Strauss er i Tyskland en navn som Mercedes. Mange har glemt at Mercedes også laver Smart men det er vigtigt, hvis vi taler om Strauss. Den mærke tilbyder også virkelig billigt arbeitstøj, ofte brugt t... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Strauss er en af verdens førende producenter af arbejdstøj og arbejdssikkerhed. Produkterne med utility-karakter har i mellemtiden opnået en ægte livsstil og kultstatus blandt fansene. Strauss genererer størstedelen af sin omsætning online, hvilket gør virksomheden til en af de fem største onlineforhandlere i Tyskland. Virksomheden beskæftiger 1700 personer medarbejdere og producerer i 27 lande på verdensplan med fokus på i Sydøstasien.

Besvarelse fra STRAUSS
Virkelig god kvalitet. Varerne kom hurtigt og var til en yderst fornuftig pris.

Besvarelse fra STRAUSS
Rigtig god kvalitet, utrolig venligt personale og hurtig levering 🤩🤩🤩

Besvarelse fra STRAUSS
Fleece jakken er lille af en størrelse op til 152. Meget stram. Ellers en god kvalitet.

Besvarelse fra STRAUSS
Super lækkert arbejdstøj og med e.s.motion 24/7 serien, holder man både varmen og ses på byggepladsen.
Trods en kold og blæsende vinter som i år, kan jeg holde varmen udenfor hele dagen.
Og lige så godt med tøjet er at kollegaerne og bilerne på pladsen, tydeligt kan få øje på mig.

Besvarelse fra STRAUSS
Vi er normalt super tilfreds med STRAUSS. Dog denne gang skulle vi have ombyttet en vare. Dette mere end 14 dage at få den nye vare. Det ville have gået hurtigere at bestille en ny vare og så få pengene tilbage.

Besvarelse fra STRAUSS
Rigtig god information om leverancen løbende. Hurtig levering, et godt produkt og en god pris. Det eneste jeg ikke kunne finde var en skostørrelses oversættelse til cm på hjemmesiden!?

Skulle have byttet og alt gik perfekt. Super god betjening via telefon Vh René