Sct. Pauls Apothek Anmeldelser 12

2,7

2,7

Under middel

For lidt mad og for dyrt

For lidt mad og for dyrt. To bitte små strimler laks til forret dækket af salat, en voul au vent halvfyldt med anderagout med 3 små stykker and og ellers blot sovs til hovedret. Smagen var ok. Forklaringen var vi skulle have bestilt drinks til. Det er for dårligt.

23. november 2024

Meget opmærksomme tjenere ved godt…

Meget opmærksomme tjenere ved godt humør. Vi fik både gode drinks og nogen vi ikke brød os om, men vi havde det så sjovt med at vælge og de var alle så smukt serveret! Det var simpelthen også den hyggeligste atmosfære jeg har oplevet i byen når man kommer ind i de gamle lokaler dybt inde i bygningen og får drinks i lænestolene. Jeg kan da heller ikke rose menukortet nok. Det er jo et helt samtaleemne for sig selv. Det er ikke billigt, men det er jo også en stor oplevelse i sig selv! Vi hyggede os fantastisk!

9. februar 2024

Dårlig mad, men fin betjening og gode cocktails

Fin betjening og gode cocktails, men maden var virkelig ikke god og slet ikke til prisen. Anretningerne og smagen var på et meget middelt niveau. Appetizers var en kiks med haydari oven på. Det smagte decideret ubehageligt.. smagen mindede os om en vandig haydari købt i en tyrkisk grønthandler, der lige havde stået en dag for meget i køleskabet. Vi måtte skylle den grimme smag væk med champagnen.
Den anden ret var en form for skaldyr servering, som smagte bedre en
appetizeren. Desværre mindede smagen og udseendet mig om en sørgelig tunmousse med ekstra mayo og cremefraiche, der drukner skaldyrs smagen. Dekorationen lignede ligeledes, at en husmor fra Herning med gæster til aften har ville sprælle sin opskrift fra ‘ude og hjemme’ op med lidt mayo som pynt formet i sjove linjer.
Risottoen var til gengæld virkelig god og smagfuld!
Hovedretten som var hvid fisk og med en mærkelig karry sovs ramte helt ved siden af i forhold til smag. Fisken var gummi agtig. Karry sovsen der var til, smagte virkelig ikke godt og passede slet ikke til den milde som hvid fisk har. Følte lidt jeg fik en fin fiskeanretning med karrydressing slasket hen over.
Vi havde bestilt 5 cocktails og 5 serveringer, men vi da vi kom til 3 servering spurgte vi om vi kunne stoppe der og så “kun” betale 695 for menuen med 3 cocktails og 3 serveringer. Eneste grund til jeg ikke følte vi havde smidt 1400kr ud af vinduet var cocktailsene. De var rigtig gode - måske lidt til den sødlige side. Det er et rigtig godt koncept med drinks til maden i stedet for vin. Er sikker på ideen har et stort potentiale til at blive godt. Men der må laves ændringer i køkkenet .

14. februar 2024

Det var fint

Det var fint. Ikke en oplevelse, som jeg tager med for livet. Drinksene var udemærkede, men stort set alle meget søde. Det samme var maden. Meget sød og mild. Der manglede lidt kant på maden, noget saltet, stærkt eller syrligt. Pris og indhold hænger ikke helt sammen. Man kan få mange gode mad og drinksoplevelser i Århus for færre penge. Personalet er flinke og engagerede.

15. juli 2023

Mad og cocktails i en skøn combi på Sct Pauls

Vi fik Sct Pauls, 5 lækre serveringer med tilpassede cocktails samt snacks og champagnecocktail til en start. Hver eneste ret og cocktail var en kæmpe smagsoplevelse, både hver for sig og ikke mindst sammen. Sammen med en kompetent service og gode og uddybende forklaringer på, hvad vi fik serveret, var det bare en stor oplevelse. Tak for mad, vi kommer gerne igen 😋

24. juni 2023

Elendig service

Elendig service! Det starter med at vi bliver smidt væk fra vores bord på den mest uforskammede måde af en tjener der bestemt ikke mente det var der vi skulle sidde. Fint hvis hun mente vi skulle sidde et andet sted, men at der står en ung pige og råber af to voksne det er under alt kritik. Da jeg afregner kan jeg se på kvitteringen at der er skrevet 2 x el-tillæg på til 20,- Dette er vi ikke blevet oplyst om, vi var blot inde at få to drinks. Men har så betalt over 10% i et tillæg de har valgt! Det er for dårligt og svarer til at de selv har taget drikkepenge!

6. januar 2023

Skuffende

Jeg uploadede nedenstående anmeldelse på St. Pauls Apotheks Facebook-side, således at andre gæster/kunder ikke skulle have samme oplevelse, som os. Eftersom anmeldelsen ikke var til fordel for stedet valgte de i stedet at blokere anmeldelsen, således at andre ikke skulle kunne få gavn af den.

Cocktails:
Jeg vil starte med at sige, at stedet laver byens BEDSTE cocktails!

Maden:
Vi var 2 par der besøgte stedet d. 11/5, hvor vi bestilte deres store menu, 5 serveringer m. 5 drinks.

Vi spiste bogstaveligtalt kun vores hovedret, som bestod af 80 gram lam med grønsager. Alle andre serveringer var decideret DÅRLIGE og under al kritik! Det bedste ved "madoplevelsen" var en appetizer, som bestod af en "romkugle-agtig" kødbolle med svin.

-Eftersom det kun var den lille hovedret der var spiselig bestilte vi brød og smør, således vi følte, at vi havde fået noget for de knap 3500 kr vi havde smidt efter en middelgod hovedret og 5 cocktails pr. person. Alle andre serveringer blev næsten ikke rørt.

Aftenen sluttede med at vi tog direkte på Mac Donald og spite en burgermenu hver til knap 60 kr pr. person, hvilket smagte 10 gange bedre end den "madoplevelse" vi havde på st. Pauls Apothek.

- Vil jeg anbefale folk at spise på st. Pauls Apothek NEJ! Vil jeg/vi spise på st. Pauls Apothek igen ALDRIG.

- Vil jeg anbefale folk at tage på st. Pauls Apothek og få cocktails JA. Som tidligere nævnt, så laver de byen BEDSTE cocktails!!!

Samlede oplevelse: vi følte os snydt!

20. maj 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto