STRAUSS Anmeldelser 466

4,6

Levering precies zoals aangeven en in goed verpakte staat. Kwaliteit van de schoenen is extreem goed. Klachten in knieën en enkels binnen een week verdwenen.

1. Butik med sikkerheds- og arbejdstøj

Strauss is een van 's werelds grootste fabrikanten van werkkleding en veiligheid op het werk. De producten met utiliteitskarakter hebben nu een echte lifestyle en cultstatus onder de fans. Strauss behaalt het grootste deel van zijn omzet online, waardoor het een van de vijf grootste online detailhandelaren in Duitsland is. De onderneming telt 1.700 werknemers en produceert wereldwijd in 27 landen, met de nadruk op Zuidoost-Azië.

4,6

Van A tm Z top geregeld!

De website is goed opgezet en daardoor is het makkelijk zoeken, vergelijken en uiteindelijk bestellen. De bestelde artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de prijs is goed! Snelle afhandeling van de order en verzending!
Van A tm Z top geregeld!

Marque au top

Service livraison top, service client reactif en cas de question. Deja réalisé des retours dans le passé quand necessaire. Dans le.batiment depuis 15ans et on fera pas mieux comme.vetement et chaussures de chantiers.

bonjour

bonjour , je vous achetes des chaussures de sécurité sans lacets style apad mid la qualité est médiocre, quand je vous les achetait avant , elles tenaint 8 à 10 mois; maintenant, 2 mois et la semelle se décole
je ne vous cache pas que je cherche une autre solution , voir même un autre fournisseur pour les chaussures car, il m'en faut au moins 5 paires par ans au vu de la qualité médiocre; bonne journée

Bonjour ,

Comme discuté longuement durant notre dernier appel téléphonique nous vous demandons impérativement de nous envoyer les photos présentant les 3 paires de chaussures endommagées sans cela rien ne pourra être engagé de notre part.

Dans l'attente, nous vous remerçions encore pour votre disponibilité.

Pour tous renseignements complémentaires nous vous prions de nous indiquer votre numéro de réference # 7140131.

Alles tiptop in orde

Alles tiptop in orde, snelle levering en zeer goede kwaliteit

Hallo,

Bedankt voor uw recensie en geniet van de nieuwe spullen 😃

Met vriendelijke groeten, Irene

Top kwaliteit en vlotte levering

Levering precies zoals aangeven en in goed verpakte staat.

12. april 2026

Hallo,

Fijn dat u tevreden bent - veel plezier met uw aankoop 🙂

Met vriendelijke groeten, Irene