Stovletkatrineshus Anmeldelser 37

4,6

To Michelin stjerner betyder "En go' restaurant som er en omvej værd..." - Det gælder for dette sted. Alt er perfekt og i topklasse her, bygning, betjening, interiør osv. Menuerne er velkomponerede... Se mere

Giv dig selv en himmelsk oplevelse, prøv deres frokostmenu med Fisketerrine, kylling og jordbær m. råcreme---unik, harmonisk..en fryd for smagsløgene. Mad über fantastisk, top betjening, vinkort super... Se mere

4,6

Måltider og vine, vi aldrig glemmer ❤️

Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Vi var til ‘Elevaften’ i aftes og har næsten ikke ord til at beskrive det niveau af udsøgthed, vi oplevede. Eleverne havde fået ‘fri leg’ og forberedt en menu med 9 serveringer, man kunne smage kærligheden og deres ekspertise og entusiasme i hver eneste ret og hver eneste vin.
10000 tak, kære Julie, Malthe, Lucaz og Frederik, I er WOW!!! ❤️❤️❤️

31. januar 2026

Vi har igen haft fornøjelsen af at…

Vi har igen haft fornøjelsen af at besøge Støvlet Kathrines hus i Sorø, og endnu engang blev vi mødt af en fremragende frokostoplevelse. Maden var simpelthen uovertruffen – hver ret var fyldt med smag, så meget, at der slet ikke var behov for salt eller peber.

Tjenerne var veluddannede og udviste et højt niveau af professionalisme, hvilket virkelig bidrog til en behagelig atmosfære. Det er dejligt at se, at restauranten prioriterer uddannelsen af sit personale, da det gør en stor forskel for gæsteoplevelsen.

Vi ser frem til vores næste besøg!

5. juli 2025

Fantastisk frokost

Fantastisk frokost, virkeligt smukke historiske bygninger og en meget behagelig servitrice.
Treretters menuen kunne ikke vælges på dagen, men deres smørrebrød var også lækkert. Vi kommer på besøg igen, når vi er på jeres kanter.
Bedste hilsner Hans

15. juni 2024

Vi ville forkæle os selv med en god…

Vi ville forkæle os selv med en god madoplevelse og valgte Støvlet Katrines Hus i Sorø.
På forhånd havde vi booket bord til deres 6 retters menu og var spændte på, om den kunne leve op til vores forventninger.
Ved ankomsten, blev vi vel mødt af indehaver og fik vist vores bord.
Herefter begyndte den dejligste smagsoplevelse af noget fantastisk godt tilberedt mad af råvarer af virkelig høj kvalitet, samt en god forklaring på, hvad vi fik serveret af det rare og imødekommende personale, og sådan fortsætter det igennem alle 6 retter.
Det har været vores mine bedste restaurant oplevelser nogensinde.
Tak for en kæmpe gastronomisk oplevelse til hele "teamet" såvel servitricer og kokke. Kunne jeg gi 10 stjerner, så havde i fået det..

31. juli 2024

Dårlig vegetarmenu

Bestilling sket for en måned siden med bl.a. 2 vegetarmenuer.
Det vi andre fik var fint, men vegetarmenuerne bestod blot af det tilbehør vi andre fik, hvilket hovedsaglig bestod af asparges. Vi klagede men fik kun en lang søforklaring om årstidernes grøntsager. Virkelig fantasiløst fra kokkens side! Bare ikke godt nok!

26. maj 2024

Endnu en super oplevelse på Støvlet Katrine

Var for anden gang på Støvlet Katrine. Første gang lige efter Covid19, hvilket var fantastisk, sidste uge midt i april hentog vi besøget og var atter totalt tilfredse. Havde bestilt bord med angivelse af menuen og fik en fin professionel velkomst. Bestilte vin fra kortet og tilpas hurtig betjening. Gennem serveringerne god info og høflig ikke påtrængende opfyldning af glassene. Maden var helt fantastisk. Med flere retter er det ofte små serveringer og også her, men det var bestemt passende og fantastiske kompositioner! Hovedretten var pænt rigelig og vi blev ihvertfald mætte -både mængdemæssigt og smagsmæssigt. Vi havde gode samtaler med tjeneren undervejs, med god info om vinene og også generel snak. Meget meget tilbagelænet og hyggeligt. Det kan dårligt gøres bedre!!. Støvlet Katrine er efter min mening en overset perle!

18. april 2024

Smag lokalt SKØN AFTEN

Smag lokalt SKØN AFTEN!
Fantastiske retter og søde naturlige tjenere der var så venlige!
Virkelig lækker smagfuld mad! Meget høj kvalitet og lækker sammensat menu! TAK for en skøn oplevelse!

22. september 2023

Perfekte tjenere

Min mand og jeg snakker om vi har lyst til en gourmet oplevelse, jeg har længe snakket om jeg gerne vil prøve Støvlet Katrine. Jeg bestiller bord 1 time før vi enlig gerne vil spise, og de har plads.

Vi giver kun 4 stjerner, ud af 5. Da vi simpelthen trækker ned den sidste stjerne, ikke forstået at maden ikke smagte godt, det gjorde den.

Som uddannet tjener og somelier, ser man altid på personalet, og ser servicen.
Her giver jeg 5 STJERNE til de unge damer der var i restauranten denne aften, længe skal man lede efter personale idag, som er så serviceminded, informeret, og har så meget forstand på vinene, og forklare hver enkelte detalje for gæsten. Dette er sød og smuk musik i mine øre, og jeg lytter glædeligt, og kan se på de andre gæster denne aften at de føler sig set, og at de har forstand på det de snakker om ( hvilket de har ). Dette er ikke nået man ser i dag mange steder, defor er det virkelig dejligt at se Støvlet Katrines tjenere er så meget inde i det hele. Og som gør at aftenen bliver i gæstens ønske.

Vi kommer igen. Tak tak tak… super flot og dejlig fredag aften

17. marts 2023

Mortensaften på "Støvletten" - helt, helt ved siden af skiven.

På "Støvletten" tillader man sig en kuvertpris på kr. 480 for 3 retter Mortensaften - ca. kr. 130 -150 mere end alle andre steder.
Det er en kæmpe skuffelse.
Ved ankomst kan du være uheldig at blive placeret på "loftet", medens stort set alt liv foregår i restauranten i stueetagen - vi endte på loftet.
Mortensaften forventer man at møde karakteristisk andeduft og tydelig andesmag - og ikke en slatten and uden nogen form for duft eller smag.
Sprødt skind er ikke noget man overhovedet opererer med her. Det er erstattet med en gang fed slattent andeskind du ikke kan spise.
Forretten bestod af et par små laksestykker, der var behandlet med et ubestemmeligt krydderi af hel ubestemmelig karakter og forsøgt pyntet med lidt fint hakkede æbletern og en udpræget mangel på væde.
Desserten nåede vi aldrig til, da vi valgte at forlade stedet efter at have tilbragt en rum tid på "loftet" uden nogen interesse fra personalet efter indtagelse af "anden".
Vi spenderede en flaske Barbaresco 2018 fra Bruno Rocca til kr. 695 - desværre.
Ved betaling blev vi præsenteret for en regning på kr. 1.740 - uden af have spist dessert.
Jeg ved ikke hvordan man når beløbet på kr. 1.740 - da 2 gange menu til kr. 480 og en flaske vin til kr. 695 i min bog lander på kr. 1.655.
Jeg fik godt nok eet lille glas hvid fra vinmenuen til laksen, men at tage kr. 85 for det glas vil være århundredes forbrydelse.
Vi har her virkelig at gøre med det man i gastronomers øjne vil betegne som en ægte "fælde" - et sted man kun besøber een gang - og ALDRIG mere.

10. november 2022

Ikke helt samme kvalitet som det plejer…

Ikke helt samme kvalitet som det plejer !
1/ drinks plejer at være meget bedre kvalitet
Plejer ar være friske.
2/ mad plejer at være bedre kvalitet, og ikke mindst bedre præsenteret, vin var stue varm … amatør præsenteret, Vi har besøgt stedet før og det har altid været top proff men har skuffet idag - ærgeligt …
Vil sige at især drinks var virkelig dårlige iforhold til tidligere … og syntes også at prasentation af det hele var amatør og ja ligegyldig øv

7. oktober 2022

Et stykke med hummersalat = 195 kr.

Et stykke med hummersalat = 195 kr., serveret på et lille stykke rugbrød, dekoreret med julesalat og racchiosalat, så man ikke kunne se selve hummersalaten, smagte ok, men var ikke pengene værd. Mine 3 andre med-spisende fik også nogle små madder, absolut ikke pengene værd. Har ellers været på restauranten flere gange før, men dette var sidste gang vi har spist der. Ærgerligt.

20. juni 2022

En pinlig affære

12/5 var min mand og jeg på Støvlet Katrine Hus for at spise en gourmetmiddag i hyggelige omgivelser. Men det skulle vise sig at være en helt anden oplevelse:

1) Der var en 'bussemand' på vandflasken, som stod på bordet. Den blev udskiftet, da det blev påpeget.

2) Der blev serveret brød, som ikke var glutenfrit, selvom vi havde ringet aftenen før og orienteret om dette. Efter en tid kom der glutenfrit brød ind, som bar præg af at være hastigt mikroopvarmet.

3) Snacks var: a) mikroopvarmet (kold på den ene side og varm på den anden) b) køleskabskold (burde have været tempereret) c) alt for sød, men det er jo en smagssag og kan ikke klandres.

4) Den ene forret var var iskold og uden smag - sikkert tilberedt tidligere på dagen, opbevaret i køleskab og taget direkte derfra,

5) Den ene hovedret havde tjeneren ved en fejl stillet hos en gæst ved et andet bord. Da han opdagede det, hentede han den og ville servere den. Det blev afvist; men det forstod tjeneren ikke. For 'den anden gæst havde jo ikke rørt den', sagde han. Så vi måtte insistere på at få en ny anretning og ikke en, som var serveret for en for os ukendt gæst ved et andet bord. Tjeneren gik i køkkenet og kom tilbage med en tallerken. Om det var en ny anretning eller den samme, som blot var en tur om køkkenet, vides ikke.

6) Desserten blev serveret. På forespørgsel, om der var gluten i, svarede tjeneren: 'Nej, det er der ikke'; men han ville gerne tjekke i køkkenet. Han kom tilbage og beklagede, at det var der, fjernede tallerkenen og tilbød at lave en glutenfri version. Nej, tak - nu havde vi fået nok.

Som plaster på såret fik vi udleveret en pose kaffebønner, som var et ½ år gammelt!

17. maj 2022

Fin og velsmagende mad men OBS på vinmenu

Fin og velsmagende mad - anrettet på fin og indbydende vis.
Vinen fin og velvalgt- MEN vi havde valgt fuld vinmenu og dette viste sig, at inkludere et glas vin til hver ret - der ud over får man lov til at betale for ekstra glas - også selv om de spørger om man ønsker refill.
Den refill de tilbyder er IKKE en del af vinmenuen og dette oplyser de ikke om, desværre - og det efterlader en oplevelse af, af man bliver “taget lidt ved næsen”, øv.

15. oktober 2021

Det er dejligt smørrebrød, men de mangler pli!

Det er dejligt smørrebrød de serverer, og det kunne godt give 5 stjerner. Når det så kun er 4 skyldes det en ejendommelig optræden af værten. Da vi bad om salt og peber fik vi at vide, at maden VAR krydret. “Hvis vi efter at have smagt på maden, syntes der manglede salt eller peber, kunne vi ved henvendelse få det!”
En flabet og nedladende bemærkning. Hvordan vidste Iøvrigt kokken hvordan vi ville have det?

18. juni 2021

Ikke et sted for handikappede

Jeg er handikappet og sidder i kørestol/rollator.
Var dernede i går lørdag til en begravelsessammenkomst. Stedet er ikke for handikappede, jeg kunne ikke komme ind på hverken herre-eller dametoilettet. Personalet påstod at men ikke kan ombygge bygningen fordi den er fredet. (men åbenbart godt klistre en stor sort affaldsspand i indgangen til herretoilettet), der umuliggjorde ethvert forsøg på at komme indenfor. Jeg er tilbøjelig til at tro at det drejer sig om almindelig uvidenhed/(dumhed)
Skriv dog på hjemmesiden hvordan de faktiske forhold er!!
F.eks "Vi kan ikke modtage handikappede"
Det ville være rettidig omhu fra stedets side.
De'en ommer!!

13. juni 2021