Goede service en een heel mooi desine Hele goede kwaliteit en werkt naar behoren Goede grip en glijd niet zomaar van je bureau af!! Een echte aanrader en al helemaal voor deze prijs

Had m besteld omdat ik een nieuwe muismat nodig had en toen kwam ik hier uit hij is echt super vet en werkt goed en top kwaliteit

Zeer goede ervaring, muismat besteld en binnen 2 dagen al in huis, hoge kwaliteit, ik raad iedereen een muismat van stormpads aan, zeker een goede prijs-kwaliteit verhouding

Top Muismatten! Goeie kwaliteit kwa product en stof. Muis schuift gemakkelijk over de muismat heen. De kleuren zijn goed zichtbaar en de muismat heeft een mooi groot formaat! Zeker een aanrader!

1. Butik med computertilbehør

STORMPADS gelooft er in om je te stijlen terwijl je aan het gamen bent. Geef je bureau een boost: premium muismatten voor elke stijl!

4,7

Zeer goede ervaring

20. marts 2026

Goede service en een heel mooi desine

Goede service en een heel mooi desine
Hele goede kwaliteit en werkt naar behoren
Goede grip en glijd niet zomaar van je bureau af!!
Een echte aanrader en al helemaal voor deze prijs

8. december 2025

Besvarelse fra STORMPADS

Bedankt voor je mooie review!

Snelle levering

Snelle levering, ben er heel blij mee met de muis mat. Is super mooi en werkt zo als die hoort te werken

26. november 2025

Besvarelse fra STORMPADS

Dankjewel voor je review! 👌 Blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en snelle service! 🚀

Perfecte service!

Goede service, goede kwaliteit, goede levering.

25. november 2025

Prima muismat

Goede kwaliteit, groot formaat en snelle levering. Helemaal tevreden!

12. november 2025

Besvarelse fra STORMPADS

Top dat je zo tevreden bent! 💪 Fijn dat de muismat goed bevalt en alles doet wat je verwacht! 🙌

Top kwaliteit en ziet er mooi uit

31. oktober 2025

Besvarelse fra STORMPADS

Bedankt, geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen!

⛓️Team Stormpads

Super mooi ingepakt goede kwaliteit…

Super mooi ingepakt goede kwaliteit goede antislip had niet verwacht dat die zo goede antislip hadzeker weten het waard💪

Besvarelse fra STORMPADS

Wat een fantastische review, dankjewel! 💬 We zijn superblij om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit én de antislip – fijn dat het je positief heeft verrast! 😄 We doen ons best om alles mooi in te pakken, dus het is top om te horen dat dat ook wordt gewaardeerd. Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel weer! 💪✨

Goede ervaring

Goede kwaliteit. Snelle verzending!

Goed muismat

Goed muismat, waterdicht!!!, anti slip.

Geweldig

Ik heb 2 muismatten besteld, allebei top kwaliteit! Levering was heel netjes. De volgende dag alweer binnen.

Besvarelse fra STORMPADS

Super bedankt voor je bestelling én je review! 🙏 Geweldig om te horen dat alles naar wens was – tot de volgende keer! 😄