Den bedste vinduespolering jeg har prøvet. Kan kun anbefale, meget grundig polering uden streger som jeg ellers altid oplever fra andre, flinkeste vinduespudser med fleksible tider og til en god pris.... Se mere
Jeg har fået mine vinduer pudset af Storm polering 2 gange, og begge gange har jeg været meget glad for resultatet! Jeg bor på 5. Sal og var bekymret for om han kunne pudse vinduerne på yder siden, me... Se mere
God vil gøre det igen Per og Jytte
Jeg er en af de få faglærte vinduespudsere, og jeg sikrer altid gode resultater. Jeg går meget op i at være et grønnere valg, så jeg er udelukkende på cykel rundt omkring lokalt på Bryggen, Amager, i Indre by eller København.
Gunløgsgade 48, 4 TV, 2300, København S, Danmark
Perfekt på alle måder, hurtig aftale, formidabel service og meget sympatisk person.

Fremragende service! Kæmpe anbefaling herfra

Besvarelse fra Stormpolering
Jeg spurgte Morten i dag hvor længe det er siden han startede som vinduespudser. 2 år var svaret - og da jeg har været kunde siden han begyndte tænkte jeg, at så er det vist på tide at skrive en anmeldelse ❣️. For Morten er en man holder fast i . Det mærkes (og ses !) at Morten går meget op i at gøre et godt og professionelt stykke arbejde !

Besvarelse fra Stormpolering
Morten er dygtig, grundig og hurtig til at skaffe flotte, rene klare vinduer ... og så er han en ualmindelig sød ung mand.

Besvarelse fra Stormpolering
Vi har netop fået nye vinduer i min ejendom og jeg og to andre beboere havde i torsdags besøg af Morten.
Vi er alle tre enige om, at vi aldrig har set så flotte vinduer. WOW!
Kommer ikke til at bruge andre end Morten i fremtiden.

Besvarelse fra Stormpolering
Først… Morten er en utrolig rar og yderst venlig ung mand og har let til smil.
Han går virkelig op i sit håndværk, samtlige vinduer står helt klare, UDEN striber/pletter.
Han går den grønne vej, bl.a. ved at cykle til kunderne.
Utrolig fair pris.
Andet besøg her i mit hjem, Morten du har fået endnu en FAST kunde.
Tusind tak.

Besvarelse fra Stormpolering
Morten kom præcis til den tid vi havde aftalt.
Og da han gik var mine vinduer så flotte
Har allerede aftalt næste vindues polering

Besvarelse fra Stormpolering
Jeg bruger fast Morten til vinduespolering, og han kan varmt anbefales. Han overholder aftaler og leverer skinnede resultat.

Bedste vinduespudsning.
Kom til aftalt tid.