I har rigtig mange varierede og spændende ting og fokuserer jeres energi på ebogsområdet hvilket giver jer en større ekspertise. Storybag er det bedste sted jeg har købt ebøger. Jeg kan skaffe noget n... Se mere
der er mange dejlig3e e-bøger og også andre der er alt hvad hjertet begære og mange gange til en billig pris
Jeg købte min første e-bog på storybag og det tog max 3 minutter før jeg havde læst instruktionen, bestilt, betalt og downloaded og klar til at læse bogen på min iPad. Hurtigere og nemmere kan det vis... Se mere
Kunne dog godt bruge bedre filtreringsmuligheder. Søgte efter e-bøger på dansk til en teenager, men kunne ikke få ikke-relevant stof filtreret væk. Fik både lydbøger og børnebøger mv. med i søgninge... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
udmærket
Mi bestilling ankom efter bare tre dage. Jeg blev holdt orienteret via mail, om ekspeditionen. Alt fungerede udemærket.
Super:-)
Herligt at kunne købe e bøger ...og så have dem klar til download på få minutter, håber I får mange flere bøger
Fuldstændig uproblematisk levering
e-bogen kom via e-mail straks efter ordreafgivelsen. Bestilling og levering er ligetil og læsbarheden af bogen er fin.
Bogens indhold har jeg stadig til gode!
Fed måde at købe bøger -selv for en gammel "papirsbogs-entusiast"
Hurtig og fejlfri ekspedition fra en hjemmeside som er hurtig og let overskuelig.
Ved problemer er Jeres webmaster meget hurtig på aftrækkeren :-)
Bestemt et godt sted at handle!
Godt sted at købe e-bøger
Jeg kan anbefale at købe bøger på storybag - men jeg savner flere anmeldelser af bøger da det er lidt tungt at sidde og bladre igennem. Der burde være en mulighed for at specificere efter krimi, kærlighed osv. under skønlitteratur. Samtidig kunne jeg tænke mig at kunne købe en film når jeg er på ferie.
Nemt!
Det var helt problemfrit, nemt og hurtigt at købe en bog til min iPad!
Hurtigt og effektivt
Det er første gang, jeg har har bestilt en e-bog fra Storybag. Alt forløb hurtigt og effektivt, og det tog kun få minutter fra køb til e-bogen lå på e-bogslæseren. Man skal selvfølgelig altid huske at sammenligne priser på e-bøger med andre online-butikker, men som jeg umiddelbart kunne se det, lå Storybag for det meste i den billige ende og for mange titlers vedkommende ca. 10-15 kr. under Saxo.
Fin service fra Storybag
Jeg har lige fundet Storybag derude og købt min første bog. Det gik aldeles smertefrit og jeg var i gang med at læse den på min iPad efter 5 minutter. Presentationen af bøger på hjemmesiden er fin og overskuelig. Fortsæt sådan og udbyg søgefaciliteter og sortering endnu mere. Jeg kommer igen!
Transaktionen gik smertefrit
Det fungerede som det skulle. Prisniveauet er stadig i overkanten i forhold udenlandske tjenester.
Min første E-bog
4 minutter efter sidste klik, sad jeg i sofaen og læste.
Svært ar se, at man køber en novelle og ikke en roman. Godt den var billig.
Som ovenstående.
Nemt og hurtigt
Storybag er nem at bruge selv om man ikke er helt ny mere.
Absolut et sted jeg gerne handler igen
Ebøger på den nemme måde
Nem handel, men desværre tidsbegrænset download, det gør riidr bedre :( Elelrs nemt og enkelt
Rigtig god service
Der er et godt udvalg af bøger og det fungerer perfekt med at få et link til download indenfor få sekunder efter betaling er gået igennem.
hvor enkelt kan det være?
ja, mere enkelt kan det næppe være. Betal ved kasse 1 og download din bog. Såre simpelt.
Hurtig levering og god kundeservice
Meget nemt og hurtigt. God kundeservice. = god oplevelse.
Hurtigt effektivt og velfungerende
Jeg har handlet hos Storybag adskillige gange. Det er nemt og overskueligt at finde de bøger, man vil købe. Selve handlen foregår hurtigt og effektivt og modtagelse af e-bogen til download sker uden problemer.
Nyhedsbrevet fungerer som en spændende appetitvækker.
Perfekt
havde problemer med at downloade en triologi. Sendte en e-mail og alt blev klaret hurtigt og effektivt.
Jeg er KUN tilfreds
Det er SÅ dejligt med en webshop med SÅ mange SÅ billige e-bøger. Endelig