Virkelig provokerende og uanstændig opførsel overfor mennesker på gaden. Hvis i som jeg er blevet generet af dem, så kontakt gerne den organition som de arbejder for. I dette tilfælde Red Barnet.... Se mere
StormGroup er en arbejdsplads hvor man både kan blive oplært i at sælge, men også lære en masse omkring mentalitet og meget mere. En ting der virkelig gør sig gældende når man arbejder her, er per... Se mere
Mariane Thomsens Gade 1C, 4. sal, 8000, Aarhus, Danmark
- stormgroup.net
Svarer typisk inden for 1 måned
Et skide godt sted at lære salg og udvikle sig
Jeg arbejder hos Storm Group nu, og det er et skide godt sted at lære og arbejde. De er virkelig gode til at lære salg fra bunden og har stort fokus på udvikling og støtte til medarbejderne. Arbejdsmiljøet er energisk, socialt og motiverende, og man får værdifuld erfaring gennem praktisk salg. Alt i alt et rigtig godt sted, især hvis man vil udvikle sig hurtigt.🚀💥
Generelt en rigtig god arbejdsplads med…
Generelt en rigtig god arbejdsplads med mange unge mennesker med ambitioner. Jeg har lært enormt meget, og der er gode muligheder for både løn, udvikling og karriere. Kulturen er energisk, og der er plads til at vokse.
Når det er sagt, så er jobbet ikke særlig stabilt. Man bliver ofte flyttet rundt mellem kampagner, og nogle dage føles det som om man løber med en gulerod foran næsen. Transporten kan også være hård – der har været dage hvor det endte med 3 timers transport i alt. Rammer du ikke dine mål, kan weekendarbejde også blive forventet.
Alt i alt en struktureret og lærerig arbejdsplads, men der er klart plads til bedre kommunikation fra ledelsen. Det er ikke et job for alle. Jeg vil anbefale at man prøver det af, men man skal være kritisk og ikke gøre sig blind for de røde lys.
Information inden du søger
Pas på med denne virksomhed, hvis du står og skal i gang med en salgskarriere.
Det startede sådan med at, da jeg først blev ringet op af Storm Group, fik jeg over telefonen at vide, at stillingen indebar både en grundløn og provision. Men da jeg mødte op til den videre samtale, blev det pludselig forklaret, at det var en fejl, og at jobbet udelukkende er provisionslønnet. Det føles ærlig talt som en lidt skummel måde at lokke ansøgere ind på.
Derudover gennemgik de deres lønmodel, hvor man ifølge dem selv tjener omkring 60–80 % på hvert salg. De brugte blandt andet Kræftens Bekæmpelses abonnement som eksempel, og ud fra det kunne man regne ud, at når først både sælgerens provision og virksomhedens cut er taget, så er der altså virkelig ikke meget tilbage til selve organisationen. Det giver et indtryk af noget, der i bedste fald føles meget tvivlsomt, nærmest som en “moderne og lovlig scam”, som jeg selv tænkte under samtalen.
Som salgskonsulent skal du desuden også være opmærksom på, at hvis kunden fortryder sit abonnement inden for tre måneder, så går det direkte ud over dig. Du mister salget, og det bliver trukket fra i din næste lønseddel.
Det skal også bemærkes at arbejdsdagene ligger mindst 6-8 timer om dagen, så der bliver godt og grundigt arbejdet.
Alt i alt kan det forstås at hvis din morale ligger lavt, du ikke er bange for at arbejde som en slave, og gerne vil støtte sådan et firma, så tag jobbet.
Mvh
En ærlig ansøgere som blev sendt hele vejen ind til byen for en jobsamtale der kunne have været undgået hvis nu bare de ikke løj over telefonen.

1 år i storm group
Jeg har arbejdet hos Storm Group i næsten 1 år nu, min udvikling er konstant, der er et stærkt fællesskab og en masse attraktive muligheder i virksomheden
En klar anbefaling herfra
Jeg arbejdede i Storm Group i sommeren 2022
Jeg arbejdede i Storm Group i sommeren 2022 og havde en uforglemmelig sommer. Jobbet bestod i at af sælge velgørenhedsabonnementer specifikt Amnesty International abonnementer. Dagene var som regel fra 10- 18 hver dag, så det var lidt sent man kom hjem men det gjorde ikke noget, da arbejdsmiljøet var sjovt og hyggeligt at være i. Hver dag vidste vi ikke på forhånd hvor turen gik hen og det elskede jeg personligt ved det. Der var aldrig var to dage der var ens. Vi fik i starten af vores ansættelsen salgstræning og hjælp til de pitches vi fik, som vi selv kunne finpudse og finde ud af hvordan fungerede bedst for os med vores forskellige personligheder. Vi blev specifikt trænet i ikke at være for pressende indtil folk blev sure, ligesom måske andre velgørenheds sælgere du møder nede på Strøget, men derimod hvor vigtigt det er at få introduceret dig selv og dit abonnement med passion og hvordan man inspirere folk til at få lyst til at være en del af Amnesty Internationals initiativer. Jeg synes jeg tog med mig min salgstræning, en udadvendthed og jeg fik rykket på nogle grænser, hvilket jeg har taget med mig og brugt i andre jobs.
Lærerig og spændende arbejdsplads
Jeg har arbejdet hos Storm Group i perioden november 2024 til april 2025. Denne periode har været ubeskrivelig for min læring, og har åbnet utallige af døre for mig. Jeg har lært en hel masse om kommunikation, psykologien bag et salg og meget mere. Det er en arbejdsplads for unge, men det giver det fedeste fællesskab.

Besvarelse fra Storm Group
Motiverende arbejdsplads med stærkt fællesskab
Jeg har arbejdet hos Storm Group i to måneder som salgskonsulent, og det har været en lærerig og positiv oplevelse. Man bliver mødt af et virkelig socialt og fedt fællesskab på kontoret med hjælpsomme kollegaer, der altid er klar til at sparre og motivere hinanden.
Selvom jeg startede helt uden salgserfaring, har jeg oplevet en hurtig udvikling. Storm Group giver muligheden for at komme ud af sin komfortzone og styrke både sociale kompetencer og salgsevner. Der er stort fokus på individuel udvikling, hvilket gør, at man konstant bliver skubbet i den rigtige retning.
Det her job er perfekt for dem, der er motiverede, har drive og er klar til at give den gas for at få noget ud af deres arbejde. Kan kun anbefale det!

Besvarelse fra Storm Group
Fedt sted for udvikling og læring
Storm Group er en fed virksomhed for både personlig og professionel udvikling. Arbejdet er måske ikke for alle, men hvis man er villig til at give et en chance og bryde nogle komfortzoner, så giver det rigtig meget igen både på det personlige og professionelle.
Om man er helt grøn inden for salg eller erfaren, så har man mulighed for at tage ens kompetencer til et helt nyt niveau.
Derudover har man mulighed, for at have et tæt samarbejde med ens kollegaer, hvilket skaber et rigtig godt sammenhold og masser af mulighed for sparing.
Storm Group er fedt!!!!
Jeg har arbejdet i Storm Group (CPH) i 2 måneder nu, og jeg kan med tryghed sige at det er den bedste arbejdsplads jeg har været en del af.
Aalborg kontoret i StormGroup har…
Aalborg kontoret i StormGroup har virkelig efterladt stort indtryk!
Kan anbefales til enhver
Jeg har nu været i stormgroup
Jeg har nu været i stormgroup i 3 måneder, og det har været en fantastisk oplevelse. På få måneder har alle folk hjulpet mig op igennem deres uddannelses system og folk er altid søde til at hjælpe.
Der er det bedste fælleskab og alle er velkommen. Hvis man brænder for noget har man alverdens muligheder
Jeg startede som trainee i stormgroup i…
Jeg startede som trainee i stormgroup i januar og har haft den fedeste oplevelse med at komme i arbejde efter at have færdigtgjort gymnasiet. Der er et dejligt arbejdsmiljø og man omgås af nogle skønne mennesker og man kan være sikker på at gå til og fra arbejde med et godt humør:)
Perfekt arbejdsplads til dig der er social og er klar på en fed udfordring!<3
Storm er en legeplads, fuld af sociale fælleskaber, udvikling og læring. Det er et tryk miljø hvor kollegaer er venner, og arbejde er sjovt! Man kan hvad man vil i Storm, hvis man brænder for det, kommer man hurtigt langt.
Fantastisk arbejdsplads
Fantastisk arbejdsplads. Masser muligheder for at udvikle sig og forbedre sine sociale evner. Jeg er lige startet og føler mig meget motiveret.
Fantastisk arbejdsplads
Fantastisk arbejdsplads med plads til alle slags mennesker. De tager hånd om deres medarbejdere og der arbejdes med en stor frihed såfremt man bidrager konstruktivt. Tiden flyver stadig efter et lille år.
Måske ikke for alle, men lige noget for mig. 5/5
storm group
Da jeg begyndte hos storm group, havde jeg ingen ide omkring hvordan det virkeligt at at være sælger. Men alle menneskerne der er så søde og hjælpsom, så det tog mig ingen tid at lære det. Så hvis du gerne vil have et arbejde, hvor vær dag er anderledes så vil jeg helt klart anbefale dig at arbejde der :))
Storm group arbejdsmiljø.
Jeg vil helt klart anbefale Storm group til alle, som søger et arbejde. Arbejdsmiljøet er professionelt med plads til sjov og hygge. Du vil blive uddannet både personligt og fagligt. Derudover er det helt op dig selv hvor meget du vil arbejde og hvor mange penge du vil tjene. Så hvis du går og leder efter et sted du kan udvikle dig og tjene penge på samme tid, så er Storm group stedet for dig.
Storm Grupe som arbejdsplads
Et fedt og alsidigt arbejdsmiljø, som fårmor at tage hånd om medarbejdere og giver alle en mulighed for at udvikle sig personligt og professionelt.
Mega fed og lærerig arbejdsplads
Mega fed og lærerig arbejdsplads
Storm Group er et fedt sted at arbejde, da man har mulighed go at arbejde med nogle mega nice folk, der er fokus på personlige udvikling og professionel udvikling og at der ikke er nogle grænser for, hvad man kan opnå.
Hvis man vil have et sted at arbejde, man glæder sig til at møde op på om morgen, så er det storm, man skal vælge som sit arbejdessted.
God arbejdsplads!
Jeg har nu været hos StormGroup i snart fire måneder og kan ikke være andet end glad for at være her. Kulturen er uformel og afslappende og man er så heldig at arbejde med de sødeste og mest stærke personligheder. StormGroup værdsætter alle kulturer og mennesker, og der er blevet skabt en god form for diversitet igennem tiden, som gør miljøet så velkommende og behagelig for alle og enhver. De fokuserer meget på medarbejderens faglige og personlige udvikling, og man kan hurtig nå nye højder på kort tid, hvilket er super nice.