Ham der plat-ugle-manden, han hader faktisk danskere, da de er hans medborgere. Han hader dansk kultur, da den åbner op for åbensindethed blandt danskere og han hader også Danmark, da der er plads t... Se mere
Eneste fædrelands kærlige parti, som forsøger at bevare Danmark som et af verdens bedste land at leve i. Så hvis man hader sin frihed, hader sig selv, sine børn og børne børn, hader ens måde at lev... Se mere
Utroligt at Danmark i 2019 skal opleve at 60.000 mennesker stemmer på et rendyrket facistisk parti. Hovedindholdet i deres demonstrationer er håndtering af fækalier med det ene formål at tilsvine and... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danish ethno-nationalist party Stram Kurs ("Hard Line"),. We are #Libertarian and #DanishPatriots. Our leader is @RasmusPaludan.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
dit seneste facebook oplæg.
dit seneste facebook oplæg.. A.I generated med 3 mishandlede drenge af sorte mennesker i skolen... DET SKER JO ALDRIG. kan godt være du racist.. men tag dig lige sammen... du er hvad hitler var for år tilbage. håber det går dig ligeså
det er bare godt
Tror han stadig leder efter en…
Tror han stadig leder efter en boremaskine til ,at få skruet de tabte skruer ind igen ..Hvis han kan finde dem.
Palundan går og filmer og chikanere
Børn og unge i bikini og flere har nu fremvist han har pædofile tendenser .
Alt det han råber ud til folk må ganske enkelt være spejlet af ham selv .
Han har været venner med ubåds Madsen og hans kone på nu 21år er skruk som osse har været tæt tilknyttet til Madsen ..
Omg også står han på en strand og skælder forældre,børn og bedsteforældre ud over, at de burde skamme sig over deres omkom.
Han tilsviner alle og selv politiet som der blir brugt giga mange millioner på Dem håner han .
Palundan får dopamin skud af ,at vise sig frem og som narsiccist og han hader, når man undgår ham og ikke gider en diskussion. Så møder i ham så vend ryggen til og smut ..Så græder han.
Rystet over der findes et menneske som ham .
Han er dog den mest hadet og jagten mand i vesten .
Så det er vel kun et spørgsmål om tid ..
Fatter hat af hvad han helt konkret mener ang partiet osv🤔
sejr
Rasmus er en dejlig mand han er danmarks fremtid og jeg vil 100% stå ved hans side
v for sejr
ELENDIGT!!!
ELENDIGT!!!! Du er så fed at du får sidestik af at tygge tyggegummi. Det eneste du rejser dig for er for det første når kranbilen kommer og henter dig men også når du skal ud og være en idiot. Ikke nok med at du er en grammatiks akavet klam spa$$er nar der ikke kan få hjerne skals nektar til at sammensætte brugbar linjer og sekvenser. Du har affærer med mindst 7 12 årige piger. Rasmus tag dig sammen.
(Hvis det da ellers er muligt)
Fremragende parti!
Fremragende parti! Jeg støtter dig Rasmus 100%:)
Jeg syntes at du er sådan en fornuftig fyr.
Du har min stemme altid!:)
✌️Sejr✌️
Fra Ole Tau Jensen:)
Lækker mand
Han er Rasmus Paludan, Frihedens soldat, De svages beskytter, Samfundets vogter, Danernes Lys, Sjælefredens kilde, Nordens håb, Sandhedens sendebud, OG partileder for, Stram Kurs.
Der skal være plads til et lidt…
Der skal være plads til et lidt anderledes parti som bruger store ord i en verden under forandring. Det skaber røre især hos mennesker som har fået husly og som ikke ønsker at forlade landet igen. Med islam i baglommen har de invaderet vort land og det er der ingen der kan være tjent med. ..Det var vist også det de fleste Danskere havde i tankerne om midlertidig beskyttelse. Derfor skal de hjem igen. Her er der brug for stram kurs
Det nødvendige parti.
Starm Kurs er dét parti, som Danmark mangler i den nuværende ræverøde regering, vi har lige pt. De siger tingene som de er, uden omsvøb. De burde muligvis holde inde med koranafbrændingerne, ikke fordi det er forkert eller fordi det generer mig, men I ka sagtens fremføre jeres politik og synspunkter uden at brænde det elendige makværk af en skodbog af.
Eneste fædrelands kærlige parti
Så hvis man hader sin frihed, hader sig selv, sine børn og børne børn, hader ens måde at leve på, dansk kultur og livssind. Så skal man selvfølgelig ikke stemme på Stram Kurs.
Men hvis man der imod elsker Danmark, dansk kultur, levevis og livssyn. Ønsker mere selvbestemelse, mere frihed for egen person, personlig og samfundsvækst økonomisk.
Ja, så er der KUN Stram Kurs at stemme på.
De eneste der siger tingene som de er
I en nødeskald: Islam og migration generelt set skader danskerene, om det så gælder kriminalitetstatastikkerne, kulturforskel eller økonomien.
Rasmus er gud
Rasmus paludan er en profet sendt af gud for at redde verden
Stram kurs er fine, men.....
Elendig supportservice. Man kan ikke ringe til dem, og der går op til 2-3 uger før de svare ens mail.
STRAM KU$$E!!!
Simpelthen et rædselsfuldt og…
Simpelthen et rædselsfuldt og udemokratisk parti, magen til usympatiske personer skal man lede længe efter.
Stram Prut er et tragikomisk misfoster…
Stram Prut er et tragikomisk misfoster - en dybt racistisk og udemokratisk organisation. Nej tak!!
Et cirkus
Diktatur til ledelse, hvis blot du er en smule uenig smider de folk ud.
Ekstremt farlig organisation
Ekstremt farlig organisation, som samfundet lider under, og vil lide endnu mere under, hvis nogle af deres folk får mere magt. Denne farlighed gælder især over for minoritetsgrupper i vores samfund, da partiet som bekendt ønsker etnisk udrensning. Højreekstremismen skal bekæmpes. Hver gang den dukker op.