I har rigtig mange varierede og spændende ting og fokuserer jeres energi på ebogsområdet hvilket giver jer en større ekspertise. Storybag er det bedste sted jeg har købt ebøger. Jeg kan skaffe noget n... Se mere
der er mange dejlig3e e-bøger og også andre der er alt hvad hjertet begære og mange gange til en billig pris
Jeg købte min første e-bog på storybag og det tog max 3 minutter før jeg havde læst instruktionen, bestilt, betalt og downloaded og klar til at læse bogen på min iPad. Hurtigere og nemmere kan det vis... Se mere
Kunne dog godt bruge bedre filtreringsmuligheder. Søgte efter e-bøger på dansk til en teenager, men kunne ikke få ikke-relevant stof filtreret væk. Fik både lydbøger og børnebøger mv. med i søgninge... Se mere
Andre kiggede også på
Enkel og hurtig
Det var nemt at finde de 2 ønskede e-books på hjemmesiden. De var billigere end andre steder. Mailen med link til at downloade bøgerne kom meget hurtigt.
Godt med et lille skår af forvirring
Jeg synes godt om hjemmesiden. Det et fornuftige priser og et meget stort udvalg af populære bøger som e-bog. Det hvor glansbilledet krakelere lidt for mig er ved modtagelse af filen med bogen. Deter ikke tydeligt nok beskrevet.
Super enkelt og virker!
storybag har en enkel hjemmeside med mange titler. Har hentet nogle gange nu, og alt fungerer perfekt?
Nemt og hurtigt
Kunne dog godt bruge bedre filtreringsmuligheder. Søgte efter e-bøger på dansk til en teenager, men kunne ikke få ikke-relevant stof filtreret væk. Fik både lydbøger og børnebøger mv. med i søgningerne.
Har en rigtig god forklaring på de forskellige ebogsformater - og er i øvrigt langt billigere end f.eks. Gyldendal (g.dk)
E-bog let og ligetil
Fin service da jeg af en eller anden grund ikke kunne downloade en købt e-bog. Der kom lynhurtigt en mail med bogen vedhæftet.
Gode nyhedsbreve med tilbud
Perfekt
perfekt, sådan skal det være. Bestil betal og få leveret din vare.
God funktionel og til konkurrencedygtige priser.
Mange gode danske bøger til okay priser.
Hurtig og og betjening.
Det virker bare uden bøvl :-)
Rigtig fin handel!
Jeg bestilte en bog, der i trykt udgave koster ca. 500,- Derfor betalte jeg gladeligt 163,50 for min Lederens Værktøjskasse. Det var utrolig nemt at gennemføre handlen og på under fem minutter lå den klar til download i min mailboks. Endvidere havde jeg et spørgsmål til Storybag som jeg sendte pr. mail lørdag aften. Indenfor 1/2 time lå der præcis det svar jeg skulle bruge. Alt i alt en god oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen :-)
Super nem side og super hurtig levering
Det var let at kigge rundt på siderne og let og overskueligt at handle derinde. Meget hurtig levering og produktet virker super. Glæder mig til at handle her igen....
God hjemmside med nem og overskuelig bestilling
hurtig levering, billigst
Jeg bestilte en ebog på storybag.dk og lige efter at betalingen var gennemført lå ebogen klar til download i min mailboks. Super hurtigt og til den billigste pris på nettet. Kigger helt sikkert forbi næste gang jeg skal handle i enhver form.
Stor hjælp til nybegynder
Mange tak for hjælpen med, at finde det rigtige program til at åbne mine nye bøger.
eg fik mine varer ,hurtigt ,har fået dem down-loaded uden problemer.
Jeg er rigtig godt tilfreds, det var første gang jeg købte bøger til min e-bog, det var uden de store problemer. Jeg ville ønske ,forfatterne stod samlet, med deres udgivelser.
Jeg kunne ikke finde ud af at søge på navne eller titler.
Fin service og fint udvalg
Nu har jeg kun haft fornøjelsen af at bruge siden en enkelt gang men det bliver helt sikkert ikke den sidste. Udvalget af e-bøger er umiddelbart rigtig fint og varieret og priserne er bestemt også overskuelige.
I'll be back and soon :)
Hurtigt og nemt
Da jeg ikke kunne finde, hvor jeg gemte den downloadede bog, så kunne jeg bare downloade den igen. Super.