam ik een abonnement op Streamz voor 6 maanden. Ik wou rustig alle seizoenen zien van handmaid tale zien. Wanneer ik het abonnement reeds betaald heb, moet ik constateren dat enkele seizoenen nog maar een paar dagen beschikbaar zijn op streamz. Dit noem ik geldklopperij en oplichting
Heel duur voor wat er is.
Heel duur voor wat er is.. en heel stop te zetten aan het AUTOMATISCH abonnement ( dat je 1maand, 6 of 1 jaar abonnement neemt ) ...
Betalen voor reclame
Betalen voor reclame
Schandalig dat je programma’s om het kwartier worden gepauzeerd en je met je neus in 3 minuten reclame wordt geduwt. Dit terwijl je betaald voor de dienst.
Als dit nog niet erg genoeg is gaat deze reclame nog over de meest nutteloze, levensloze dingen ooit. Plastische chirurgie, hersenloze mensen zoals die van ex on the beach en dergelijke activiteiten. Laatste keer dat ik betaal
Une arnaque
Ce site est à fuir, c'est une arnaque.
Je cherche un numéro de téléphone pour les atteindre, merci si quelqu'un peut me le communiquer.
Je cherche à me faire rembourser et je pense que ce ne sera pas facile.
Cordialement,
Cecile G.
Zeer misleidend, in't zakzetterij
Ik wou de serie Chantal 3 zien, volgens radio-reclame nu beschikbaar via Streamz.
Ok, ik neem een abo, gaat zeer vlot, veel te vlot. Blijkbaar had ik ineens een abo voor een volledig jaar genomen en betaald...
Goed, ik probeer dat recht te zetten, want bleek dan ook nog es dat er nog maar 2 afleveringen beschikbaar waren. "Je kan op voorhand kijken wat er beschikbaar is".
Ik wil dan het herroepingsrecht binnen 2 weken inroepen.. "Door de algemene voorwaarden goed te keuren, bent u akkoord gegaan om af te zien van het herroepingsrecht"...
Waardeloos en slechtste klantenservice ooit!
Leuke series en films maar alsk nog 1…
Leuke series en films maar alsk nog 1 spiderman reclame krijg breek ik men tv af
Zelfs breien biedt meer variatie
Ik tracht een nieuw wachtwoord aan te maken om op te zeggen maar krijg al 3x geen link. Zeer nutteloze dienst
Met voorsprong de slechtste streamer…
Met voorsprong de slechtste streamer die er is! Flauw aanbod, oude films en series voor idioten... En bij het basic abonnement (duurder dan Netflix) een hoop enerverende reclame, steeds wéér dezelfde! Afzeggen die handel, en nooit meer weer.....
Afzetters
Afzetters ! Slechtste en duurste streamingdienst die er bestaat. Klantenservice 0. Ze zijn enkel uit op je geld.
Annuleren
Ze maken het annuleren van het abonnement expliciet heel moeilijk of onmogelijk, en ze zijn te duur voor wat het is.
Opzeg op tijd gedaan via de site, toch nieuw abonnement
Opzeg op tijd gedaan via de site, zoals voorgeschreven. Er verscheen een melding dat nog tot de vervaldag kon worden verdergekeken, daarna stopte het abonnement.
Tot mijn verbazing toch nieuw abonnement gestart. Bij contact met de klantendienst kreeg ik de melding dat ze 10 maand konden terugbetalen, er moest dus nog voor 2 maand betaald worden. Had jammer genoeg geen printscreen van de bevestiging van de opzeg genomen. Niet correct dus !
Ik kreeg zonet een mail met reclame…
Ik kreeg zonet een mail met reclame binnen van Streamz om te melden dat er een eindejaarsactie loopt. Het zou gaan om een jaarlijks streamingabbonement voor Streamz Premium met betalingen van 8,95 euro per maand ipv 12,95 euro per maand. Ik volg de prijzen van de abonnementsopties reeds langer en dit gaat om een korting die er altijd geweest is... geen eindejaarsactie zoals Streamz lijkt te beweren. Dus graag een rechtzetting hiervan.
Opzegvergoeding???
Na Streamz op te zeggen moest ik een "opzegvergoeding" van 7 euro nog wat betalen.
Jaja ik moest betalen om een betalend abbonement op te zeggen. Hoe is dit zelfs legaal