Goede service en een heel mooi desine Hele goede kwaliteit en werkt naar behoren Goede grip en glijd niet zomaar van je bureau af!! Een echte aanrader en al helemaal voor deze prijs
Had m besteld omdat ik een nieuwe muismat nodig had en toen kwam ik hier uit hij is echt super vet en werkt goed en top kwaliteit
Zeer goede ervaring, muismat besteld en binnen 2 dagen al in huis, hoge kwaliteit, ik raad iedereen een muismat van stormpads aan, zeker een goede prijs-kwaliteit verhouding
Top Muismatten! Goeie kwaliteit kwa product en stof. Muis schuift gemakkelijk over de muismat heen. De kleuren zijn goed zichtbaar en de muismat heeft een mooi groot formaat! Zeker een aanrader!
STORMPADS gelooft er in om je te stijlen terwijl je aan het gamen bent. Geef je bureau een boost: premium muismatten voor elke stijl!
Gewoon een goeie muismat binnen 2 dagen binnen.
Top site goeie kwaliteit en echt snelle levering
Bedrijf heeft de muismat snel geleverd, en is ook nog eens van hele goede kwaliteit.
Kwaliteit is goed goed, die muis glijd er heerlijk overheen.
Ook fijn dat de muziek mat niet gekruld blijf als je hèm neerlegt!
En dat voor mij 25,- W
Het duurde niet lang voor dat men muismat er was, het was niet beschadigd en mooi en verzorgd.
Top kwaliteit, top verpakking, top levering. Alles top.

Besvarelse fra STORMPADS
Goede service en een heel mooi desine
Hele goede kwaliteit en werkt naar behoren
Goede grip en glijd niet zomaar van je bureau af!!
Een echte aanrader en al helemaal voor deze prijs

Besvarelse fra STORMPADS
Goede kwaliteit, snelle levering. En super mooi!

Besvarelse fra STORMPADS
Snel geleverd en gewoon een hele nette mousepad

Besvarelse fra STORMPADS
Snelle levering, ben er heel blij mee met de muis mat. Is super mooi en werkt zo als die hoort te werken

Besvarelse fra STORMPADS
Goede kwaliteit, groot formaat en snelle levering. Helemaal tevreden!

Besvarelse fra STORMPADS
Super mooi ingepakt goede kwaliteit goede antislip had niet verwacht dat die zo goede antislip hadzeker weten het waard💪

Besvarelse fra STORMPADS
Ik heb 2 muismatten besteld, allebei top kwaliteit! Levering was heel netjes. De volgende dag alweer binnen.