Levering precies zoals aangeven en in goed verpakte staat. Kwaliteit van de schoenen is extreem goed. Klachten in knieën en enkels binnen een week verdwenen.
Strauss is een van 's werelds grootste fabrikanten van werkkleding en veiligheid op het werk. De producten met utiliteitskarakter hebben nu een echte lifestyle en cultstatus onder de fans. Strauss behaalt het grootste deel van zijn omzet online, waardoor het een van de vijf grootste online detailhandelaren in Duitsland is. De onderneming telt 1.700 werknemers en produceert wereldwijd in 27 landen, met de nadruk op Zuidoost-Azië.
De website is goed opgezet en daardoor is het makkelijk zoeken, vergelijken en uiteindelijk bestellen. De bestelde artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de prijs is goed! Snelle afhandeling van de order en verzending!
Van A tm Z top geregeld!
Le service de livraison, ok
La qualité du produit, parfait
L'emballage, parfait
Perfecte ondersteuning verkregen en heel snelle aanlevering van mijn bestelling.
Zowel bedrijf als kledij doen wat ze beloven.
Betrouwbaar, stevig en goede afwerking.
Service livraison top, service client reactif en cas de question. Deja réalisé des retours dans le passé quand necessaire. Dans le.batiment depuis 15ans et on fera pas mieux comme.vetement et chaussures de chantiers.
bonjour , je vous achetes des chaussures de sécurité sans lacets style apad mid la qualité est médiocre, quand je vous les achetait avant , elles tenaint 8 à 10 mois; maintenant, 2 mois et la semelle se décole
je ne vous cache pas que je cherche une autre solution , voir même un autre fournisseur pour les chaussures car, il m'en faut au moins 5 paires par ans au vu de la qualité médiocre; bonne journée

Besvarelse fra STRAUSS
Levering precies zoals aangeven en in goed verpakte staat.

Besvarelse fra STRAUSS
des produits de qualité et un service sur mesure

Besvarelse fra STRAUSS
doen wat ze beloven en goeie service , kwalitatief, betaalbaar.